Şimdi Ara

İLK DEFA TOPİC AÇIYORUM YARDIM x850xt smd mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu mod nasıl yapiliyor daha dogrusu bu mod mudur.

• x850xt de kapalı sm yokki. zaten 16*6 çalışıyor. o dediginiz 12*5 çalışan x800pro x850pro gibi kartlara yağılıyor.
  • arkadaş smd mod derken vmod olayını sormuş galiba eğer voltaj vermek istiyosan ati tool ile verebilirsin smd lerle boğuşmana gerek yok ama eğer pipe açmak istiyosan hiç kapalı pipe yok o kartta yani açacak bişi yok
  • benim dedim o dill biliyom onuda 16v/22v oluyomuş galiba bölece iyi oc oluyomuş ama nasil yapilio aceba
  • 16 nası 22 oluyo ampermi diyosun sen daha açık anlatırsan yardımcı olabiliriz
  • http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=57524

burda anlatılmış ama ben bişe anlamadım.
  • kardeş orda eleman su sğutma bağlarken bi kaç smd kırmış onları arıyormuş onu paylaşmış ordaki 16/22 olan değer smd nin modeli yani orada yazanın oc ile bir ilgisi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mjordan

kardeş orda eleman su sğutma bağlarken bi kaç smd kırmış onları arıyormuş onu paylaşmış ordaki 16/22 olan değer smd nin modeli yani orada yazanın oc ile bir ilgisi yok

saol hocam

ama bildigim smd ile ilgili bişe vardı ooc yi arttıran yanlışmı biliyorum aceba arbiterde saolsun mesajımı cevaplamadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mjordan

arkadaş smd mod derken vmod olayını sormuş galiba eğer voltaj vermek istiyosan ati tool ile verebilirsin smd lerle boğuşmana gerek yok ama eğer pipe açmak istiyosan hiç kapalı pipe yok o kartta yani açacak bişi yok

arkadaşlar ati tool ile nasıl voltaj verilebiliyor biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.