Şimdi Ara

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti [Video] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
17
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar bu arada "over and under" nikli arkadaşın sadece 1 ay önce note 4 hakkındaki görüşlerini bizzat kendinden dinleyelim.Öve, öve biteremiyor.İnsanların karakterleri neden böyle çabuk değişkenlik gösterir anlamak mümkün değil.

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Arkadaşlar note 4 ile iphone 6 arasında kalanlar olabilir kısaca izlenimleri aktarayım
    Note 4'üm bugün geldi ve ilk izlenimlerim şöyle

1. Samsung'un bugüne kadar çıkardığı en hızlı cihaz olsa gerek menüler arasında geçişler çok hızlı, animasyonları kapatmanıza gerek kalmıyor

2. Rehber işkencesi ortadan kalkmış ister kişiler, ister telefon üzerinden rehbere girin anında açılıyor

3. Iphone 6'da olan tüm içeriği birkaç dakika içinde note 4'e yükleyebildim (Kies uyumu süper o eski takılmalar ve ekstra ayarlara gerek kalmadı)

4. Siyah renk olması nedeniyle çok elit duruşu var, QHD ekranda internette sörf v.b. sahibinden.com'daki araba ilanı resimleri bile ekrandan çıkacak gibi inanılmaz net

5. 4k video çekerken cihaz ısınıyor ama bunun bence bir önemli yok zira kilitlenme veya reset söz konusu değil

6. HD ve 4k video çekimleri inanılmaz başarılı, herhalde en iyi video çeken cep telefonu bu olsa gerek (Daha önce 808, lumia 1020, note 3, 5s v.b. en son iphone 6 kullanan biri olarak bunu söylüyorum)

7. Fotoğraf çekimleri yeterli ışıkta çok başarılı ve detaylar mükemmel ancak ışığın zayıf olduğu mekanlarda yaptığım çekimlerde detayları ve renkleri vermekten uzak, gece sokağı çekiminde de durum aynı sokak lambalarının ışıkları patlamış gibi gözüküyor ki bunu defalarca farklı objelerde denedim. Odaklamasında yabancı forumlarda bahsedilen problemle karşılaşmadım auto fokus gayet iyi çalışıyor.

8. Bataryası gayet iyi ama aktif kullanan (video, oyun ve sürf) biri için ekran çözünürlüğünün dezavantajı nedeniyle 1 gün dayanır diye düşünüyorum yoksa temiz 2 günü çıkarır

9. İnternette sörf yaparken büyük sayfaların alt kısımlarına ani inişlerde hafif gecikmeler olabiliyor ancak o ekran kalitesinde bunun bence hiçbir önemi yok

10. Youtube v.b. videoları izlemek tem bir keyif, hoparlörler arkada yerleşmiş olsa bile gayet yüksek ve net ses veriyor

11. Ben iphone 6'ımla takılmaya devam edeceğim çünkü basit arayüzüyle bana daha kullanışlı geliyor + note 4'ün ekstralarına ihtiyacım olmadığı için böyle düşünüyorum. Genelde low light photography'den zevk alan arkadaşlarda iphone 6'yı tercih edeceklerdir diye düşünüyorum. Ama bunun dışında batarya, gündüz çekimleri, video, ekran kalitesi, kasa dizaynı, sürüyle ekstrası ve s peni nedeniyle bence note 4 en alınası cihaz piyasadaki

Herkese hayırlı olsun

ben yukarıda ne yazdım bak
    dediğim ne değişmiş granturizmocu ?

Alışkanlık seninki iPhone hızını görmediğinden normal geliyor
    Ben bomboşuna 1 gün dayanabildim note 4 ün
    Şebekesi problemli geceleri kamerası odaklama kusurlu ve deli gibi noise var
    Kenarlarını kartvizitlik olarak da kullanabilirsin bak

önceki dediklerimi tekrar onaylamışım
    değişen hiçbirşey yok ki
    senin nasıl biri olduğunu bilmeyen forum üyeleri birşey kanıtladı sanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

asıl dandik olan ( DAND ) ios gerçeği kabullen...

he doğrudur millet de akıl fukarası zaten o nedenle iphone 6 alıyor değil mi
    komedinin lüzumu yok
    binlerce android cihaza rağmen yeni iphone androidlerin aleminin piyasa payını %3 eritti be
    muck muck.gif
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

quote:

