Şimdi Ara

ilk defa akıllı telefon alacağım tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: dehset620

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Sakın şu markalardan almayın pişman olursunuz general mobile casper piranha vestel samsung bu markalar telefon aleminin yuz karalarıdır

İnsanların aylarca calışıp çabaladığı,yemeyip içmeyip aldığı telefonları yalan yanlış karalarsan sende bu forumun yuzkarası olursun.Biraz emeğe ve insanların tercihlerine saygı duyun. Aylarca para biriktiren çalışan,harçlığından para biriktirip sıkıntı cekip telefonunu yeni alan öğrencide burayı okuyor. Neden insanların moralini bozıup cihazınız kötülüyorsunuz! Çamur at geç ne açıklama var ne bi mantıklı fikir.

Yuz karası dediğin firma dünyanın en büyük teknoloji devlerinden biri olan Samsung bugun kullandığın pek çok şeyin parçasını üreten,patentlerin sahibi olan ve her kulvarda zirveye oynayan bir markadır. Nedense bu yazdıklarımdan sonra -2 alacağımı hissediyorum sence neden?

+1
    kardeşim benden sana +1 puan.çok doğru diyosun.2 sene önceye kadar htc-sony felan yoktu.herkes samsung-nokia kullanılıyordu.o zamanlar herkes samsunga en iyisi diyorlardı.şimdi sony-htc çıktı diye samsung kötü olmadı sadece rakipleri arttı.hepsi bu.

Bir +100 de benden sana. Sunu bir turlu anlayamadilar. Insanlarla ve emekleriyle aldiklari urunlerle dalga gecenlere sinirsiz banlari hayirli olsun

samsungu bende pek sevmem kardeşm ama bu samsung kötü telefon ürettiği için değil.tasarımı ve arayüzü hoşuma gitmediğinden.bunlardan kişiden kişiye değişir.bu samsungu kötü yapmaz.ama dediğin gibi anlamayanlar var.diyorlarki samsungun satışları azaldı.nomal değilmi rakipleri arttı.önceden insanların önünde 2 tercih varken şimdi 6 tercih secenegi var.bu yüzden samsungun satışları düştü.kötü telefon ürettiğinden değil.

Hocam zaten benim derdim samsung degil.
    Kimse baska markalari anlamsiz yere karalamasin. Gmde olsa htcde sonyde iphone vs. neden karalaniyorki. Hepsi yakin cihazlar artik zaten. Insanlarin cihazlarini emek verdikleri mallarini karalayanlara benim savasim

hocam forumda öyle insanlar varki g3ü ilahlaştırıyorlar ancak z2 yi yerin dibine sokuyorlar.z2 yi övüp s5 i yerin dibine sokyorlar.bu cihazları hepsi sizi en az 2-3 sene sorunsuz götürecektir zaten.çok bir fark yok.zaten artık firmalar arasında donanım rekabeti bence kalmadı.artık firmalar tasarım ve kişileştirme konuşunda rekabet içindeler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sakın şu markalardan almayın pişman olursunuz general mobile casper piranha vestel samsung bu markalar telefon aleminin yuz karalarıdır

İnsanların aylarca calışıp çabaladığı,yemeyip içmeyip aldığı telefonları yalan yanlış karalarsan sende bu forumun yuzkarası olursun.Biraz emeğe ve insanların tercihlerine saygı duyun. Aylarca para biriktiren çalışan,harçlığından para biriktirip sıkıntı cekip telefonunu yeni alan öğrencide burayı okuyor. Neden insanların moralini bozıup cihazınız kötülüyorsunuz! Çamur at geç ne açıklama var ne bi mantıklı fikir.

Yuz karası dediğin firma dünyanın en büyük teknoloji devlerinden biri olan Samsung bugun kullandığın pek çok şeyin parçasını üreten,patentlerin sahibi olan ve her kulvarda zirveye oynayan bir markadır. Nedense bu yazdıklarımdan sonra -2 alacağımı hissediyorum sence neden?

