x850xt de kapalı sm yokki. zaten 16*6 çalışıyor. o dediginiz 12*5 çalışan x800pro x850pro gibi kartlara yağılıyor.
arkadaş smd mod derken vmod olayını sormuş galiba eğer voltaj vermek istiyosan ati tool ile verebilirsin smd lerle boğuşmana gerek yok ama eğer pipe açmak istiyosan hiç kapalı pipe yok o kartta yani açacak bişi yok
benim dedim o dill biliyom onuda 16v/22v oluyomuş galiba bölece iyi oc oluyomuş ama nasil yapilio aceba
16 nası 22 oluyo ampermi diyosun sen daha açık anlatırsan yardımcı olabiliriz
kardeş orda eleman su sğutma bağlarken bi kaç smd kırmış onları arıyormuş onu paylaşmış ordaki 16/22 olan değer smd nin modeli yani orada yazanın oc ile bir ilgisi yok
kardeş orda eleman su sğutma bağlarken bi kaç smd kırmış onları arıyormuş onu paylaşmış ordaki 16/22 olan değer smd nin modeli yani orada yazanın oc ile bir ilgisi yok
saol hocam
ama bildigim smd ile ilgili bişe vardı ooc yi arttıran yanlışmı biliyorum aceba arbiterde saolsun mesajımı cevaplamadı
quote:
Orjinalden alıntı: mjordan
arkadaş smd mod derken vmod olayını sormuş galiba eğer voltaj vermek istiyosan ati tool ile verebilirsin smd lerle boğuşmana gerek yok ama eğer pipe açmak istiyosan hiç kapalı pipe yok o kartta yani açacak bişi yok
arkadaşlar ati tool ile nasıl voltaj verilebiliyor biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme