Şimdi Ara

ilk defa akıllı telefon alacağım tavsiye (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Sakın şu markalardan almayın pişman olursunuz general mobile casper piranha vestel samsung bu markalar telefon aleminin yuz karalarıdır

+1

G2 bakin o butcede ideal,alternatif G7 olabilir

+1 stev kader arkadaşım nerelerdesin.1,5 bucuk senede bu forum çok değişmiş

Fake hesaplara devam ettiği,14 gün ceza almasına rağmen 7-8 tane daha fake hesap açmakta ısrarlı olduğu için dün adalet yerini buldu

nasıl yani dalga geçme ciddimisin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sakın şu markalardan almayın pişman olursunuz general mobile casper piranha vestel samsung bu markalar telefon aleminin yuz karalarıdır

+1

Fake hesaplara devam ettiği,14 gün ceza almasına rağmen 7-8 tane daha fake hesap açmakta ısrarlı olduğu için dün adalet yerini buldu

İlk deşifre olduğunda 5 fake i vardı siz de hatırlarsınız sanıyorum.Açtığı 3 yalan konudan da haberiniz var mı bilmiyorum.Senin nicki görüyordum önceden.Steve için şaşırılacak bir durum değil steve i tanıyan için.Uzun süre 2 hesapla idare ediyordu Mursan99 diye bir hesapla.Deşifre olunca "uzmanforumcu" diye nickle devam ettirdi.Steve i bilen için bunu farketmek zor değidi. En son "uzmanforumcu" nickini yönetim forumdan tamamen kaldırdı mesajlar dahil.Stevejones a 14 gün uzaklaştırma verildi. Ama steve bu, en az 2 hesap olmadıktan sonra rahat durmuyor.Sürekli yeni nick aldı geldi.Hemen ban yedi nickler.Çünkü farkedilmemek için uğraşmıyordu adam 7-8 tane olmuştu ban yedikçe geldi.En son yönetici sınırsızı verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 9 Şubat 2015; 19:21:50 >

• lg g2 al
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

İlk deşifre olduğunda 5 fake i vardı siz de hatırlarsınız sanıyorum.Açtığı 3 yalan konudan da haberiniz var mı bilmiyorum.Senin nicki görüyordum önceden.Steve için şaşırılacak bir durum değil steve i tanıyan için.Uzun süre 2 hesapla idare ediyordu Mursan99 diye bir hesapla.Deşifre olunca "uzmanforumcu" diye nickle devam ettirdi.Steve i bilen için bunu farketmek zor değidi. En son "uzmanforumcu" nickini yönetim forumdan tamamen kaldırdı mesajlar dahil.Stevejones a 14 gün uzaklaştırma verildi. Ama steve bu, en az 2 hesap olmadıktan sonra rahat durmuyor.Sürekli yeni nick aldı geldi.Hemen ban yedi nickler.Çünkü farkedilmemek için uğraşmıyordu adam 7-8 tane olmuştu ban yedikçe geldi.En son yönetici sınırsızı verdi.

ben 1 seneyi geçkin forumda değildim bugün tekrardan forumdayım hiç farketmemiştim.vay stev vay neymiş de haberimiz yokmuş.insan neden gizlenirki hayret çok garip.demk ki adam biryere baglıydı çıkar işi o zaman.neyse ne diyelim eger böyleyse admin dogru olanı yapmış bu arada bizde konu dışı muhabbetten ceza yicez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

bu arada konuları detaylı incelediğimde şimdi farkettim vay köfte vay o zaman farketmedik.yazık bana valla tüh.

• suhann kullanıcısına yanıt
    ilk önce Ios mu yoksa android mi alıcagna karar vermen lazım snradan degişim zor oluyor ben android kullanıcısym lg g2 telefnum var g3le degstrdm ama pil olarak yarım gün anca gittigi icin geri g2 döndm ikinci ellerde 1000dende daha ucuza bulabilrisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlec26

ilk önce Ios mu yoksa android mi alıcagna karar vermen lazım snradan degişim zor oluyor ben android kullanıcısym lg g2 telefnum var g3le degstrdm ama pil olarak yarım gün anca gittigi icin geri g2 döndm ikinci ellerde 1000dende daha ucuza bulabilrisn

android alacağım sanırım çünkü en yaygın android şuanda..genel tavsiyelerde android üzerine..ben açıkçası oyun filan oynamayacğım..benim için telefonun kalitesi çok önemli aynı zamanda hızlı olması. kasma takılma vs. olmaması..yoksa oyun filan için telefon almıyorum..kamerası filan iyi olsun başka bir şey istemiyorum..eşime 3-4 ay önce gmd 1 aldım ama şuanda kasmalar başladı dokunmatik bazen 2 kere basınca algılıyor...
    cevaplara baktım ekseriyet lg g2 demiş reklam için değilse çoğunluk lg demiş..bakalım umarım en sorunsuzu denk gelir...

• suhann kullanıcısına yanıt
    şögle bir sey daha var lg g2dede sorun var kullanıyorm ama eksik yönüde var artı yonude
    lg g2 ekran sararması gibi bir durum var eski ilk piyasaya surulen modellerde ögle birsey denk gelrise telefen illaki bir servis görecek benimkiside yolcu :)
    hızından falan bahsetmiyorm hepsini eziyor android telfnlarda artı yönü ise bozulan bir tus yok yani bozulsada o tusa gerek yok knock on diye bir tasarm cıkardı bu telfn iki kez ekrana vurnca kilitliyor tekrar yaparsan acılıyor bu benm icim cok önemli birsey ama son gunlerde asus 5 hosuma gittmeye basladı hele ki bir bayan kullancaksa lg g2 deglde asus onerm fiyat performans acısından hep cebine hem kafana rahat.
  • Bana kalirsa vestelden uzak dur.O firma yuzunden diger telefonlara zam getirdiler.Sozde yerli mali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.