Şimdi Ara

İlk bıçağımı düşürdüm. Yeni Resimler ve Float Eklendi. 3599$ SATILMIŞTIR.. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
6
Favori
11.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Mb]

quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: Pedrik

Konuyu popülerde gördüm merak edip girdim, cs go ile uzaktan yakından alakam yok, tebrik ederim güle güle satın Bir bıçak bile bu kadar değerli olabiliyorsa oyunda oldukça yüksek fiyata satılabilecek şeylerde var o zaman? Merakımdan soruyorum, var mı 90 100 bin eden bir silah falan gerçek para ile?

15000 dolar eden var max sanırım

Hayırlı olsun bu arada

Teşekkür ederim kardeşim.

Mb kardes steamden eklede konusalim suan isteyim aksam mac atariz senin adina sevindim turk birine cikmasindan dolayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha beeee bende gut knife forest ddpat sanmistim.helal valla sat parasina bi 100 kutu daha ac.gerisinede borclarini kapat.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Enson 10 sene önce cs 1.6 oynamış bir dinazor olarak burada konuşulan 3000 5000 dolarlar gerçek para mı?

Aynı moddayım bende, en son 10 yıl önce counter strike dust - milita haritalarında internet cafede oynardık olay nelere gelmiş ya yaş 30+ olunca böylemi olmaya başlıyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: Pedrik

Konuyu popülerde gördüm merak edip girdim, cs go ile uzaktan yakından alakam yok, tebrik ederim güle güle satın Bir bıçak bile bu kadar değerli olabiliyorsa oyunda oldukça yüksek fiyata satılabilecek şeylerde var o zaman? Merakımdan soruyorum, var mı 90 100 bin eden bir silah falan gerçek para ile?

15000 dolar eden var max sanırım

Hayırlı olsun bu arada

Teşekkür ederim kardeşim.

Mb kardes steamden eklede konusalim suan isteyim aksam mac atariz senin adina sevindim turk birine cikmasindan dolayi

Çok teşekkür ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Oha beeee bende gut knife forest ddpat sanmistim.helal valla sat parasina bi 100 kutu daha ac.gerisinede borclarini kapat.

Hocam kutu işinin sayı ile alakası yok ben genelde 2 kutu 2 kutu açıyorum. Şans eseri 2.kutuda düştü. :)
  • Arkadaslar bu bicak silah vs nereden dusuyor ya ? Birde kutulari açmak icin para harcamam sartmi ? Ben oyuna giyorum sadece oynayip çıkiyorum çözemedim daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıçağa kim niye para versin silah olsa neyse ne alaka bıçak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

Bıçağa kim niye para versin silah olsa neyse ne alaka bıçak ?

1 gram bilgin yok sorguluyorsun ya sus bak işine lütfen

Hocam hayırlı olsun çok güzel bir ürün. Umarım istediğiniz bir fiyata elinizden çıkarırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

quote:

Hocam hayırlı olsun çok güzel bir ürün. Umarım istediğiniz bir fiyata elinizden çıkarırsınız.

Ben bilgim var mı dedim bilmedigim icin yazdim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

quote:

Teşekkür ederim hocam.
  • adamı niye harrasladınız hemen öyle, adam bilmediğinden sormuş zaten.

Kutulardan en az düşenler bıçak hocam, o yüzden öyle. Atıyorum 100 kutu açtıysan 1 i bıçak gelir, gelmeyedebilir. O yüzden kıymetliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

adamı niye harrasladınız hemen öyle, adam bilmediğinden sormuş zaten.

