Şimdi Ara

ilk günkü xp ve virüs programı güvenlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim makina iyice yavaşladı ve hantallaştı.
    zaten bir tek internete giriyorum bu bilgisyarla.
    xp ing son güncellemeli sp3 var ve int.explorer 8.

pc yi yeniden formatlasam. xp'yi 2001 yılında aldığım diskinden ilk hali ile yüklesem. daha sonra hiç güncelleme yapmasam. servis paketlerini(2-3) , güvenlik güncellemelerini falan hiç yapmasam.
    ancak güncel ve son sistem bir virüs programı kullansam,
    bir güvenlik sorunu ile karşılaşırmıyım ?
    yani windowsda güvenlik sıfır olsa ama son sistem bir virüs programı (nod32,kaspskynorton vs.) bilgisayarımı sorunsuz korurmu?
    bildiğim kadarı ile bu virüs programları aynı zamanda firewall işide görüyor.
    ancak windowsun güncellemelerini yüklemesem bile ie 8 yüklemeyi düşünüyorum.

yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdrturkiye -- 27 Eylül 2009; 13:59:13 >

• bence güncelleme yapman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdrturkiye
    benim makina iyice yavaşladı ve hantallaştı.
    zaten bir tek internete giriyorum bu bilgisyarla.
    xp ing son güncellemeli sp3 var ve int.explorer 8.
    pc yi yeniden formatlasam. xp'yi 2001 yılında aldığım diskinden ilk hali ile yüklesem. daha sonra hiç güncelleme yapmasam. servis paketlerini(2-3) , güvenlik güncellemelerini falan hiç yapmasam.
    ancak güncel ve son sistem bir virüs programı kullansam,
    bir güvenlik sorunu ile karşılaşırmıyım ?
    yani windowsda güvenlik sıfır olsa ama son sistem bir virüs programı (nod32,kaspskynorton vs.) bilgisayarımı sorunsuz korurmu?
    bildiğim kadarı ile bu virüs programları aynı zamanda firewall işide görüyor.
    ancak windowsun güncellemelerini yüklemesem bile ie 8 yüklemeyi düşünüyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum.

Virusler/solucanlar/trojanlar yuzunden yapilan butun guncellemeleri es gececeginiz icin internete baglandiginizda bile virus/solucan/trojan yeme
    ihtimaliniz %90 olacaktir ne kadar virus programi kurarsaniz kurun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.