Şimdi Ara

İlk defa kuş beslicem , ney önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok pis heves ettim , kuş beslemek istiyorum . arkadaşımda var cennet papağanı çok tatlı ama araştırdım biraz bakımları falan zorluyor diyorlar . Sultan papağını almayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz . Şimdiden çok teşekkür ederim

• Muhabbet kuşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay553

Muhabbet kuşu

Sevda kuşları aşırı tatlı ama
    alsam bakabilir miyim acaba?
  • Alsan her kuşa bakarsın önemli olan iyi bakmak eğer ilk defa kuş bakıcaksan muhabbet kuşu idealdir.
  • quote:

Alsan her kuşa bakarsın önemli olan iyi bakmak eğer ilk defa kuş bakıcaksan muhabbet kuşu idealdir.

hocam sultan almayı düşünüyorum aslında .
    Bu sultan hakkında bildiklerin nelerdir? ( bakımı , eğitimi falan )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhabett kuşları ideal ama soguga dayanıksızlar sürekli sıcak kalmaları lazım yoksa ölüyorlar...
  • Sultan almalısın ama sabırlı ol 1 ay yada 2 haftanı alabilir sakın eline sokma kafese biraz zaman ver 4 kelime konusur cok cana yakındır hareketlisinden al rengi farketmez saglıklı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamus07

Sultan almalısın ama sabırlı ol 1 ay yada 2 haftanı alabilir sakın eline sokma kafese biraz zaman ver 4 kelime konusur cok cana yakındır hareketlisinden al rengi farketmez saglıklı olsun

Eğer cana yakın değilse kanadını kıralım dimi !!!!
  • yahu dur ne bu sultancılardaki kanat kırma isteği . sen hayvana karşı ilgili olursan hayvan sana niye alışmasın ki?
  • arkadaş öle yapıyor kuşlara!!!

• quote:

arkadaş öle yapıyor kuşlara!!!

afferim arkadaşa. azıcık sabırlı olursanız hayvan size zaten alışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sperare

quote:

arkadaş öle yapıyor kuşlara!!!

afferim arkadaşa. azıcık sabırlı olursanız hayvan size zaten alışır.

Onu bende biliyorum burda bahsettiğim kişi hamus07 adam kanat kırmayı savunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentolur -- 11 Nisan 2013; 23:27:41 >
  • Hocam hiç başlama bence alışıyorsun ondan sonra ölünce filan üzülüyorsun hem ayrıca vakit ayırabileceksen al derim çok hassas hayvanlar kuşlar aşırı ilgi istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conta28

Hocam hiç başlama bence alışıyorsun ondan sonra ölünce filan üzülüyorsun hem ayrıca vakit ayırabileceksen al derim çok hassas hayvanlar kuşlar aşırı ilgi istiyorlar

Heves ettim ya almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_aktan

muhabett kuşları ideal ama soguga dayanıksızlar sürekli sıcak kalmaları lazım yoksa ölüyorlar...

hocam antalyada yaşıyorum zaten , o sıcağı sen düşün artık
  • o zaman hiç düşünme al :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.