Kutulardan en az düşenler bıçak hocam, o yüzden öyle. Atıyorum 100 kutu açtıysan 1 i bıçak gelir, gelmeyedebilir. O yüzden kıymetliler.

teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorp17

bu başlığı görüp csgo deryasına girmeyi düşünen neçe garibanın para hayalleri kurduğunu hissediyorum

bu steam viraline aldanmayın, üzerler sizi

Hocam bırakın açsınlar kutuları,uyandırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: dtyrone

Burdan ne zaman bir konu popüler konular bölümüne çıksa, iq seviyesi yerlerde olan düz mantıklı veletler ve içi geçmiş donanımhaber mezarcısı ihtiyarlar adeta her şeyi çözdüğünü sanan bir keşiş edasıyla konuya girip cehaletlerini sergilemekten vazgeçemiyorlar. Siz o beyin yerine kullandığınız cücüğünüzü bunun gibi şeyler için boşuna yormayın. İnsanların tercihleri sadece kendilerini ilgilendirir. Bunun üstünden çeşitli çıkarımlarda bulunmak sadece sizin gerizekalılığınızdır ve o gerizekalılığınızı da her fırsatta göstermekten bir türlü bıkmadınız.

İyi betimleme yapmışsın. Sanırım kendimi burada içi geçmiş ihtiyar mezarcı konumuna koyabilirim, gerçi çok fazla mezarcı sayılmam ama yine ona yakın buldum.
    Gerçekten kendimi dinazor gibi hissettim :D konu başlığını görünce kendimce ulan ne bıçağı neden bahsediyor bu dedim ve konuya baktım bir de ne göreyim online oyunmuş :) üstelik bu bıçak satılabiliyormuş hem de ne fiyatlara. Sanırım oyunun adı CS GO, bazen adını duyuyordum ama vakit olmadığı için bakacak fırsat olmamıştı bu sayede millet bu oyuna neden bu kadar hevesli onuda bir nebze öğrenmiş olduk.
    Biz yaşlanmışız be kardeşim, hazır mezarcılıkta yapıyorken gidip kendime manzaralı bir mezar bulsam iyi olur :D

• Oyundan gelen paranin tadi ve heyecani ayri olmustur. Güle güle kullan ama kutu açilimini tadinda birak. Birdaha böyle bir sans yuzune gülmez sadece zararin olur. Bende Valve'nin sadece reklam olsun diye yayincilara böyle itemler dusurdugunu saniyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE

Oyundan gelen paranin tadi ve heyecani ayri olmustur. Güle güle kullan ama kutu açilimini tadinda birak. Birdaha böyle bir sans yuzune gülmez sadece zararin olur. Bende Valve'nin sadece reklam olsun diye yayincilara böyle itemler dusurdugunu saniyordum.

Aynen kardeşim heyecanı ayrı oldu gerçekten çok güzel bir duygu inşallah burada ki arkadaşlarımız da bir gün yaşar aynı hisleri. Ben Ayda 2 kutu en fazla 4 kutu açan biriyim gene aynı şekilde devam ederim. Teşekkür ederim.
  • ben pek kasa açmadım da bu bıçak için 3500$ yani 10.000 tl'den bahsediliyor. o paraya 2000 tane kasa açılır, 2000 kasa almak daha mantıklı değil mi
  • Allah kazasız belasız satmayıda nasip etsin hocam, aman dikkat edin, bu konularda bilginiz yoksa da söyleyin bu konu altında bilgiler paylaşır arkadaşlar, başka şekilde özelden gel bilgi verim şöyle et böyle yap diyenlere dikkat et aman
  • Hocam 2000 kasa açılır ama o kasalardan hiç bir şey çıkma ihtimali çok yüksek böyle bir riske kimse girmek istemez.Direk nakit alıp başka ihtiyaçları için kullanabilir.2000 kasa açıyım parayı katlayım diye bir olay olmuyor.Konu sahibi benim arkadaşım söyledi bıçak çıktı diye bende 3 yılda belki 10 kutu açmışımdır.Bende bir kutu açıyım dedim banada bıçak çıktı o akşam üç arkadaşız üçümüzede bıçak çıktı.Şans işi biraz

Bu mesaja eklenen görseller:

• LaToZaR kullanıcısına yanıt
    Balınızı seveyim sizin

Gerçi ben ilk kutu açışımdan butterfly düşürmüştüm de neyse

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.