Bildirim
İlk defa evden ayrılıyorum yaşadığım macera günlüğü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
7 saat uyumadan zor geçer hocam benimde 8 saat 1 saati eridi sigara molasıni bekliyorum -
1 günde 700 lira yedim -
Kanka uyku düzenim bozuk la casa de papel kaldığım yerden devam etmeyi planlıyordum kamil koc wifi bok gibiymiş insta story actirmiyor -
iyi yolculuklar hocam
nereden nereye gidiyorsunuz
-
Zonguldak antalya hocam -
Yol bayağı uzunmuş. Ne kadar aralıkla eve dönmeyi planlıyorsun -
esc mi gittin hocam
-
Vay be...
Ne aldın ki 700 liraya kıyafet mi?
-
Yok, içkiye taksiye falan verdim neyse saçma bir gündü hocam boş ver
İTÜ basladi mi derslere -
Yok hocam 4'ünde. Daha kalacak yerim yok :D
-
KYK ya başvurdun mu İstanbul'da ev kiraları yurt fiyatları çok uçmuş -
4700.yüm, itü yurdu da 152. Annem babam 30 senedir vergi veriyor bu ülkeye bir faydasını göremedik. Ev tutamam zaten arkadaş yok, mecbur apart bakacağım. Sen nerde kalıyorsun özel yurt mu?
-
Özel yurt benimki de oralara göre daha uygun fiyatlar -
Güzel mi hocam bari? Ben de 2019da ankarada aylık 1000 liraya kalıyordum 3 kişi. Konum güzeldi ama içi kötüydü
-
Fakültenin hemen yanında yurt o açıdan iyi ama oda pek güzel sayılmaz,4 kışilik ufak bir oda,yatmak için gelirim zaten,odadaki herkes aynı bölümde bir de o avantaj var
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
işte gerçek yüzyüzeci.
online cı toy tayfa evinde otursun discorddan tanistigi anonim insanlarla hayati deneyimlesin |
Benzer içerikler
- kyk depozito iade
- aöf yetkiniz bulunmamaktadır ne demek
- savunma sanayi mühendisliği
- eskiden lise kaç yıldı
- üniversite whatsapp gruplarına nasıl girilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X