Şimdi Ara

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti [Video] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
17
Favori
5.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "kimse büyük ekranlı telefon almak istemez"

Steve jobs'ın kemikleri sızlıyodur şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steve Jobs: "Ben dedim büyütmeyin diye."

Edit: Yalnız iPhone'u çekemeyen ne kadar çok insan varmış ya la.Bide bunlar eksileri basarlar şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 17 Ocak 2015; 18:09:59 >
  • Apple'ın amiral gemisi Steve Jobs'ın son harikası şüphesiz iPhone 4S'tir.Tasarım ve sağlamlık olarak bence 5 serisinin önünde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih8134

Apple'ın amiral gemisi Steve Jobs'ın son harikası şüphesiz iPhone 4S'tir.Tasarım ve sağlamlık olarak bence 5 serisinin önünde...

4S amiral gemisi değildir, haberin ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

quote:

Apple'ın amiral gemisi Steve Jobs'ın son harikası şüphesiz iPhone 4S'tir.Tasarım ve sağlamlık olarak bence 5 serisinin önünde...

görüşüne saygı duyarım fakat bence apple'ın ürettiği en iyi telefon 4s.3 senedir kullanıyorum ios6'dan da yukarıya güncellemedim taş gibi kılıfta kullanmıyorum soyulma aşınma gibi bir durumda yok kasada,5 lerin çerçevelerinde soyulma ezilme çok bariz dikkat çekiyor tabi kılıfla kullanılırsa belki olmaz ama kılıfsız kullanım için dedim.ayrıca büyük ekranlı telefon kullanmayı da sevmiyorum bundan dolayı da iphone 4s en iyisi diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

quote:

görüşüne saygı duyarım fakat bence apple'ın ürettiği en iyi telefon 4s.3 senedir kullanıyorum ios6'dan da yukarıya güncellemedim taş gibi kılıfta kullanmıyorum soyulma aşınma gibi bir durumda yok kasada,5 lerin çerçevelerinde soyulma ezilme çok bariz dikkat çekiyor tabi kılıfla kullanılırsa belki olmaz ama kılıfsız kullanım için dedim.ayrıca büyük ekranlı telefon kullanmayı da sevmiyorum bundan dolayı da iphone 4s en iyisi diyorum.

Cihaz hoşunuza gidiyorsa ne mutlu size. Zaten iPhone 5 kalmadı farkında mısınız bilmiyorum ama piyasadan kaldıralı 2 sene oluyor. Zevk meselesi, tartışamayız ama bana kalırsa tasarım dendiğinde aklıma ilk gelen telefon hep 5S olmuştur, bu yüzden ben 5S en iyi tasarıma sahip diyorum. 4S sağlam olduğu doğru fakat rekor kırmaya yakın bir ağırlığı var. Benim ideallerime ve tercihlerime en çok uyan telefon 5S olduğu için kullanıyorum. 5s, iPhone 5'in sorunlarından kurtulmuş ve hafif makyaj yapılmış hali resmen... Space Gray modelinden resmen asalet akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 17 Ocak 2015; 18:22:24 >

• forum bey ne yapıyorsunuz

gençler....... adamlar, sizlerin parasını eşşek yüküyle alıp, ceplerine koyuyorlar, siz niye dövüşüyorsunuz
  • Vay bee ne günlerdi o günler.

• Dünyanın bütün telefon üreticileri ( android ) adıyla savaşıyor vs APPLE.

bu tablo bence büyüklüğü göstermek için fazla fazla yeterli.

ilk iphone cıktığında bütün dünya aptal oldu. bu bir çığırdı..

