Şimdi Ara

İlk defa sistem topluyorum 5000 TL bütçem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim 5000 tl bütcem var ilk defa sistem toplayacağım yardımlarınızı bekliyorum.
    Anakartı MSİ z270a pro intel z270 soket 3800 MHz (oc)
    İşlemci i7 7700k
    Ekran kartı MSİ gtx 1070
    Ssd Samsung 850 evo
    Geri kalan parçalar monitörde dahil olmak 5000 tl ye bu sistemi kurabilirmiyim
    Anakart alternatiflere açıktır ileriye yönelik olması ve rem bellek desteğinin 3000 mhz ve üstünde olması yeterli olacaktır( msi gigabyte markaları olmasını istiyorum)
    İşlemci 7700k ya karar kıldım kesin olarak
    Ekran kartınıda en düşük 1070 olmasına karar verdim (msi veya gigabyte)
    Böyle sistemi monitörde dahil olmak üzere 5000 tl ye kurmak istiyorum mümkünmüdür tavsiye önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart, ekran kartı, işlemci ve SSD'yi alabilirsiniz o fiyata evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Anakart, ekran kartı, işlemci ve SSD'yi alabilirsiniz o fiyata evet.

Öneri ve tavsiye bekliyordum çok iyi öneri yapıyorsunuz bilmiyorsan karışma bende bilmiyorum ama bak bilen kişilere danışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünlerin isimlerini çok güzel bir yerden kopyalayıp yapıştırmışsınız, orada eminim fiyatlarını da görmüşsünüzdür. Bunları bunları istiyorum demişsiniz, fiyatları belli, toplayınca 4'ünü 5000 lira yapıyor işte. Ben burada sistem tavsiyesi isteği göremedim? 5000 liraya ne alabilirim sorusu olsa tavsiye verebilecek kadar bilgiye sahibim. Bkz:https://forum.donanimhaber.com/5000-tl-oyun-odakli-pc-toplama-tavsiyesi--128439073#128442938
  • Bu istediklerini almak istersen bütçeyi aşar. 6500-7000 TL tutar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.