Şimdi Ara

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti [Video] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
17
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Android artık eskisi gibi değil. Jelly Bean'den sonra en az iOS kadar stabil olmayı başardı. Kitkat ve Lollipop sürümleri ile de stabilliği daha da artıyor. Eskiden ram sorunu bahane edilirdi. Şimdi o da yok en dandik telefon 1 GB ram ile çıkıyor. Yani artık iPhone'nin bir avantajı kalmadı. Samsung, LG, Sony, ASUS, HTC, bu firmalar artık gayet güzel telefonlar üretmeye başladılar. Bence Apple'ın satışları yakın zamanda düşmeye başlayacak.

O kadar çok üst düzey android telefon çıktı ama çoğunda öyle ya da böyle bir sorun var
    iPhone 6 ve 6+ o kadar başarılı oldu ki android cihazlar pazar payında belirgin kayına uğradı
    http://www.macrumors.com/2015/01/07/phone-6-market-share-growth/
    Android sıkıntılı ve sipariş platform vindows platformu çok daha güzel bence ve üstüne gerektiği gibi düşerlerse Android cihaz sayfasını kapatabilir ileride

• Zamaninda okulda iphone 4 ile fruit ninja oynayinca benim telefon hic kasmiyordu.diger telefonlar nasil kasiyordu anlatamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyede en cok da ipon kaplari bulunuyor emi bi 3310 uma kap bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Diktatorlugun sanal hali Steve Jobs tur.

Adamlar kendi istedikleri formatlarda dunyayi sekillendiriyorlar belli bir standart ve stabilite geliyor ama ozgurluklerden uzak ozellestirmelerden uzak tatsiz tuzsuz bir arayuz klasigi devam ediyor.

8 yildir ayni cizgi tasiyor bir yeniligi gormedik.

Gerci Iphone nun tasarimi Sony den araklanmistir .

Apple tek yeniligi kapasatif dokunmatikleri telefona getirmekti onun disinda dayatmaci standartlari ve bu standartlara ( Itune olmadan video muzik atilamamasi ) bagimli birakilmasi. Gerci alternatif cozumler programlar var ama temel mantalite ITUNES olacak ! .

Harici hafiza karti yok ...

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Ozel entegre kalemli modelleri cikmadi ...

Apple in 8 yildir neler yapmadigi ayni eksiklikleri devam ettigini gormek hos olmasa gerek .

Mesele fan lik degil . Gercekler.

Apple Adolf Hitler misali dunyayi ele gecirecek ama Hitler gibi de batacak .

Reklamin gucu kandirmaca yenilik diye aslinda hep ayni araklanmis kasa ve arayuze devam etmekte Apple firmasi .

Ahaha telefonuna bu derece mi düşkünsün ahaha Apple seni kısıtlayıp ne yapsın ahaha
    Adolf Hitler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

quote:

quote:

quote:

Android artık eskisi gibi değil. Jelly Bean'den sonra en az iOS kadar stabil olmayı başardı. Kitkat ve Lollipop sürümleri ile de stabilliği daha da artıyor. Eskiden ram sorunu bahane edilirdi. Şimdi o da yok en dandik telefon 1 GB ram ile çıkıyor. Yani artık iPhone'nin bir avantajı kalmadı. Samsung, LG, Sony, ASUS, HTC, bu firmalar artık gayet güzel telefonlar üretmeye başladılar. Bence Apple'ın satışları yakın zamanda düşmeye başlayacak.

"Artık iphone'un bir avantajı kalmadı" öylemi

Kendi işletim sistemini yapamayacak kadar ezik şirketlerle kendine özgü telefon yapamayacak kadar dar android asla iphone a yetişemez.

Kağıt üstünde herşey tamamdır. Hatta yeni şeyleride artık onlar yapmaya başlarşar. Ancak tam yapamazlar. Neden çünkü apple daha onu yapmamiştır

Dostum kusura bakma ama senin için üzülüyorum. Böyle marka fanatiği olmak kesinlikle saçma bir şey, şuan dışarıya çok dandik bir izlenim veriyorsun güdülen koyun gibi aynen. Madem apple haricinde diğer firmalara ezik diyorsun hadi bakalım kendin ezik olmayan bir firma kur da görelim. Madem diğer firmalar kendi işletim sistemini üretmiyor, neden stabilite ve performans olarak on numara cihazlar ortaya çıkıyor ? İlla bir firmanın her şeyini kendi mi üretmesi gerekli? Apple denilen firma bugün iphone telefonlarında kullandığı işlemcilerin bir kısmını ezeli rakibi samsung'dan, kameralarında kullandığı lensleri ise sony'den alıyor. O zaman senin dediğine göre apple acaip ezik bir firma.

