Şimdi Ara

İlk çıktığında en güçlü (OP) olan şampiyon sizce hangisiydi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tireş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar
  • tireş draven 2 li op vardı s3 te tireşin adc gibi menzili vardı draven 3 q ya 1 lvlde öldürürdü pasifi optu

• + tresh ve rengar op

+ Bunun yanında alistar her zaman o skill set ile op olacak

+ Eski kassadin var birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Evet yorumlar mükemmel. Sezon 3de oyuna başlayan çocuk ilk çıktığında jax irelia vladimir OP'di yazmış. Gerçekten mi? Videolardan mı anladın bunu? Hepsini o bahsettiğiniz ilk çıkan zamanlarda oynadım, ben size biraz özetleyeyim.

Jax ne videolarda gördüğünüz gibi ölümsüzdü, ne de öyle eşşek kadar damage'i vardı. Eski jax daha survivaldı doğru, ama şimdiki haline göre damage'i daha alt seviyedeydi.
    İrelia 10dan fazla nerf yedi ama yanında dengelemek adına ufak bufflar da almadı değil. İrelia'nın laning sustaini ciddi oranda düştü doğru, ama ilk ireliada hiç bir zaman insta ban olmadı oyunlarda.
    Vladimir. Vlada gelen nerfler Early game - late game arasındaki geçişi zorlandırdı. CD'ları belki %20 artmıştır ama late game açısından öyle inanılmaz fark yaratacak derecede değişiklik yok.

Bu saydığım şampiyonlar tabikide güçsüzleştirildi doğrudur, ama her nerf gelen şampiyon " OP " sayılamaz. Çıktığı dönemde " OP " olan iki şampiyon gördüm ben.

1- Vayne'in ilk haftası.
    2- Rengar.

Vayne tumble inanılmaz bir ekstra damage getirisi vardı early gamede, onu zaten kırmak zorundaydılar.
    Rengar level 1 double Q. Level 1de bir şampiyonun sneaky bir şekilde tek atması gibi bir olay olamazdı zaten.

Edit : 1 - Biri Ryze demiş şaka gibi. Ryze'ın şimdiki hali eskisinden daha bile iyi. Ultisinden gelen MS buffının yanında kaldırılan passive mana miktarının lafı bile söz edilemez. Ryze'ın en ağır nerfü bu güne kadar banshee'den mana kalkması
    Edit : 2 - O youtubedan görüp ohaaa ölümsüzmüş dediğiniz fountainde tryn kesen jax videosunda jaxa bağlı bir özellik yok. Eskiden Phantom Dancer'da dodge statı vardı, çok kısa bir süre içerisinden kaldırdılar onu da, fountain'in dodgelanabilmesini de

okuyun şunu beyler. Adam haklı. 1-2 haftalık mıydı neydi o jax olayı. Tam emin değilim ama kısa bi sürede kaldırdılar. Şu youtube daki video yu izleyim jax jax diye gelmeyin buraya gözünüzü seviyim

• kuşkusuz dianaydı tam bir ölüm makinasıydı bütün skillerinin range i kısaltıldı ona yarayan itemler nerflendi riot kahveden adam toplayıp dövdürdü leona üstüne pisledi vs.
  • jax draven rengar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık ara jaxtır dodge runelar sayesinde 1v5 girer adama damage vuramaz, ayar olduğunuzla siyah ekranı izlerdiniz
  • Kassadinin ultisi cok vuruyormuş.

• Kesinlikle rengar bence de direk tek atıyordu golemde q kasıp yaptım biliyorum.
  • ap rengar ad rengar hybird rengar tank rengar ne kassan optu be
  • Xin , Irelia , Olaf , Mordekaiser , Diana
  • rengar ilk çıktığında güçlü değildi winrate %38 civarındaydı,ilk çıktığında en güçlü şampiyon dianadır tartışmasız,kullanımı neredeyse 0 yetenek gerektiriyordu ve 6 olduktan sonra q-r-r ile kesemeyeceği adam yoktu + olarak q ve r nin mesafeleri çok fazlaydı pbe'den o halde nasıl çıktı hala aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 15 Aralık 2014; 20:41:11 >
  • İlk çıktığında Xin efsaneydi.

Ben yine de açık ara Ezreal diyorum AP kastığında W kadar saçma bir şey daha önce görmemiştim. Zaten belki 6 7 kez nerf yedi üst üste.

• draven ilk çıktığında pasifi dariusunki gibi kanaydı 2 q da adc ye base attırıyodun.bu yüzden dravendı nerflenene kadar.
  • Benim oynadığım zamanda en op rengardı haritada gezmek sıkıyordu

Khazix ve riveni unutmayalım sup olarakda thresh

Ama eskilerin deyimiyle diana ve irelia

• yine mi aynı konu..
  • BSG B kullanıcısına yanıt
    Kardes güzel demişsin de 3.darius jayce çıkana kadar olan o kısa sürede topta oynamaya korkardım. Rengar yine squishy kasarlardi tek atmak için Darius bide tane olurdu tflere geldiğinde bizim top 11 Darius 14 lvl gelirdi lanede. Bide e yi agresif olarak değil adcye atlayanlari çekmek için kullanirdi ztn q aa w aa ulti atınca oluyorduk bence o rengari geçerdi. Tabiki rengarin splitpush gücü dışında.

Edit: Pardon birde Diana vardı bi q ile yarican atandı armorsuz bide çok iyi bi armoru vardı olduremezdik. Hatta bu 3 hero galiba yakın zmnda çıktı riot para yapmak için op çıkarıyor sonra nerfliyor dedilerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groche -- 23 Aralık 2014; 20:12:18 >
  • Diana,lucian

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.