Evet yıllar önce hayatıma aldığım ilkim buradan idi sonra bir şekil ayrıldık.ilklerin ilki yaşamamız nedeniyle çok tuhaf duygular içerisindeyim. aklıma anılar geliyor iyi veya kötü.ondan sonra hayatıma birilerini aldım güldüm eğlendim lakin onunla yaşadığım gibi olmadı nedense. Kış ayları başı yaz ayları başı hep onu anımsıyorum ya da onunla olan güzel anları anların renkleri kokuları vardı sanki.belki de hayatında biri var şuanda bilmiyorum eski sevgili ile asla iletişim kurup görüşme olayım olmadı hiç taraftarı değilim ama onunla sizce tekrar bir masada otursam ya da tüm bir geceyi geçirsem ne gibi duygular yaşarım? Geçmişi kötü anipsayip mi kalkarım yoksa özlem duygularım mı pekişir yoksa izler miyim saatlerce ağlar miyim korkunç duygular,, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk eski sevgilim (forumdan tanıştık)
-
-
tüm geceyi geçirsem ne demek? ona vericek misin?
seviyorsan evlen, adamı ayar etme.
git konuş biz anlaşıyoz evlilik olabilir mi sence de.
olabilir derse evlenin.
olmaz kem küm derse o zaman güle güle vaktimi harcama de.
bu kadar basit. tüm geceyi geçirsem o bu. bunlar ahlaksızlık kardeşim.
-
Beyefendi tüm geceyi geçirmek ahlaksız olarak kullandığım bir kelime değildi. Biz onunla dışarda sabahlardik sohbet ederdik sabahlara kadar filan veya el ele otururduk bu tarzdi verme olayı filan yok benim arzu ettiğim kısım özlem duygumu bastırma hissiyatı onun ile tekrar olamayiz imkansız
-
evlenme ihtimalin olmayan karşı cinsle görüşmeye devam etmene gerek yok.
kurcalamaya falan gerek yok, bu iş bir kıvılcıma bakar,ufak bir kıvılcım sonra bakmışsın hayatın çok farklı yerde.
sana söylüyorum, evlenme ihtimalin yoksa görüşme. rastgele bir insana gereksiz anlamlar yükleme.madem onunla olması imkansızsa görüşüp ne olacak? ilk görüşmede eli eline değecek ikincisinde bir adım ilerisi derken...
sonra başka bir çocukla tanışacaksın,geçmişte yaşadıkların pişmanlık-utanç verici anı olarak seni parçalarken ufak bir kaçamaktı diyerek kendini avutacaksın ve bu hayatı dolu dolu yaşadım olsun diyeceksin. hem yalan söyleyip hemde kaçamaklara devam edeceksin. işin sonunda bir ahlaksız ve terbiyesize dönüşeceksin.
tekrarlıyorum,evlenme ihtimalin yoksa görüşme.bu kadar net.
-
Teşekkür ederim bazen bende senin gibi düşünüyorum bazense heves doluyorum dediklerini düşüneceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence yaşın müsaitse birisiyle konuş ve evlen. evliliği sürekli ertelemeye gerek yok.
hayatta hep birşeyler eksik olacak, örneğin param yok-işim yok-şu olsun bu olsun diyerek evlenmeyi erteleme bence.
evlendiğin kişiye zamanla alışırsın.evliliği çok ertelersen başına işler alabilirsin ve sonra evlensen de mutlu olamayabilirsin.ilerde pişman olacağın şeyler yapma bence. bu işin psikolojik yönü ağır olabilir.
-
Anladım Harun Abi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önüme gelen ile evlenecek değilim.
önüne gelenle evlen diyen olmadı.
konuş görüş anlaşırsan evlen dedim.
rastgele birileriyle sürtmekten başbaşa sabahlamaktan iyidir.
-
Kimdi ve neden ayrıldınız
Yobaz olduğunu düşünmeye başladım ne dersin?
Anlaşamamak
Bahaneler...
O arkadaş biraz sıkıntılı hocam ben engellemişim verdiği tavsiyeleri ciddiye almayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşırı ciddi. ...
-
Kayra mıydı ismi
ona buna vererek modern olunuyorsa git ver. pişmanlık duyunca gelip burda ağlama.
Hahah hayır ya senin ki değil Merak etme :p
Hahahaha
ulan be sevindim
ne zaman ya ne zaman!! YETERİNCE YANMADIM MII?!!
Benzer içerikler
- esenler otogardan metrobüse nasıl gidilir
- reçetesiz ağrı kesiciler
- lustral reçetesiz alınır mı
- hıçkıra hıçkıra ağlatan şarkılar
- kargom teslim edildi görünüyor ama gelmedi ne yapmalıyım
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X