Şimdi Ara

ilk defa akıllı telefon alacağım tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar.. benim eski kapaklı nokia telefonum arıza vermeye başladı kapnıyor açılmıyor..yeni bir akıllı telefon almaya niyetlendim. 1000 tl kadar bütçe ile telefon almayı düşünüyorum yada vodafone kampanyalı telefon faturaya yansıyan. bu işte uzman ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum..ne demiş atalarımız bir çiğnem sakızı ustasına çiğnet. ben telefondan anlamadığım için ustalardan yardım talep ediyorum ..şimdiden cevaplar için teşekkürler...

• Kardeşim sana bulabilirsen LG G2 32gb al derim ama bulamazsan Huawei ascend g7 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTechNoLog

Kardeşim sana bulabilirsen LG G2 32gb al derim ama bulamazsan Huawei ascend g7 al.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Class

quote:

Kardeşim sana bulabilirsen LG G2 32gb al derim ama bulamazsan Huawei ascend g7 al.

+1

Alıntıları Göster
    cevabınız için saolun ..onları da dikkate alacağım. vestel venüs 5.5X - discovery 2 de listemde var ..vesteli yerli olduğu için tercih etmek ve desteklemek istiyorum..yinede hala kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: suhann

cevabınız için saolun ..onları da dikkate alacağım. vestel venüs 5.5X - discovery 2 de listemde var ..vesteli yerli olduğu için tercih etmek ve desteklemek istiyorum..yinede hala kararsızım

Venus yerliyse niye adi turkce degil.Venus latince.Ve de icindeki parcalar da mi yerli uretim.Yoksa sadece burda damga mi degistiryolar.

Bunlarida dusun derim.İyi bir cihaz alirsiniz umarim ...
  • quote:

vesteli desteklemeyin boşverin
  • Bütçeyi biraz daha arttırıp iphone da düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Sakın şu markalardan almayın pişman olursunuz general mobile casper piranha vestel samsung bu markalar telefon aleminin yuz karalarıdır

+1

G2 bakin o butcede ideal,alternatif G7 olabilir
  • UzmanForumcu kullanıcısına yanıt
    Samsung mu ?
    Samsung şu 4 yıldır telefon piyasasında lider olup sadece bir amiral modeli LG-SONY-HTC markalarının 1 yıldaki toplam satış rakamlarından daha fazla olan,dünyanın en büyük 12.şirketi olan,insanların %90'ının evinde en az 1 ürünü olan bir marka değilmi yoksa ben mi yanlış biliyorum ?
  • quote:

Sakın şu markalardan almayın pişman olursunuz general mobile casper piranha vestel samsung bu markalar telefon aleminin yuz karalarıdır

İnsanların aylarca calışıp çabaladığı,yemeyip içmeyip aldığı telefonları yalan yanlış karalarsan sende bu forumun yuzkarası olursun.Biraz emeğe ve insanların tercihlerine saygı duyun. Aylarca para biriktiren çalışan,harçlığından para biriktirip sıkıntı cekip telefonunu yeni alan öğrencide burayı okuyor. Neden insanların moralini bozıup cihazınız kötülüyorsunuz! Çamur at geç ne açıklama var ne bi mantıklı fikir.

Yuz karası dediğin firma dünyanın en büyük teknoloji devlerinden biri olan Samsung bugun kullandığın pek çok şeyin parçasını üreten,patentlerin sahibi olan ve her kulvarda zirveye oynayan bir markadır. Nedense bu yazdıklarımdan sonra -2 alacağımı hissediyorum sence neden?

• Samsung Galaxy S4 olabilir mesela . Büyük telefon istemiyorsan Samsung Galaxy S5 Mini var ama o paraya , general mobile discovery elite iyidir . General mobile discovery elite alıcaktım vaz geçip dün Samsung Galaxy S5 aldım , memnunum .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Samsung mu ?
    Samsung şu 4 yıldır telefon piyasasında lider olup sadece bir amiral modeli LG-SONY-HTC markalarının 1 yıldaki toplam satış rakamlarından daha fazla olan,dünyanın en büyük 12.şirketi olan,insanların %90'ının evinde en az 1 ürünü olan bir marka değilmi yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

Ah kardeşim ah samsung iyi ürün ürettiğin için değil reklamı çok iyi yaptığı için satıyor. Zaten bizim halkımız bilinçsiz olduğu için direk reklamlara kanıp basıyor parayı samsunga sonrada samsung çok sattı. Bak tv konusunda gerçekten başarılılar benim evimde samsung smart tv var gayet güzel ama bu her sektörde başarılı olacağı anlamına gelmiyor.

Sacma sapan konusma. Bir tek bizim insanimiz reklamlara kandigi icin mi Samsung telefon ve cogu sektorde dunyada birinci?

Gece gunduz sen ve senin gibiler daha cok G2reklami yapiyor merak etme. Forumu G2 Spamina cevirdiniz!

Beyaz esyadan tvye telefona aklina gelebilecek cogu sektorde dunyada 1 numara olan bir markanin basarisi sadece reklama baglanabilirmi?
    Bu nasil bir ticari mentalite eksikligidir
    Sen note 4 un onda bir donanima performansa sahip cihazi ayni reklamlarla satabilirmisin hic?
    O cok bayildigin sony de en az samsung kadar reklam yapmasina ragmen surekli batiyor buna ne diyeceksin?
    Lg az mi reklam veriyor?
    Artik su marka fanligindan kurtulun.