şimdi gelinen noktada 2 tarafında kendine göre artıları ve eksileri var..

ihtiyaçlara göre değişir.

ama iphone'a çamur atmaya kalkanların beyinleri taş devrinden kalmadır. işte okadar.
  • Aqladım

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

quote:

Orijinalden alıntı: future81

APPLE KİM NE DERSE DESİN BU İŞİN ATASIDIR FAKAT TEKNOLOJİ GELİSTİRME ADINA VE HER MODELDE DAHA İLERİ SEYLER SUNMA ADINA GERİ KALMIŞTIR ... SAMSUNH , LG , HTC , SONY VB. MARKALAR BİRCOK KONUDA İLERİDİR ; ÖRNEKLEMEK GEREKİRSE KULLANILAN İŞLEMCİLER RAM MİKTARLARI SENSORLER EKRAN TEKNOLOJİLERİ KAMERA VE GPU İŞLEMCİLERİ APPLE DAN COK İLERİDE ... MESELA SAMSUNG DAKİ KALP RİTMİNİ OLÇME AKILLI SENSORLER GÖZ EL VS. LG NİN G2 DE BAŞLATTIĞI EKRAN TEKNOLOJİLERİ VS ... APPLE AKILLI CİHAZLARIN ATASIDIR FAKAT GERİ KALMIŞTIR... ŞÖYLEKİ IPHONE 4 - 4S -5 VE 5S GİBİ FAHİŞ FİYATLARA SATTIGI CİHAZLARDA NFC GİBİ BİR TEKNOLOJİ KULLANMADI SON LANSMANDA İSE BUNU SANKİ APPLE BULUSU GİBİ ABARTARAK APPLE PAY DİYE BOYADI VE SATTI RESMEN... :) BU TEKNOLOJİ 4-5 YIL ÖNCEKİ CİHAZLARDA ZATEN MEVCUT BEN SAMSUNG S2 DE KULLANMISTIM YILLAR ÖNCE DAHA FAZLA AYRINTI VAR AMA BU KADARI YETERLİ SANIRIM ... SON OLARAK APPLE KENDİNİ NE KONUMDA GÖRÜYOR BİLMİYORUM AMA BENCE APPLE İÇİN TEK TANIMLAMA MODERN CAĞIN 3310 U ... YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU BİR AŞAĞILAMA DEĞİL ÖVGÜDÜR 3310 BİR EFSANEDİR KOLAY KOLAY ARIZA YAPMAZ KULLANIMI KOLAYDIR SADE VE ERGONOMİKTİR APPLE CİHAZLARDA BUDUR ... SAYGILAR ... APPLE YERİNE KALİTELİ ANDROİD TERCİHİMDİR NEXUS 5 KULLANICISIYIM ...

5s-6 kullanıcısıyım -

nexus parmak izli cihaz cıkarsın denemek icin alacagım -

saf temiz düzgün sorunsuz android tek o cihazlardaymış sanırım herkes aynı şeyi diyor -

diğer markalar için ; 6 ay sonra rehbere 4 sn sonra giren, fotoğrafı 3 sn sonra çeken bi cihaza para verecek kadar ahmak değilim daha

Restart atan bir ios dan daha iyidir.

Dandroid mi sandın sen bunu ?
    Restart reset ve kilitleme onun karakteristiği ayrıca şişme takılma vs

Hayır stabil diye övünüyorlardı.

4s den beri bozuldu o stabilite.

Bunlar da alıyor işte.

Mal ile itibar.

• Izleyin derim hala izlememiş olan varsa karizma nasıl yapılır teknolojik devrim nedir seyirciler nasıl UFO Görmüş masum köylüye dönüştürülür anlarsınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ImSoFancy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Diktatorlugun sanal hali Steve Jobs tur.

Adamlar kendi istedikleri formatlarda dunyayi sekillendiriyorlar belli bir standart ve stabilite geliyor ama ozgurluklerden uzak ozellestirmelerden uzak tatsiz tuzsuz bir arayuz klasigi devam ediyor.

8 yildir ayni cizgi tasiyor bir yeniligi gormedik.

Gerci Iphone nun tasarimi Sony den araklanmistir .

Apple tek yeniligi kapasatif dokunmatikleri telefona getirmekti onun disinda dayatmaci standartlari ve bu standartlara ( Itune olmadan video muzik atilamamasi ) bagimli birakilmasi. Gerci alternatif cozumler programlar var ama temel mantalite ITUNES olacak ! .

Harici hafiza karti yok ...

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Ozel entegre kalemli modelleri cikmadi ...

Apple in 8 yildir neler yapmadigi ayni eksiklikleri devam ettigini gormek hos olmasa gerek .

