Şimdi Ara

İlk çıktığında en güçlü (OP) olan şampiyon sizce hangisiydi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draven- q ve pasif <3
    tryndamere- bi aralar oyun bırakma sebebi
  • teemo

• BlazeZ kullanıcısına yanıt
    ap master = immortal
  • Jax 2 tane Hextech ile gayet sağlam damage cıkarıyodu. Orianna nın range i çok daha fazla idi çok kotu oyuncular bile karşısındakini çok rahat outfarm yapabiliyodu. Ama şu oyunda cıktıgında en op olan hero kesinlikle Rengar dı 2 dorans ve kolye ile oyun bitirirdik.
  • BSG B kullanıcısına yanıt
    O günleri hatırlıyorum hatta süpermen karthus vardı fountaine girip ölmüyordu onu nasıl yaptıklarını halen çözemedim :D (videodan görmedim bizim oyuna da denk geldi ve dodge itemi çıkmamıştı)

Bence ilk çıktığında en iyisi Warwick Tryndamere Karthus Kassadin'di. Hele o ww yok mu ww... Madred çıkardı tankı eritmekle kalmaz buhar ederdi ben yokken kaldırmışlar madred'i.
  • Support şampiyonları arasında kimdir?
  • DİANA Q TEK ATIYORDU.
  • vayne free elo
  • quote:

Orijinalden alıntı: anolar

vayne free elo

oha orda bi dur kardeşim
  • Riven.

Q açıp 3 kere adama vurup ignite bırakıyordum.Fb alamayan riveni dövüyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

3 harfli bir tanrı vardı, ölümsüz ve şimşek kadar hızlıydı.

Towna girer ölmez, spell yer savurur, sadece vurur vurur.

Bilin bakalım, surpriseeeeee

I'm back

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisted fate. Ulti tamamen global ve normal skilldi ultide bile değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

O günleri hatırlıyorum hatta süpermen karthus vardı fountaine girip ölmüyordu onu nasıl yaptıklarını halen çözemedim :D (videodan görmedim bizim oyuna da denk geldi ve dodge itemi çıkmamıştı)

Bence ilk çıktığında en iyisi Warwick Tryndamere Karthus Kassadin'di. Hele o ww yok mu ww... Madred çıkardı tankı eritmekle kalmaz buhar ederdi ben yokken kaldırmışlar madred'i.

Kardeşim simdi sana sormak istiyorum,Madred kaldırıldığında sen yoksan nasil ww çıkışını hatirliyorsun? Ayrica ww çıkmadı en bastan beri vardi diye hatırlıyorum. Ben sezon 2 başladığında başlamıştım (lulu gelmeden 1 ay önce falan) ve madred vardı.

• Çünkü ben alpha zamanlarından beri vardım dostum. Dördüncü hafta gibi başlamıştım. O zamanlar deny vardı ama minyonlar için kaldırılmıştı. Benim zamanımda ne şimdiki meta vardı ne koreliler vardı... Kendi metamızı kendimiz yazar kombomuzu kendimiz yapardık Mf çıktığında bıraktım işte.
  • Evelynn - Darius - Jax - Diana - Vladimir - Twisted Fate
    Hepsi ayrı bir op du.Darius desen adamın ultisi olmadığı zaman yok hayvan ötesi damage var , Jax desen adam basedeki turretin atağını dodgeluyordu , Diana desen can ve ap nin tanrısıydı resmen hayvan gibi burst atıp ölmüyordu , Vlad bi ulti bi W ile penta atıyordu Evelynn in stunu çok fenaydı , TF'in ultisi önceden E skiliydi gold card AEO stun atıyordu sanırsam , ultisi haritadaki herkesi gösterip slowluyordu ve o zamaki E skilinin (Şimdiki ultisinin) CD'sini sıfırlıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wix-n -- 17 Ekim 2014; 23:03:17 >
  • Tabiki Rengar oyundaki en nerf manyagi hero ilk ciktiginda parcala behçet yapıyordu

• ap master yi ve eski nidalee idi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.