Şimdi Ara

İlk defa bir yakınımı kaybettim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün anneannemin öldüğü haberini aldım , ilk defa yakın bir akrabam öldü hala inanamıyorum , şimdi her düzce'ye gittiğimde onun artık olmayacağını düşündükçe çok kötü oluyorum , beynim reddediyo kabullenemiyorum , bu nasıl bişeymiş ya hayattan soğudum.

Daha bayramda sarılıp elini öptüğüm o tonton insanı bi daha göremeyeceğim , dedenizin ninenizin kıymetini bilin.Öldükten sonra onlarla daha fazla zaman geçirseydim , o orda otururken mal gibi bilgisayar oynayacağıma bin defa öpüp sarılsaydım diye başınızı duvarlara vurmayın benim gibi.

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun kardeş
  • Basin sagolsun.Ölüm hayatın gerçegi 19 yasindayim bugune kadar 6 en yakin akrabam oldu ne gidenler geri geldi ne biz oraya gittik yapilacak tek sey onlar hayattayken kiymetini bilmek oldukten sonra da gereksiz yere psikolojiyi bozmamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace -- 11 Kasım 2012; 19:50:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ara ara düşünüp çok kötü oluyorum
  • Annemin babası ile annesi ben 6-7 yaşındayken öldüler fazla birşey hatırlamıyorum yüzleri nerdeyse gitti.Babam ise evlatlık alınmış onun tarafıylada 4-5 senedir görüşmüyoruz.Aile diyebileceğim dayım , 2 oğu ve 1 kızı var.Düzceli misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

Annemin babası ile annesi ben 6-7 yaşındayken öldüler fazla birşey hatırlamıyorum yüzleri nerdeyse gitti.Babam ise evlatlık alınmış onun tarafıylada 4-5 senedir görüşmüyoruz.Aile diyebileceğim dayım , 2 oğu ve 1 kızı var.Düzceli misin ?

Anneannem orda oturuyodu ama anne tarafı rizeli baba tarafım trabzonlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin kardeşim... Başın sağ olsun senin acını ve yaşadıklarını ben çok iyi bilirim 2 yakını mı kaybettim biri dedem diğeri babam
  • ah ulan ah babaannem öleli 3 ay oldu hala kabullenemedim olmuyor işte sürekli aklıma geliyor onunla geçirdiğim zamanlar dolmuyor yeri öldüğüne inanamıyor insan sanki hiç ölmemiş evinde oturuyormuş gibi geliyor ciğeri yanıyor düşündükçe insanın
  • Basiniz sag olsun.. Benim de dedemin babasi oldu gecen pazar insan harbi cok kotu oluyo. Zamaninda degerini bilmek lazim sonrasinda yapcak bi sey yok tekrardan basiniz sag olsun

• Allah rahmet eylesin dostum, bende dayımı ve 2 teyzemi kaybettim, ayrıca dedemin babası vardı sakat o ölmüştü, gerçekten çok kötü birşey ölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roach3558 -- 11 Kasım 2012; 20:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmazingGrace

Basin sagolsun.Ölüm hayatın gerçegi 19 yasindayim bugune kadar 6 en yakin akrabam oldu ne gidenler geri geldi ne biz oraya gittik yapilacak tek sey onlar hayattayken kiymetini bilmek oldukten sonra da gereksiz yere psikolojiyi bozmamak

+2005
    teyzem
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Allah rahmet eylesin kardeşim... Başın sağ olsun senin acını ve yaşadıklarını ben çok iyi bilirim 2 yakını mı kaybettim biri dedem diğeri babam

off çok kötü bi durum dostum başın sağ olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Roman

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Allah rahmet eylesin kardeşim... Başın sağ olsun senin acını ve yaşadıklarını ben çok iyi bilirim 2 yakını mı kaybettim biri dedem diğeri babam

off çok kötü bi durum dostum başın sağ olsun

Sağ ol kardeşim.
  • Başın sağolsun. Mekanı cennet. olsun. Ben de bu yaz dedemi kaybettim. Memleketime gittiğim zaman hep onun esprilerini, alay etmesini özleyeceğim artık.
  • Allah rahmet eylesin...Bende dedemj kaybettim 7 Haziran'da tarifi yok bu acının...

• Allah rahmet eylesin başın sağolsun
  • Kaybettiğimiz tüm yakınlarımızın mekanı cennet olur inş. , bugün hayata bakış açım değişti , önceden hiç düşünmediğim şeyleri birkaç saat içinde düşündüm , sanki düşünce olarak bi anda yeni bişeyler öğrenmiş gibi oldum ben de anlamadım hala nolduğunu ne düşüneceğimi şaşırdım.

Pisagor başın saolsun usta , Allah rahmet eylesin , senin yazdığını görünce konu açtığıma utandım valla , senin durumunda ben olsaydım birkaç ay ruh gibi dolaşırdım sanırım.
  • Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin. Boş durmayın bi fatiha okuyun bari DH 1 dakikanızı almaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.