Mesele fan lik degil . Gercekler.

Apple Adolf Hitler misali dunyayi ele gecirecek ama Hitler gibi de batacak .

Reklamin gucu kandirmaca yenilik diye aslinda hep ayni araklanmis kasa ve arayuze devam etmekte Apple firmasi .

araklama işletim sistemiyle, en son işlemcilerle ve 3gb ram'le bile akıcı performans vermekten uzak

pembe çeken, kasa kenarları açık, su geçiren, lafın gelişi OIS'e sahip ancak hareketli videolarda bunu gösteremeyen karanlık ortamda yüksek noise'li kameraya sahip

her kasada kendini tekrarlayan adam gibi parmak izi sensörü olmayan, arkadaki emanet nabız ve O2 saturasyon sensörleri çalışmayan

birkaç ay içinde şişen ve takılan, devamlı arka planda ram temizliği gerektiren

uygulamaları ve oyunları uyarlanmış ve pratiklikten uzak

ikinci eli para etmeyen lagdroid cihaz almaktansa piyasanın kralını, en stabil, akıcı ve kalitelisini alırım

RIP STEVE JOBS

Küçük ekran iyidir deyip büyük ekranlı telefon çıkararak tükürdüğünü yalayan,
    Nfc yi sanki bir yenilikmiş gibi sunan
    Bükülen
    Micro sd desteği olmayan,
    Web browser ında 10 küsürden fazla sekme açılamayan
    Jb olmadan özelleştirilemeyen
    Fiyatı ateş pahası olan telefonlar almaktansa,yarı fiyatındaki androidimi alır yoluma devam ederim desem;
    Sizin yorumunuz gibi mantıksız ve saçma olmaz mıydı? Bardağın boş kısmını gördüğümüz kadar dolu kısmını da görerek eleştiri yaparsak eleştirimizin daha yapıcı olacağını düşünüyorum

ben gerçekleri yazdım
    elimden tüm üst düzey android ve wp cihazlar geçti
    kullanmadığım kalmadı
    en son note 4'e 1 gün dayanabildim
    şu anda iphone 6 var ve bana fazlasıyla yetiyor
    çoğu insanın yukarıda bahsettiklerinin hiçbirine ihtiyacı yok
    fiyat/performans bazında haklısın kazık
    kişiselleştirilememesi cabası
    en çok htc one m8 yaklaştı şu iphone'a
    m9'dan umutluyum gerisi teferruat gözümde

Note 4,iphone 6 ve 6 plustan daha hızlı.Ayfonun stabilitesi eskidendi.Android çok gelişti çok.

über bro hızla stabilite aynı şey değil dikkatini çekerim
    bir uygulamayı daha hızlı açması daha iyi olduğunu göstermez
    iki gün sonra sen uygulamalar ve medyayla cihazı doldurduğunda ve yüklü bir internet sayfasını scroll down yaptığında takılıp takılmaması v.b. önemli olan
    bu açıdan halen en akıcı deneyim İOS'da daha iyi olsa note 4'ü iade etmezdim

2 aydır kullanıyorum, ağzına kadar program dolu, zerre takılmadı şu ana kadar.Herşeyede bir kılıf bulmayın, note 4 her yönüyle, iphone6'dan daha iyi bir telefondur.

Alışkanlık seninki iPhone hızını görmediğinden normal geliyor
    Ben bomboşuna 1 gün dayanabildim note 4 ün
    Şebekesi problemli geceleri kamerası odaklama kusurlu ve deli gibi noise var
    Kenarlarını kartvizitlik olarak da kullanabilirsin bak

Şimdi apple ın kamerasını kimse övmesin bana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adamlar kendi istedikleri formatlarda dunyayi sekillendiriyorlar belli bir standart ve stabilite geliyor ama ozgurluklerden uzak ozellestirmelerden uzak tatsiz tuzsuz bir arayuz klasigi devam ediyor.

Apple tek yeniligi kapasatif dokunmatikleri telefona getirmekti onun disinda dayatmaci standartlari ve bu standartlara ( Itune olmadan video muzik atilamamasi ) bagimli birakilmasi. Gerci alternatif cozumler programlar var ama temel mantalite ITUNES olacak ! .