+1
    kardeşim benden sana +1 puan.çok doğru diyosun.2 sene önceye kadar htc-sony felan yoktu.herkes samsung-nokia kullanılıyordu.o zamanlar herkes samsunga en iyisi diyorlardı.şimdi sony-htc çıktı diye samsung kötü olmadı sadece rakipleri arttı.hepsi bu.

Bir +100 de benden sana. Sunu bir turlu anlayamadilar. Insanlarla ve emekleriyle aldiklari urunlerle dalga gecenlere sinirsiz banlari hayirli olsun

samsungu bende pek sevmem kardeşm ama bu samsung kötü telefon ürettiği için değil.tasarımı ve arayüzü hoşuma gitmediğinden.bunlardan kişiden kişiye değişir.bu samsungu kötü yapmaz.ama dediğin gibi anlamayanlar var.diyorlarki samsungun satışları azaldı.nomal değilmi rakipleri arttı.önceden insanların önünde 2 tercih varken şimdi 6 tercih secenegi var.bu yüzden samsungun satışları düştü.kötü telefon ürettiğinden değil.

Hocam zaten benim derdim samsung degil.
    Kimse baska markalari anlamsiz yere karalamasin. Gmde olsa htcde sonyde iphone vs. neden karalaniyorki. Hepsi yakin cihazlar artik zaten. Insanlarin cihazlarini emek verdikleri mallarini karalayanlara benim savasim

hocam forumda öyle insanlar varki g3ü ilahlaştırıyorlar ancak z2 yi yerin dibine sokuyorlar.z2 yi övüp s5 i yerin dibine sokyorlar.bu cihazları hepsi sizi en az 2-3 sene sorunsuz götürecektir zaten.çok bir fark yok.zaten artık firmalar arasında donanım rekabeti bence kalmadı.artık firmalar tasarım ve kişileştirme konuşunda rekabet içindeler

Katiliyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 8 Şubat 2015; 20:19:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: MrBedbaht

quote:

Orijinalden alıntı: xTechNoLog

Kardeşim sana bulabilirsen LG G2 32gb al derim ama bulamazsan Huawei ascend g7 al.

+1

Adam kendi kendine konuşuyor

Üstad onu hep yapardı rahmetli sürekli kendini desteklerdi.Bugün yarın banadoymayanadam falan diye gelebilir

Stevejones
    Uzmanforumcu
    Teknolojisevenadam
    Teknoöneriler
    Berkem01
    Mursan99
    Falakacıbaşı
    Falakahan
    Donanımhabertavsiye
     HocamNeTavsiyeEdersiniz
    Donanımdoctor
     TheGreatKhaLi
     ImSoFancy 3
     MrBedbaht

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

quote:

quote:

Kardeşim sana bulabilirsen LG G2 32gb al derim ama bulamazsan Huawei ascend g7 al.

+1

Üstad onu hep yapardı rahmetli sürekli kendini desteklerdi.Bugün yarın banadoymayanadam falan diye gelebilir

Stevejones
    Uzmanforumcu
    Teknolojisevenadam
    Teknoöneriler
    Berkem01
    Mursan99
    Falakacıbaşı
    Falakahan
    Donanımhabertavsiye
     HocamNeTavsiyeEdersiniz
    Donanımdoctor
     TheGreatKhaLi
     ImSoFancy 3
     MrBedbaht

Vay be berkem01 de mi stevejones muş

• GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Bunlar sadece şu anda aklıma gelenler.

• quote:

Banadoymayanadam'a da çok güldüm valla akşam akşam
  • quote:

HocamNeTavsiyeEdersiniz de harikaymış
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    2 sene önceye kadar htc yok du sony yokdu lg de yokdur vallaha komedisiniz. O zaman 2 marka biliyorduk deyin samsung ve nokia. Arkadaş htc desire hd htc increable s vs onlar yokdu dimi. Sony xperis arc vs onlar yokdu zaten. Bilip bilmeden konusmayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

2 sene önceye kadar htc yok du sony yokdu lg de yokdur vallaha komedisiniz. O zaman 2 marka biliyorduk deyin samsung ve nokia. Arkadaş htc desire hd htc increable s vs onlar yokdu dimi. Sony xperis arc vs onlar yokdu zaten. Bilip bilmeden konusmayalim