Orijinalden alıntı: future81

APPLE KİM NE DERSE DESİN BU İŞİN ATASIDIR FAKAT TEKNOLOJİ GELİSTİRME ADINA VE HER MODELDE DAHA İLERİ SEYLER SUNMA ADINA GERİ KALMIŞTIR ... SAMSUNH , LG , HTC , SONY VB. MARKALAR BİRCOK KONUDA İLERİDİR ; ÖRNEKLEMEK GEREKİRSE KULLANILAN İŞLEMCİLER RAM MİKTARLARI SENSORLER EKRAN TEKNOLOJİLERİ KAMERA VE GPU İŞLEMCİLERİ APPLE DAN COK İLERİDE ... MESELA SAMSUNG DAKİ KALP RİTMİNİ OLÇME AKILLI SENSORLER GÖZ EL VS. LG NİN G2 DE BAŞLATTIĞI EKRAN TEKNOLOJİLERİ VS ... APPLE AKILLI CİHAZLARIN ATASIDIR FAKAT GERİ KALMIŞTIR... ŞÖYLEKİ IPHONE 4 - 4S -5 VE 5S GİBİ FAHİŞ FİYATLARA SATTIGI CİHAZLARDA NFC GİBİ BİR TEKNOLOJİ KULLANMADI SON LANSMANDA İSE BUNU SANKİ APPLE BULUSU GİBİ ABARTARAK APPLE PAY DİYE BOYADI VE SATTI RESMEN... :) BU TEKNOLOJİ 4-5 YIL ÖNCEKİ CİHAZLARDA ZATEN MEVCUT BEN SAMSUNG S2 DE KULLANMISTIM YILLAR ÖNCE DAHA FAZLA AYRINTI VAR AMA BU KADARI YETERLİ SANIRIM ... SON OLARAK APPLE KENDİNİ NE KONUMDA GÖRÜYOR BİLMİYORUM AMA BENCE APPLE İÇİN TEK TANIMLAMA MODERN CAĞIN 3310 U ... YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU BİR AŞAĞILAMA DEĞİL ÖVGÜDÜR 3310 BİR EFSANEDİR KOLAY KOLAY ARIZA YAPMAZ KULLANIMI KOLAYDIR SADE VE ERGONOMİKTİR APPLE CİHAZLARDA BUDUR ... SAYGILAR ... APPLE YERİNE KALİTELİ ANDROİD TERCİHİMDİR NEXUS 5 KULLANICISIYIM ...

5s-6 kullanıcısıyım -

nexus parmak izli cihaz cıkarsın denemek icin alacagım -

saf temiz düzgün sorunsuz android tek o cihazlardaymış sanırım herkes aynı şeyi diyor -

diğer markalar için ; 6 ay sonra rehbere 4 sn sonra giren, fotoğrafı 3 sn sonra çeken bi cihaza para verecek kadar ahmak değilim daha

Restart atan bir ios dan daha iyidir.

Dandroid mi sandın sen bunu ?
    Restart reset ve kilitleme onun karakteristiği ayrıca şişme takılma vs

Hayır stabil diye övünüyorlardı.

4s den beri bozuldu o stabilite.

Bunlar da alıyor işte.

Mal ile itibar.

bende 6 var bir kez olsun ne takılma ne de reset gördüm
    neden bahsediyorsun anlamış değilim
    5s'de stabilite problemi kısa süre yaşadım ama o da yeni gelen yazılımla çözülmüştü

Apple işi tamamen kar kaygısıyla yürütür hale geldi.

IOS eskisi gibi değil bence.

• over and under kullanıcısına yanıt
    asıl sen kendini kandır Apple fanbotu...
  • quote:

asıl sen kendini kandır Apple fanbotu...

• bu lansmanı daha öncesinde tam olarak izlemiştim ve tanıtımda sanki telefon değil de başka bir şey tanıtıyor izlenimine kapılabilirsiniz. Ürün o dönemde devrim olmasından bir yana sunumu da çok başarılı bence.

izlemenizi tavsiye ederim.
  • ilk aldım 4s di 3 ay zor kullandım sağ elinden sol eline alana kadar 100 de 5 şarjı gidiyordu bedava verseler almam demem alır satarım ama kullanılacak bir telefon değil sony z3 hayattır der geçerim
  • hem ios hemde adroid kullanan birisi olarak derim ki

microsoft windows candır gerisi teferruattır
  • quote:

sen busun...

Insanları tanımadan hakaret etme
    Canın yanar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.