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Apple in 8 yildir neler yapmadigi ayni eksiklikleri devam ettigini gormek hos olmasa gerek .

Reklamin gucu kandirmaca yenilik diye aslinda hep ayni araklanmis kasa ve arayuze devam etmekte Apple firmasi .

araklama işletim sistemiyle, en son işlemcilerle ve 3gb ram'le bile akıcı performans vermekten uzak

pembe çeken, kasa kenarları açık, su geçiren, lafın gelişi OIS'e sahip ancak hareketli videolarda bunu gösteremeyen karanlık ortamda yüksek noise'li kameraya sahip

her kasada kendini tekrarlayan adam gibi parmak izi sensörü olmayan, arkadaki emanet nabız ve O2 saturasyon sensörleri çalışmayan

ikinci eli para etmeyen lagdroid cihaz almaktansa piyasanın kralını, en stabil, akıcı ve kalitelisini alırım

RIP STEVE JOBS

Bükülen
    Fiyatı ateş pahası olan telefonlar almaktansa,yarı fiyatındaki androidimi alır yoluma devam ederim desem;
    Sizin yorumunuz gibi mantıksız ve saçma olmaz mıydı? Bardağın boş kısmını gördüğümüz kadar dolu kısmını da görerek eleştiri yaparsak eleştirimizin daha yapıcı olacağını düşünüyorum

ben gerçekleri yazdım
    kullanmadığım kalmadı

Note 4,iphone 6 ve 6 plustan daha hızlı.Ayfonun stabilitesi eskidendi.Android çok gelişti çok.

iki gün sonra sen uygulamalar ve medyayla cihazı doldurduğunda ve yüklü bir internet sayfasını scroll down yaptığında takılıp takılmaması v.b. önemli olan

2 aydır kullanıyorum, ağzına kadar program dolu, zerre takılmadı şu ana kadar.Herşeyede bir kılıf bulmayın, note 4 her yönüyle, iphone6'dan daha iyi bir telefondur.

Verilen video sana kapak niyetine geçiyor da, sen kabul etmek istemiyorsun.İş yerinde beraber çalıştığımız arkadaşda iphone 6 var.O yüzden hangisinin her yönüyle daha iyi bir telefon olduğunu bizzat test ederek görebiliyorum.Web browser performansından, programların açılma hızlarına, kameradan, 4k video çekimine, ekran kalitesinden, donanıma ve tasarıma kadar iphone 6'dan daha iyi bir telefondur.

• over and under kullanıcısına yanıt
    asıl dandik olan ( DAND ) ios gerçeği kabullen...
  • Arkadaşlar bu arada "over and under" nikli arkadaşın sadece 1 ay önce note 4 hakkındaki görüşlerini bizzat kendinden dinleyelim.Öve, öve biteremiyor.İnsanların karakterleri neden böyle çabuk değişkenlik gösterir anlamak mümkün değil.

quote:

Arkadaşlar note 4 ile iphone 6 arasında kalanlar olabilir kısaca izlenimleri aktarayım
    Note 4'üm bugün geldi ve ilk izlenimlerim şöyle

1. Samsung'un bugüne kadar çıkardığı en hızlı cihaz olsa gerek menüler arasında geçişler çok hızlı, animasyonları kapatmanıza gerek kalmıyor

2. Rehber işkencesi ortadan kalkmış ister kişiler, ister telefon üzerinden rehbere girin anında açılıyor

3. Iphone 6'da olan tüm içeriği birkaç dakika içinde note 4'e yükleyebildim (Kies uyumu süper o eski takılmalar ve ekstra ayarlara gerek kalmadı)

4. Siyah renk olması nedeniyle çok elit duruşu var, QHD ekranda internette sörf v.b. sahibinden.com'daki araba ilanı resimleri bile ekrandan çıkacak gibi inanılmaz net

5. 4k video çekerken cihaz ısınıyor ama bunun bence bir önemli yok zira kilitlenme veya reset söz konusu değil

