Şimdi Ara

ilk defa bilgisayar toplayacağım sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

internetten şöyle bir sistem seçtim.

AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.4GHz 16MB Cache İşlemci
    GIGABYTE A320M-S2H DDR4 3200Mhz (OC) VGA DVI HDMI M2 mATX AM4
    Corsair 8GB Vengeance LPX Siyah DDR4 3000MHz CL16 Ram
    MSI Radeon RX 570 ARMOR OC 4GB 256Bit GDDR5

şimdi öncelikle ben yeni oyunları vs kasmadan oynamak istiyorum. örneğin call of duty ww2 , total war gibi.

kafama takılanlardan biri şu şimdi
    MSI Radeon RX 570 ARMOR OC 4GB 256Bit GDDR5 ve
    Gigabyte RX570 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB

isimli iki ekran kartı var. ikisi de rx570 diyor. tam olarak farkları nedir? ve 4000 tl bütcem var. monitör de dahil. seçtiğim sistemim iyi mi?

• Performans farkı olmaz sadece soğutmada biraz farkeder o da çok sıkıntı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit : Hatta şuraya bak, parçaları ekle / çıkart yapabiliyorsun :
    www.sinerji.gen.tr
    Hazır Sistemler fiyatları  Sinerji Bilgisayar  - sinerji.gen.tr - PC Toplama
    https://www.sinerji.gen.tr/hazir-sistemler-pmk1000462?ob=1

Bunlar sistemi toplayıp win (tam sürüm değil) kurup, bios ayarlarını yapıp (bellek hızı v.s. ayarlayıp,) hatta bios update varsa yapıp sürücülerini fln'da kurup, yolluyorlar mış yada gidip alabiliyormuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 31 Aralık 2019; 19:52:51 >

• birçok değişiklik yazdım sonrada sildim. bunların hepsi içinde biraz daha fazla bütçe olmalı. biraz bütçeyi genişletebilirsen ciddi yorumlar görebilirsin.
  • Kısaca 1 çok yerde üzerinde değişiklikler yapılabilen hazır systemler var, öyle 1 şey alırsan snn toplamana bile gerek kalmadan toplar/dener verirrler, bu sayede 1 parça eskaza bozuk fln çıkarsa uğraşmazsın.
  • Armor Serisi Kartların Soğutması Beş Para Etmez Hocam.rx 570 armor kullanıyorum ondan biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.