Şimdi Ara

Ilk defa KPSS ye girdim.Branş sıralaması ve tercihler hakkından hiçbir bilgim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu lisesi mezunuyum ve 78 puanim var. Brans siralamasinda bir bolumde 2.siradayim. Genel siralamam 178 bin ve tercih zamani ben bu meslegi tercih etsem direk atanir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir şey yok kendi mezun olduğun bölümden tercih yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom Leader

Öyle bir şey yok kendi mezun olduğun bölümden tercih yaparsın.

Hocam düz lise cikisli oldugum icin bi bölümüm yok napicam simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

quote:

Orijinalden alıntı: Freedom Leader

Öyle bir şey yok kendi mezun olduğun bölümden tercih yaparsın.

Hocam düz lise cikisli oldugum icin bi bölümüm yok napicam simdi

Hocam şimdi lise KPSS'si konusunda çok bilgim yok ama 78 puanla atanmanız biraz zor gibi görünüyor çünkü kadrolar açıklandı kılavuz yayımlanmadı ama yaklaşık 5 milyon adaya 2.051 kadro yani düşünün benim bölümümden 4 kadro açıldı ki bazı bölümler kadro bile yok puanlar uçmuş durumda branş sırlaması malum herkesin yani nasip kısmet birazda internette araştırabilirsiniz bu forumda kpss ile ilgili çok kişi yok cevap verebilecek.

• Sadece düz memurluklar ıcın tercıh verebılırsın. Yanı nıtelık kodlarından sadece Lıse mezunu olma sartı ısteyenlerı tercıh edebılırsın gibi..

Mesela ben radyolojı teknısyenıyım. Lıse muzunu + radyolojı bolumunu bıtırmıs olma nıtelıgı ıstıyor.

Acıkcası ıcını karartmıyım ama duz memurluklar cok zor. 90 puandan assagı cok ınmez haberın olsun. Düz memurluk zordur
  • benimde kpss ve tercihler hakkında en ufak bilgim yok. Zevk için girmiştim. Anadolu teknik lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum(dal web programcılığı) 76 küsür puan almışım. Bir yere yerleşme gibi bir planım yok ama nerelere gidebilirim? Tercih yapsam ne olur?

Ayrıca branş sıralamasına nereden bakılıyor?
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    85 puan altına bir yere gidemezsin maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.