6. HD ve 4k video çekimleri inanılmaz başarılı, herhalde en iyi video çeken cep telefonu bu olsa gerek (Daha önce 808, lumia 1020, note 3, 5s v.b. en son iphone 6 kullanan biri olarak bunu söylüyorum)

7. Fotoğraf çekimleri yeterli ışıkta çok başarılı ve detaylar mükemmel ancak ışığın zayıf olduğu mekanlarda yaptığım çekimlerde detayları ve renkleri vermekten uzak, gece sokağı çekiminde de durum aynı sokak lambalarının ışıkları patlamış gibi gözüküyor ki bunu defalarca farklı objelerde denedim. Odaklamasında yabancı forumlarda bahsedilen problemle karşılaşmadım auto fokus gayet iyi çalışıyor.

8. Bataryası gayet iyi ama aktif kullanan (video, oyun ve sürf) biri için ekran çözünürlüğünün dezavantajı nedeniyle 1 gün dayanır diye düşünüyorum yoksa temiz 2 günü çıkarır

9. İnternette sörf yaparken büyük sayfaların alt kısımlarına ani inişlerde hafif gecikmeler olabiliyor ancak o ekran kalitesinde bunun bence hiçbir önemi yok

10. Youtube v.b. videoları izlemek tem bir keyif, hoparlörler arkada yerleşmiş olsa bile gayet yüksek ve net ses veriyor

11. Ben iphone 6'ımla takılmaya devam edeceğim çünkü basit arayüzüyle bana daha kullanışlı geliyor + note 4'ün ekstralarına ihtiyacım olmadığı için böyle düşünüyorum. Genelde low light photography'den zevk alan arkadaşlarda iphone 6'yı tercih edeceklerdir diye düşünüyorum. Ama bunun dışında batarya, gündüz çekimleri, video, ekran kalitesi, kasa dizaynı, sürüyle ekstrası ve s peni nedeniyle bence note 4 en alınası cihaz piyasadaki

Herkese hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Espion

Dünyanın bütün telefon üreticileri ( android ) adıyla savaşıyor vs APPLE.

ama iphone'a çamur atmaya kalkanların beyinleri taş devrinden kalmadır. işte okadar.

Ne saçma bir yaklaşım. Bütün telefonlar Android değil birkere. Windows Phone da var. Ayrıca iOS açık kaynaklı dağıtılsaydı diğer telefon geliştiricileri de iOS kullanırdı. Androidin bugün sıklıkla tercih edilmesinin sebebi bedava işketim sistemi olmasıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: Espion

Dünyanın bütün telefon üreticileri ( android ) adıyla savaşıyor vs APPLE.

Ne saçma bir yaklaşım. Bütün telefonlar Android değil birkere. Windows Phone da var. Ayrıca iOS açık kaynaklı dağıtılsaydı diğer telefon geliştiricileri de iOS kullanırdı. Androidin bugün sıklıkla tercih edilmesinin sebebi bedava işketim sistemi olmasıdır.

pes doğrusu bir insan ancak bukadar zor anlar birşeyleri.

biz burda hangisi sıklıkla tercih ediliyor demiyoruz..

çok basit bir dilde belirtiyorum samsung lg htc sony vs kullanıcıları bir olmuşlar iphone ile savaşıyorlar.

windows phone varlığından hepimiz haberdarız ama genellememizin içine girmicek kadar küçük bir alan oluşturuyorlar.

tabikide iphone dünyanın en iyi işletim sistemini android gibi sunup pazarını küçültmücektir. bu konu bunla alakalı değil.

ben çok farklı şeylerden bahsediyorum..

herşeye cevap yazmak zorunda değiliz anlayıp öyle yazalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

RIP STEVE JOBS

Bükülen

ben gerçekleri yazdım
    kullanmadığım kalmadı

Verilen video sana kapak niyetine geçiyor da, sen kabul etmek istemiyorsun.İş yerinde beraber çalıştığımız arkadaşda iphone 6 var.O yüzden hangisinin her yönüyle daha iyi bir telefon olduğunu bizzat test ederek görebiliyorum.Web browser performansından, programların açılma hızlarına, kameradan, 4k video çekimine, ekran kalitesinden, donanıma ve tasarıma kadar iphone 6'dan daha iyi bir telefondur.

