Şimdi Ara

İlk çıktığında en güçlü (OP) olan şampiyon sizce hangisiydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde kimse Master yazmamış nice AP Masterlar gördüm Q - Q -Q -Q -Q = Penta atan
  • Rengar q ile çok seri kule alıp sonrasında ulti ile çok rahat kaçabiliyordun.
  • jax- adamlarin basesinde vs atiyor keke :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrellia Tabiki
  • Jax irelia vladimir diana ryze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne morde ve ori de öyleydi kimse hatırlamıyor galiba.
    mordenin yediği true damage bile shielddan gidiyordu 3v3 ün kralıydı
    vayne late i hala en güçlülerden ama çıktığında earlysi de cok fenaydı
    ori ise daha önceki herolara benzemedigi icin ağzımıza yüzümüze vurmuştu.kac kez tek comboda penta attığını gordum.sonra nerfler olaylar tabi ne range kaldı ne stat

• Dariusdu q atip 3-4 basic ignite a kill aliyodun :D

• en op jax di diyebilirim ama en korkuncu açık ara rengardı. ormanda dolaşmak g.. isterdi

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikei -- 17 Ekim 2014; 18:31:09 >
  • Evet yorumlar mükemmel. Sezon 3de oyuna başlayan çocuk ilk çıktığında jax irelia vladimir OP'di yazmış. Gerçekten mi? Videolardan mı anladın bunu? Hepsini o bahsettiğiniz ilk çıkan zamanlarda oynadım, ben size biraz özetleyeyim.

Jax ne videolarda gördüğünüz gibi ölümsüzdü, ne de öyle eşşek kadar damage'i vardı. Eski jax daha survivaldı doğru, ama şimdiki haline göre damage'i daha alt seviyedeydi.
    İrelia 10dan fazla nerf yedi ama yanında dengelemek adına ufak bufflar da almadı değil. İrelia'nın laning sustaini ciddi oranda düştü doğru, ama ilk ireliada hiç bir zaman insta ban olmadı oyunlarda.
    Vladimir. Vlada gelen nerfler Early game - late game arasındaki geçişi zorlandırdı. CD'ları belki %20 artmıştır ama late game açısından öyle inanılmaz fark yaratacak derecede değişiklik yok.

Bu saydığım şampiyonlar tabikide güçsüzleştirildi doğrudur, ama her nerf gelen şampiyon " OP " sayılamaz. Çıktığı dönemde " OP " olan iki şampiyon gördüm ben.

1- Vayne'in ilk haftası.
    2- Rengar.

Vayne tumble inanılmaz bir ekstra damage getirisi vardı early gamede, onu zaten kırmak zorundaydılar.
    Rengar level 1 double Q. Level 1de bir şampiyonun sneaky bir şekilde tek atması gibi bir olay olamazdı zaten.

Edit : 1 - Biri Ryze demiş şaka gibi. Ryze'ın şimdiki hali eskisinden daha bile iyi. Ultisinden gelen MS buffının yanında kaldırılan passive mana miktarının lafı bile söz edilemez. Ryze'ın en ağır nerfü bu güne kadar banshee'den mana kalkması
    Edit : 2 - O youtubedan görüp ohaaa ölümsüzmüş dediğiniz fountainde tryn kesen jax videosunda jaxa bağlı bir özellik yok. Eskiden Phantom Dancer'da dodge statı vardı, çok kısa bir süre içerisinden kaldırdılar onu da, fountain'in dodgelanabilmesini de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 17 Ekim 2014; 18:45:04 >

• Jax
    Irelia
    Rengar
    Vladimir

Oyunu bırakma sebebiydi ya bu herolardan birini alırsan oyunu kazanıyordun resmen.

• Jax

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Evet yorumlar mükemmel. Sezon 3de oyuna başlayan çocuk ilk çıktığında jax irelia vladimir OP'di yazmış.

Tam da bunu yazacaktım
  • Diana ve darius

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zac ı ne ara unuttunuz adamlar bir nerf attı karakter oyundan silindi

• BSG B kullanıcısına yanıt
    Yok be abi. jax jaxtı be.ap kasmayı özledim :(

• Konusu daha önce açıldı

• Draven diye düşünüyorum.Pasifi çok opmiş öyle diyorlardı.
    Ben bilmiyorum s4te başladım
  • Poppy. Hala da öyle.
  • Gelmis yine jax-vlad-rengar cilar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.