Tasarım nedir bilirmisin
    Cihazın görünüşü değildir
    Nasıl çalıştığıdır(-steve jobs-)

Androidi bana satbilite ve performans olarak 10 numara bir cihaz olduğunu söyleme lütfen.

Android telefonuzda BLUETOOTH ile sarki göndermeye devam edin. Bizde Steve Jobs'un tanımladığı ''POST-PC ERA'' yı yaşayalım. Kusura bakmayın beyler, bilgisayarın devri kapandı. Bilgisayarı taklit eden Android ise maalesef bu çağa hizmet etmiyor.

Sizleri 2500 liralik cihazda NFS most wanted bile oynatamayan HTC m8 ile, alimünyumu isleyecek kapasitesi olmayan ve henüz daha yeni metal çerçeve yapabilen Samsung ile basbasa birakiyorum :)

Kardes bu nasil fanboyluktur, yalan soyleme seviyesine kadar ulasmissin , veya bilmediginden yazmissin ama bende htc one "m7" (m8 in bi alti model) var hangi most wanted i oynatamiyomus sen bana yolla bakayim. Bilmeden etmeden konusuyorsunuz. Benim 150 tl lik tabletimde most wanted oynuyordum...

Senin iphone'un benim one'min yapamadigi neyi yapiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Otg kabloyla bağlayıp 2 tane müziği filmi atamadığım işletim sistemi her ne yaparsa yapsın bundan sonraki tercihim olamaz.
    Herşeyi engellemişler anasını satayım ondan sonra stabil stabil,ios 8 de biraz özellik eklediler hemen kasmalar takılmalar arttı,halen düzeltebilmişler değil.
    8 senede nasıl tepeye çıktıysa 8 senedede dibe vurduğu günleri görürüz inşallah.
    Not:İphone 5s kullanıcısıyım.

Virüs problemi olmasın diye
    Müzik hırsızlığı olmasın diye konulmuş engeller sizi sıkıyorsa android diye berbat bir işletim sistemi var. Alta not düşmene gerek yok yani.

Ha illa istersen 25pp programı ile jb siz içine şarkı atabiliyosun. Film atabiliyosun.

İtunes sanat hırsızlığı olmasın diye bu özelliği kaldırmış. İlla hırsızlık yapacam diyosan jailbreak yap kafana göre takıl

Hemen bir iki özellik eklemişler kasmalar takılmalar. Elinde tuttuğun cihaz iphone 5s demi?
    Yani az cok ne kadar harika bir işletim sistemi olduğunu sende biliyorsun
    Allah yaratmadığı için problemlerin olması mümkünmü değilmi?
    Sen yazılımcımısında oturduğun yerden rahat rahat adamların yazılımlarını karalıyorsun.
    Android var, windows phone var. Eğer bunlarıda beğenmediysen git kendine şirket kur. Telefon yap. Bide kasma olursa o zaman adam değilsin
    Adamın canını sıkma.

Övdüğü markanın işlemcisini samsung,kamerasını sony üretiyor şunun girdiği tribe bak

• quote:

quote:

quote:

quote:

"Artık iphone'un bir avantajı kalmadı" öylemi

Kendi işletim sistemini yapamayacak kadar ezik şirketlerle kendine özgü telefon yapamayacak kadar dar android asla iphone a yetişemez.

Kağıt üstünde herşey tamamdır. Hatta yeni şeyleride artık onlar yapmaya başlarşar. Ancak tam yapamazlar. Neden çünkü apple daha onu yapmamiştır

Dostum kusura bakma ama senin için üzülüyorum. Böyle marka fanatiği olmak kesinlikle saçma bir şey, şuan dışarıya çok dandik bir izlenim veriyorsun güdülen koyun gibi aynen. Madem apple haricinde diğer firmalara ezik diyorsun hadi bakalım kendin ezik olmayan bir firma kur da görelim. Madem diğer firmalar kendi işletim sistemini üretmiyor, neden stabilite ve performans olarak on numara cihazlar ortaya çıkıyor ? İlla bir firmanın her şeyini kendi mi üretmesi gerekli? Apple denilen firma bugün iphone telefonlarında kullandığı işlemcilerin bir kısmını ezeli rakibi samsung'dan, kameralarında kullandığı lensleri ise sony'den alıyor. O zaman senin dediğine göre apple acaip ezik bir firma.

Tasarım nedir bilirmisin
    Cihazın görünüşü değildir
    Nasıl çalıştığıdır(-steve jobs-)

Androidi bana satbilite ve performans olarak 10 numara bir cihaz olduğunu söyleme lütfen.