ancak kendini kandırırsın zaten almışsın artık elinde patlamış e tabi savunacaksın bundan daha doğalını beklemek mümnün değil senin karakterinde biri için

note 4 yüklü internet sayfalarını açarken takılıyor scroll down yaptığında iphone 6 ile denedim defalarca

herşeyde önce note 4'ün şebeke sorunu var telefon çekmiyor en basit görevini yerine getiremiyor bununla ilgili sayfalarca konu var forumda onu da mı görmedin be granturizmocu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

quote:

Orijinalden alıntı: future81

APPLE KİM NE DERSE DESİN BU İŞİN ATASIDIR FAKAT TEKNOLOJİ GELİSTİRME ADINA VE HER MODELDE DAHA İLERİ SEYLER SUNMA ADINA GERİ KALMIŞTIR ... SAMSUNH , LG , HTC , SONY VB. MARKALAR BİRCOK KONUDA İLERİDİR ; ÖRNEKLEMEK GEREKİRSE KULLANILAN İŞLEMCİLER RAM MİKTARLARI SENSORLER EKRAN TEKNOLOJİLERİ KAMERA VE GPU İŞLEMCİLERİ APPLE DAN COK İLERİDE ... MESELA SAMSUNG DAKİ KALP RİTMİNİ OLÇME AKILLI SENSORLER GÖZ EL VS. LG NİN G2 DE BAŞLATTIĞI EKRAN TEKNOLOJİLERİ VS ... APPLE AKILLI CİHAZLARIN ATASIDIR FAKAT GERİ KALMIŞTIR... ŞÖYLEKİ IPHONE 4 - 4S -5 VE 5S GİBİ FAHİŞ FİYATLARA SATTIGI CİHAZLARDA NFC GİBİ BİR TEKNOLOJİ KULLANMADI SON LANSMANDA İSE BUNU SANKİ APPLE BULUSU GİBİ ABARTARAK APPLE PAY DİYE BOYADI VE SATTI RESMEN... :) BU TEKNOLOJİ 4-5 YIL ÖNCEKİ CİHAZLARDA ZATEN MEVCUT BEN SAMSUNG S2 DE KULLANMISTIM YILLAR ÖNCE DAHA FAZLA AYRINTI VAR AMA BU KADARI YETERLİ SANIRIM ... SON OLARAK APPLE KENDİNİ NE KONUMDA GÖRÜYOR BİLMİYORUM AMA BENCE APPLE İÇİN TEK TANIMLAMA MODERN CAĞIN 3310 U ... YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU BİR AŞAĞILAMA DEĞİL ÖVGÜDÜR 3310 BİR EFSANEDİR KOLAY KOLAY ARIZA YAPMAZ KULLANIMI KOLAYDIR SADE VE ERGONOMİKTİR APPLE CİHAZLARDA BUDUR ... SAYGILAR ... APPLE YERİNE KALİTELİ ANDROİD TERCİHİMDİR NEXUS 5 KULLANICISIYIM ...

5s-6 kullanıcısıyım -

nexus parmak izli cihaz cıkarsın denemek icin alacagım -

saf temiz düzgün sorunsuz android tek o cihazlardaymış sanırım herkes aynı şeyi diyor -

diğer markalar için ; 6 ay sonra rehbere 4 sn sonra giren, fotoğrafı 3 sn sonra çeken bi cihaza para verecek kadar ahmak değilim daha

Restart atan bir ios dan daha iyidir.

Dandroid mi sandın sen bunu ?
    Restart reset ve kilitleme onun karakteristiği ayrıca şişme takılma vs

Hayır stabil diye övünüyorlardı.

4s den beri bozuldu o stabilite.

Bunlar da alıyor işte.

Mal ile itibar.

bende 6 var bir kez olsun ne takılma ne de reset gördüm
    neden bahsediyorsun anlamış değilim
    5s'de stabilite problemi kısa süre yaşadım ama o da yeni gelen yazılımla çözülmüştü

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.