• suhann kullanıcısına yanıt
    hocam 4 aydır venüs 5 v kullanıyorm. samsung s3 ten geçtim. gayet memnunum tavsiye ederim. kamerası biraz daha güzel olabilirdi ama fiyatına göre gayet iyi.
  • 1000 lira butcen varsa kesinlikle hic dusunme LG G2 al, 1200 lirayi zorlarim dersen kart kampanyalariyla LG G3 alabilirsin. Ama yok ben 1000 uzerine cikamam dersen dedigim gibi hic dusunme G2 al dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBedbaht

quote:

+1

Adam kendi kendine konuşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

İnsanların aylarca calışıp çabaladığı,yemeyip içmeyip aldığı telefonları yalan yanlış karalarsan sende bu forumun yuzkarası olursun.Biraz emeğe ve insanların tercihlerine saygı duyun. Aylarca para biriktiren çalışan,harçlığından para biriktirip sıkıntı cekip telefonunu yeni alan öğrencide burayı okuyor. Neden insanların moralini bozıup cihazınız kötülüyorsunuz! Çamur at geç ne açıklama var ne bi mantıklı fikir.

Yuz karası dediğin firma dünyanın en büyük teknoloji devlerinden biri olan Samsung bugun kullandığın pek çok şeyin parçasını üreten,patentlerin sahibi olan ve her kulvarda zirveye oynayan bir markadır. Nedense bu yazdıklarımdan sonra -2 alacağımı hissediyorum sence neden?

+1
    kardeşim benden sana +1 puan.çok doğru diyosun.2 sene önceye kadar htc-sony felan yoktu.herkes samsung-nokia kullanılıyordu.o zamanlar herkes samsunga en iyisi diyorlardı.şimdi sony-htc çıktı diye samsung kötü olmadı sadece rakipleri arttı.hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dehset620

quote:

quote:

+1
    kardeşim benden sana +1 puan.çok doğru diyosun.2 sene önceye kadar htc-sony felan yoktu.herkes samsung-nokia kullanılıyordu.o zamanlar herkes samsunga en iyisi diyorlardı.şimdi sony-htc çıktı diye samsung kötü olmadı sadece rakipleri arttı.hepsi bu.

Bir +100 de benden sana. Sunu bir turlu anlayamadilar. Insanlarla ve emekleriyle aldiklari urunlerle dalga gecenlere sinirsiz banlari hayirli olsun

• quote:

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar.. benim eski kapaklı nokia telefonum arıza vermeye başladı kapnıyor açılmıyor..yeni bir akıllı telefon almaya niyetlendim. 1000 tl kadar bütçe ile telefon almayı düşünüyorum yada vodafone kampanyalı telefon faturaya yansıyan. bu işte uzman ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum..ne demiş atalarımız bir çiğnem sakızı ustasına çiğnet. ben telefondan anlamadığım için ustalardan yardım talep ediyorum ..şimdiden cevaplar için teşekkürler...

kardeşim sen venüs yerli üretim olduğu için desteklemek istiyorum diyosun.üzel bir düşünce.bende bu düşünceyeyle küçük kardeşime venüs 5.0 v aldım.gayet güzel bir telefon gmd 2,zenfoneden kalır bir yanı yok.ancak profesyonel kullanıcılar içgin kullanışlı değil.üstelik venüsün sadece %50 lik kısmı türkiyede üretildi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Bir +100 de benden sana. Sunu bir turlu anlayamadilar. Insanlarla ve emekleriyle aldiklari urunlerle dalga gecenlere sinirsiz banlari hayirli olsun

samsungu bende pek sevmem kardeşm ama bu samsung kötü telefon ürettiği için değil.tasarımı ve arayüzü hoşuma gitmediğinden.bunlardan kişiden kişiye değişir.bu samsungu kötü yapmaz.ama dediğin gibi anlamayanlar var.diyorlarki samsungun satışları azaldı.nomal değilmi rakipleri arttı.önceden insanların önünde 2 tercih varken şimdi 6 tercih secenegi var.bu yüzden samsungun satışları düştü.kötü telefon ürettiğinden değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

samsungu bende pek sevmem kardeşm ama bu samsung kötü telefon ürettiği için değil.tasarımı ve arayüzü hoşuma gitmediğinden.bunlardan kişiden kişiye değişir.bu samsungu kötü yapmaz.ama dediğin gibi anlamayanlar var.diyorlarki samsungun satışları azaldı.nomal değilmi rakipleri arttı.önceden insanların önünde 2 tercih varken şimdi 6 tercih secenegi var.bu yüzden samsungun satışları düştü.kötü telefon ürettiğinden değil.

Hocam zaten benim derdim samsung degil.
    Kimse baska markalari anlamsiz yere karalamasin. Gmde olsa htcde sonyde iphone vs. neden karalaniyorki. Hepsi yakin cihazlar artik zaten. Insanlarin cihazlarini emek verdikleri mallarini karalayanlara benim savasim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.