Onlar yoktu kismina deil insanlarin telefonlarinin asagilanmamasi kismina katildim. Mobil oldugum icin kisaca katiliyorum dedim yanlis anlasilmasin. Yoksa tabiki biliyoruz yillardir piyasada olduklarini

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Stevejones
    Uzmanforumcu
    Teknolojisevenadam
    Teknoöneriler
    Berkem01
    Mursan99
    Falakacıbaşı
    Falakahan
    Donanımhabertavsiye
     HocamNeTavsiyeEdersiniz
    Donanımdoctor
     TheGreatKhaLi
     ImSoFancy 3
     MrBedbaht

+1000

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Stevejones
    Uzmanforumcu
    Teknolojisevenadam
    Teknoöneriler
    Berkem01
    Mursan99
    Falakacıbaşı
    Falakahan
    Donanımhabertavsiye
     HocamNeTavsiyeEdersiniz
    Donanımdoctor
     TheGreatKhaLi
     ImSoFancy 3
     MrBedbaht

Eksi diliyle yazarsak:
    Iste bunlar hep stevejones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 8 Şubat 2015; 21:18:14 >

Doğru markalari yerin dibine sokmak iyi değildir. A.a bir gmd sarj soketinden tut ekranina kadar sorunlu bir telefon sattiysa bu ülkeye karalamayalim mi ? 6 ay sonra rehber açilirken bile kasan bir telefonu karalamayalim mi ? Şu lg g2 önerme seyi var bide kendim de lg g2 aldim ancak bu fiyat en iyi performansi veren budur dersin ama altarnatif olarak şunlar şeçilebilir şeklinde yorum yapilmalidir. Dayatarak g2 alin diyenlere karsiyim açikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Doğru markalari yerin dibine sokmak iyi değildir. A.a bir gmd sarj soketinden tut ekranina kadar sorunlu bir telefon sattiysa bu ülkeye karalamayalim mi ? 6 ay sonra rehber açilirken bile kasan bir telefonu karalamayalim mi ? Şu lg g2 önerme seyi var bide kendim de lg g2 aldim ancak bu fiyat en iyi performansi veren budur dersin ama altarnatif olarak şunlar şeçilebilir şeklinde yorum yapilmalidir. Dayatarak g2 alin diyenlere karsiyim açikcasi.

Hocam gerginlik yaratmaniza gerek yok. Tabiki sizce kotu olan seyi belli sinirlari gecmeden elestirebilirsiniz. Ben burada insanlarin emek verip aldiklari seyi durduk yere karalayip o insanlari uzenlere ve onlarin tercihlerine saygisi olmayan insanlara cikistim. Konuda marka adi anmadim.
    Htcde sonyde senelerdir piyasada bunu da cok iyi biliyorum ama su an mobil ve pwk musait olmadigimdan dolayi o arkadasin yorumuna genel olarak katiliyorum dedim.
    Dusundugunuz gibi bir durum yok yani

general mobile firmasına mail atıp müjdeyi verelim,steve banlandi,artık bizide görürler.stevenin kuyruğu eğri duruyo gönderin 20 tane gm air kutlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 8 Şubat 2015; 21:52:10 >
    Söylediginizi anladim ben. Gerginlik yok hocam merak etme sadece aklima takilanlari sordum

• az daha para kat lg g3 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

+1

G2 bakin o butcede ideal,alternatif G7 olabilir

+1 stev kader arkadaşım nerelerdesin.1,5 bucuk senede bu forum çok değişmiş
  • meizu mx4
  • İlk kez akıllı telefon alacaksanız direk iphone'a yönelin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegno -- 9 Şubat 2015; 17:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

+1

G2 bakin o butcede ideal,alternatif G7 olabilir

+1 stev kader arkadaşım nerelerdesin.1,5 bucuk senede bu forum çok değişmiş

Fake hesaplara devam ettiği,14 gün ceza almasına rağmen 7-8 tane daha fake hesap açmakta ısrarlı olduğu için dün adalet yerini buldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.