Android telefonuzda BLUETOOTH ile sarki göndermeye devam edin. Bizde Steve Jobs'un tanımladığı ''POST-PC ERA'' yı yaşayalım. Kusura bakmayın beyler, bilgisayarın devri kapandı. Bilgisayarı taklit eden Android ise maalesef bu çağa hizmet etmiyor.

Sizleri 2500 liralik cihazda NFS most wanted bile oynatamayan HTC m8 ile, alimünyumu isleyecek kapasitesi olmayan ve henüz daha yeni metal çerçeve yapabilen Samsung ile basbasa birakiyorum :)

Bilgisayar devri kapandı ha...tamam sen git telefonunun küçük ekranında autocad le(!) 3D çizim yapmaya devam et...

• Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Sende heryere bilgisayarını götür autocad belki senin işine yarar.
    Mp3 devrini(neredeyse bitti)
    Bluetooth devrini(az kaldı)
    Apple kapatmak üzere
    Bilgisayar iPad ile kapanmaya başladı
    Neredeyse tüm markalar tablet-pc dönemine girdi.

Hani ekranı çıkabilen bilgisayarlar.
    İşte bundan bahsediyorum.

Bilgisayar İlk çıktığında bence mi arlarda aynı senin gibi kağıt varken bilgisayrka nasıl yapıl demiştir.

Ancak bilgisayarlar gelişti. Şimdi bitiyor.

Android ise bilgisayarlar gibi olmaya çalışıyor.

Ama apple öyle değil işte. Windows iyiydi(çalıntıda olsa)
    Ancak android hiç bi zaman iyi olmadı

• quote:

Apple kapatmak üzere

Bilgisayar İlk çıktığında bence mi arlarda aynı senin gibi kağıt varken bilgisayrka nasıl yapıl demiştir.

Baba bu neyin kafası

Bilgisayarlara her zaman ihtiyaç vardır ve hiç bir zaman bitmez.
    Android ise açık dünya istediğini yap limit yok, ios hapishanesinden iyidir. 4s'im var bu arada

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Doğru siri çıktı bi baktık hemen SVoice çıktı

5s e parmak izi geldi bi baktık s5 de parmak izi var

iPhone un bataryası çıkamıyodu bi baktık birçok marka da aynı şekilde bataryası çıkamıyo

iTunes gibi harika bir platform da play music olarak kopyalandı

iBooks ise play kitaplar

Android tabletlerin ayarlar menüsü bile aynı şu anki ipadlerin ayarlar menüsü gibi

Doğru apple ne yaparsa aynısını dandroid de kopyaladığı için

Ayrıca eğer apple watch ı kopya olarak gösterirsenizde şunu söyliyeyim apple asla ilk yapmadı, hep tam yaptı.
    Tam yaptıgı şey insanlar tarafından sevilirse android de onu kopyaladı o kadar.

Apple watch tan sonra samsung biraz daha gear 3 yada 4 te apple watch a benzeyecek.

• quote:

Apple kapatmak üzere

Herseyim apple telefon dahil bu kadar sacmalik girmedim. İste apple i telefondan var sayan bir iphone boy. Sen imac ne mac pro macbook ne bilmezsin. Bilmedigin gibi o ceneni de kapamazsin! Bilgisayar devri kapanmismis. Senin o telefonundaki uygulamalarin yazilimlarini ipad demi yapiyorlar saniyorsun dubur?

• Bu konunun kavga çıkması için yapıldığını düşünüyorum.
    Patlamış mısırı olan var mı
  • quote:

Apple kapatmak üzere

Bilgisayarda yapıp telefonda veya tablet pc de yapamayacakların :
    -Profesyonel çizim ve tasarım
    -render
    -yazılımcılık
    -büyük ekran keyfi
    -Gerçeğe yakın oyunları uzun uzun oynayabilme
    -önemli hesap işleri
    Telefonda yapıp pc de yapamayacakların :
    -Fotoğraf çekmek
    -Telefon görüşmesi

Bilgisayar deyince sizinn aklınıza 4 gb ram li i5 işlemcili kıytırık laptoplar geliyor sanarsam.ama değil.süper bilgisayarlar denen petaflop seviyesinde işlem yapan bilgisayarlar var.nvidia tesla denen ve paso işlem yapan ekran kartları var.akla mantığa sığmayacak özelikleri var bunların.telefonlar o kıytırık laptopların özelliklerine ulaştı diye bilgisayar drvrinin kapanacağı yok.ha belki birgün kapanacak, ama şimdi değil...
    Edit:fanboyluğunuza hayran kaldım iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 11 Ocak 2015; 13:51:06 >

• Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Sıradan kullanıcılar ne yapar.
    Resim çeker
    İnternete girer
    Müzik dinler
    Oyun oynar
    Haber okur

Ben bunlar için konusuyorum.
    Tabiki ipad yazılımını ipad de yapamassın. Ama bilgisayarda yukarda yazdıklarımı yapmak daha zahmet verici olacaktır. Kolay taşınmayacaktır.

iPad bilgisayarların bu özelliklerini karşılıyor. Ancak pro uygulamaları çalıştırmayacak kadar küçük.

