Şimdi Ara

İlk defa Ipad kullanacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır kullanmak istediğim Ipad en düşük modeli olan Ipad 8 / 32gb versiyonu sonunda sipariş verdim. Muhtemelen haftaya elime olacak. Tablet gelene kadar da ön araştırmalara başladım. Çünkü sadece ipad değil, ilk defa bir Apple cihaz kullanacağım. Bir çok şey öğrenmeme rağmen, tamamen Türkçe ve geniş kapsamlı bir yeni başlangıç rehberi bulamadım. Forumda bilgi paylaşım kulübü adında bir konu açılmış fakat temel bilgilerin olduğu kısımlar çok eski, ilk sayfalarda Türkçe karakterler vs. engellenmiş yani okunmuyor bile.

Özetle ilk kez Apple kullanacak bir yeni Ipad sahibi olarak nereden kapsamlı bilgi alabilirim?

• hocam akilli telefonun varsa ipad alisman 2-3 gun… oyle ekstra ogrenemn gerek bir sey yok…

icloud hesap acman gerek sadece . youtube aklina geleni yaz her türlü cevap orda oluyor

guzel tercih memnun kalirsin.. 32gb az gelirse. icloud 50 gb yukselt aylik 6.90 odersin

icloud 5gb ucretsiz gelcek . 50 gb yukseltmen gerekebilir

• catik kullanıcısına yanıt

Cevap için çok teşekkür ederim. Youtube vs. birçok yerden çokça video izledim, yine de sprmak istedim ekstra derli toplu bilgi için. iCloud 50gb da mantıklıymış sadece 200 var sanıyordum.

• akinci48 A kullanıcısına yanıt
    50 6.90 almistim yetmedi 200gb 19.90 veriyorum. aile olrak kulniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

50 6.90 almistim yetmedi 200gb 19.90 veriyorum. aile olrak kulniyoruz

icloud a para verince sana online stroga mi veriyor=? tam olarak nasıl çalışıyor>?

• cosef kullanıcısına yanıt
    telefonunda ipadinde herseyi icloud atiyor. ozellike resimler videolr yer kaplamiyor cihazinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

telefonunda ipadinde herseyi icloud atiyor. ozellike resimler videolr yer kaplamiyor cihazinda

Anladım. güzel bişi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.