Şimdi Ara

İLK BULUŞMA(Kıza açılacağım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4-5 gün önce aynı kızla ilgili bi konu açmıştım ve çoğu kişi o kızı boşver gibi laflar etmişti ama ben kızı gerçekten seviyorum ve bu yüzden onları dinlemedim.Kızla salı günü buluşuyorum ve onu eve bırakırken ondan hoşlandığımı söyleyeceğim.

Benim burada asıl sormak istediğim sorular şunlar : ilk buluşmamız oluyor ve kızla nasıl daha hoş vakit geçiririm,neler yapabiliriz,sakın yapma dediğiniz şeyler nelerdir,tavsiyeleriniz nelerdir,hoşlandığımı nasıl söyleyeyim doğaçlama mı gideyim ?

• Sakın yapma dediklerim;
    Mal olma.
    Kıza sürekli yalaka gibi davranma, yanında normalde gezdiğin saplardan biri varmış gibi rahat ol.
    Espiri yapacaksan onun seviyesinde yap anlamayacağı kadar yüksek yada gülmeyeceği kadar düşük yapma.

Ve tabiki bir dhli olarak "em onu"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

Sakın yapma dediklerim;
    Mal olma.
    Kıza sürekli yalaka gibi davranma, yanında normalde gezdiğin saplardan biri varmış gibi rahat ol.
    Espiri yapacaksan onun seviyesinde yap anlamayacağı kadar yüksek yada gülmeyeceği kadar düşük yapma.

Kızın iltifat edilmesinden çok hoşlandığını biliyorum iltifat etmeyeyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ausberg

quote:

Sakın yapma dediklerim;
    Mal olma.

Dostum ben kızlarla pek takılan biri değilim kız konusu açmıştım kendi derdim için zaten görmüşsündür belki.
    Arkadaşlarıma ne yapma desem yaparlar ve hep başarısız olurlar onun için söylüyorum. İltifattan hoşlanıyorsa hafiften yaparsın "çok güzel olmuşsun :)" gibisinden ama abartmamalısın. Her ne kadar iyi bir kız bile olsa içlerinde birer kezban bulunuyor. Şımarırsa hemen soğuyolar nedenini hala çözebilen yok galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ausberg

quote:

Sakın yapma dediklerim;
    Mal olma.

Dostum ben kızlarla pek takılan biri değilim kız konusu açmıştım kendi derdim için zaten görmüşsündür belki.
    Arkadaşlarıma ne yapma desem yaparlar ve hep başarısız olurlar onun için söylüyorum. İltifattan hoşlanıyorsa hafiften yaparsın "çok güzel olmuşsun :)" gibisinden ama abartmamalısın. Her ne kadar iyi bir kız bile olsa içlerinde birer kezban bulunuyor. Şımarırsa hemen soğuyolar nedenini hala çözebilen yok galiba

Bende öyle düşünmüştüm.Çok abartmadan hafiften iltifat ederim.

• Susmaman gerekiyor mutlaka konuş kızla konu ne kadar gündelik ne kadar saçma olursa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli ve abartılı iltifat etme ilişkinin devamı için sıkıntılı olur eğer başarabilirsen kendinden taviz vermeden rahat bi şekilde açılmayı dene çünkü zor bir iş gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.