Yanlız bu demek değildirki iPad hep böyle kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desider.org -- 11 Ocak 2015; 13:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Diktatorlugun sanal hali Steve Jobs tur.

Adamlar kendi istedikleri formatlarda dunyayi sekillendiriyorlar belli bir standart ve stabilite geliyor ama ozgurluklerden uzak ozellestirmelerden uzak tatsiz tuzsuz bir arayuz klasigi devam ediyor.

8 yildir ayni cizgi tasiyor bir yeniligi gormedik.

Gerci Iphone nun tasarimi Sony den araklanmistir .

Apple tek yeniligi kapasatif dokunmatikleri telefona getirmekti onun disinda dayatmaci standartlari ve bu standartlara ( Itune olmadan video muzik atilamamasi ) bagimli birakilmasi. Gerci alternatif cozumler programlar var ama temel mantalite ITUNES olacak ! .

Harici hafiza karti yok ...

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Ozel entegre kalemli modelleri cikmadi ...

Apple in 8 yildir neler yapmadigi ayni eksiklikleri devam ettigini gormek hos olmasa gerek .

Mesele fan lik degil . Gercekler.

Apple Adolf Hitler misali dunyayi ele gecirecek ama Hitler gibi de batacak .

Reklamin gucu kandirmaca yenilik diye aslinda hep ayni araklanmis kasa ve arayuze devam etmekte Apple firmasi .

• quote:

Resim çeker
    İnternete girer
    Müzik dinler
    Oyun oynar
    Haber okur

Tabiki ipad yazılımını ipad de yapamassın. Ama bilgisayarda yukarda yazdıklarımı yapmak daha zahmet verici olacaktır. Kolay taşınmayacaktır.

iPad bilgisayarların bu özelliklerini karşılıyor. Ancak pro uygulamaları çalıştırmayacak kadar küçük.

Burdan ne sonuç çıkıyor,bilisayar devrinin kapanmasına daha var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Otg kabloyla bağlayıp 2 tane müziği filmi atamadığım işletim sistemi her ne yaparsa yapsın bundan sonraki tercihim olamaz.
    Herşeyi engellemişler anasını satayım ondan sonra stabil stabil,ios 8 de biraz özellik eklediler hemen kasmalar takılmalar arttı,halen düzeltebilmişler değil.
    8 senede nasıl tepeye çıktıysa 8 senedede dibe vurduğu günleri görürüz inşallah.
    Not:İphone 5s kullanıcısıyım.

Virüs problemi olmasın diye
    Müzik hırsızlığı olmasın diye konulmuş engeller sizi sıkıyorsa android diye berbat bir işletim sistemi var. Alta not düşmene gerek yok yani.

Ha illa istersen 25pp programı ile jb siz içine şarkı atabiliyosun. Film atabiliyosun.

İtunes sanat hırsızlığı olmasın diye bu özelliği kaldırmış. İlla hırsızlık yapacam diyosan jailbreak yap kafana göre takıl

Hemen bir iki özellik eklemişler kasmalar takılmalar. Elinde tuttuğun cihaz iphone 5s demi?
    Yani az cok ne kadar harika bir işletim sistemi olduğunu sende biliyorsun
    Allah yaratmadığı için problemlerin olması mümkünmü değilmi?
    Sen yazılımcımısında oturduğun yerden rahat rahat adamların yazılımlarını karalıyorsun.
    Android var, windows phone var. Eğer bunlarıda beğenmediysen git kendine şirket kur. Telefon yap. Bide kasma olursa o zaman adam değilsin
    Adamın canını sıkma.

Burası forum değil mi arkadaşım,istediğim yorumu yaparım kimse karışamaz.Asıl sen adamın canını sıkma apple fanboyluğunu başka yerde yap.

• quote:

Resim çeker
    İnternete girer
    Müzik dinler
    Oyun oynar
    Haber okur

Sorun su ki bilgisayar devri asla kapanmayacak.Hatta yukselise gecti ve daha da yukselecek

• Tasarim budur.biri gitmis ip 5 koymus biri htc koymus :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.