Şimdi Ara

İlk Defa PS aldım - İki Kısa Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, çocuklarım için doğum günü hediyesi olarak PS4 aldım. Konsol olaylarından pek anlamam, zamanında kuzenimde PS1 vardı, birkaç kez oynamıştım sadece. Dün cihazı aldım, evde kurulumunu yaptım ve 2 sorum var onlar da şöyle:

1- PS Plus Estra paket üyeliği aldım. PS üzerinden kart bilgilerini girdim ve üyelik ücretini karttan tahsil etti. Fakat çocuklar yanlışlıkla oyun satın alırlar ya da oyun içi satın alımlar yaparlar diye endişe ediyorum. Bunun önüne geçebiliyor muyuz acaba, yani aylık üyelik ücreti hesaptan çekilsin istiyorum ama onun dışında hiç bir satın alma olsun istemiyorum?

2- Ekstra paket oyunlarına baktım hatta yanlış olmasın, oyun bölümünde arama da yaptım ama Need For Speed oyununu bulamadım. Gençliğimizin oyunu olduğu için gözlerim ilk onu aradı :) NFS yi bu durumda oynamak mümkün değil mi arkadaşlar ya da o tarz keyif veren 2 kişilik de oynanabilen yarış oyunu öneriniz varsa da ayrıca memnun olurum.

Cevaplar ve yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

• 1 - Satın alımlara karşı ebeveyn kontrolü ayarı var. Ya onu yapabilirsin, ya da hesabından kredi kartını silebilirsin, ya da sanal kart tanımlayarak, sanal kartın limitini sıfır yapabilirsin.

Ebeveyn Kontrolleri linki:

https://www.playstation.com/tr-tr/parental-controls/

2 - Need for Speed oyunları EA Play aboneliğinin içinde var. EA Play alabilirsin. Fifa yani EA Sports FC falan da bu aboneliğin içinde var.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkür ederim, işimi baya kolaylaştırdınız. 😊
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.