Şimdi Ara

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti [Video] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
17
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sencerseco

Doğru siri çıktı bi baktık hemen SVoice çıktı

5s e parmak izi geldi bi baktık s5 de parmak izi var

iPhone un bataryası çıkamıyodu bi baktık birçok marka da aynı şekilde bataryası çıkamıyo

iTunes gibi harika bir platform da play music olarak kopyalandı

iBooks ise play kitaplar

Android tabletlerin ayarlar menüsü bile aynı şu anki ipadlerin ayarlar menüsü gibi

Doğru apple ne yaparsa aynısını dandroid de kopyaladığı için

Ayrıca eğer apple watch ı kopya olarak gösterirsenizde şunu söyliyeyim apple asla ilk yapmadı, hep tam yaptı.
    Tam yaptıgı şey insanlar tarafından sevilirse android de onu kopyaladı o kadar.

Apple watch tan sonra samsung biraz daha gear 3 yada 4 te apple watch a benzeyecek.

Kardesim ben fanboy falan degilim. Herkes kendi ihtiyacina gore kendi begendigi cihazi alir kullanir. Senin bos beles asilsiz androidleri kotulemen yok kasiyo yok o bu demen garibime gitti. Abim iphone6 kullaniyor o da guzel bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Steve olsaydı iPhone bu kadar yerinde saymazdı
    Samsung ve diğer markaların çıkardığı telefon modellerinin iPhonedan eksiği kalmadı

Evet bir gerçek var piyasayı Steve yarattı ama Steve artık yok ve iphone yerinde sayıyor
  • Merhaba arkadaşlar iOS yada androıd platformunda sıkıntı sorunu olan bana ulaşabilir teşekkürler saygılar 0553 477 99 22

• Mesela parmak izi okuyucu yıllar önce Motorola da vardı ama kim biliyordu veya adamlar bunu pazarlayabildi mi, ya da düzgün kullanabildi mi hayır.
    Apple ın yaptığı şu, işin en iyisini yapmak. Adamlar zaten ilk icat etmiş gibi söylemiyor biz bunu adam ettik diyor ve haklılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

Steve olsaydı iPhone bu kadar yerinde saymazdı
    Samsung ve diğer markaların çıkardığı telefon modellerinin iPhonedan eksiği kalmadı

Evet bir gerçek var piyasayı Steve yarattı ama Steve artık yok ve iphone yerinde sayıyor

Android cephesinde de devrim sayılabilecek birşey yok ki
    En azından apple yaptığı işi tam yapıyor
    OIS yapıyorsa o kamerayı gerçekten sabitliyor hareketli koşullarda
    6 ve 6+ bataryası tüm günü rahatlıkla hatta fazlasıyla çıkarıyor
    Parmak izi tanıma note 4'deki gibi kafa karıştırıcı bir tanıyıp tanımama muhabbeti yok
    Note 4'ün arkadaki sensörleri de Allah'a emanet nabzı ve kan O2 seviyesini bir tanıyor bir tanımıyor
    Bakıyorsun su geçirmez dedikleri xperia cihaz su geçirmiş, kamerası pembe çekmiş ve genelinde takılmalar şişmeler v.b. sorunlar
    Uygulamalar önce ios platformuna geliyor ve kullanışlılık açısından androidden hep bir adım önde oluyor

• iphone'un tek özelliği işletim sistemini kendisi yapıp ona göre ram ve işlemci koyup piyasaya sürmesiydi. androidlerin kötü yanıyda buydu. sabit işletim sistemine ram ve işlemci uyarlamaya çalışmaktı. şimdi işler android markalar için tersine döndü. iphone fiyatları uçup android piyasası daha aşağı çekimeye başladı. iphone için işler kötü vaziyette. sürekli kendini tekrarlamaya başladı. fazla özellik olmadan, kullanıcıyı kısıtlayan vb olaylar kişileştirmeyi seven kullanıcılar için zulümdür. ben bir alete para veriyorsam beni kısıtlamayan, kişileştirme olarak max düzeyi ararım. sonuçta o telefonu en az 2-3 yıl kullanacağım. telefona dosya atarken program isteyen telefonu ben ne yapayım? sürekli elimde telefonun yanında gelen cd'ylemi gezeyim.
  • Vaybe geçen zamana bak ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Bugüne kadar çıkmış en iyi görsel ve tararım kullanış olarak bence ıphone 5 ve 5s üzerine tanımam ıp6 ekranı ve donanım olarak ön planda ama tipten kaybediyor ıp5s'deki beyaz tasarım bence telefon dünyasında bir armağandır...

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti  [Video]

Bencede 5s harika bir tasarım ve sağlam.

• telefon dünyası için çağ açıp kapandığı gündür

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

hadi oradan asıl dandik olan ( DAND ) IOS otg kablo ile her klasöre girmesine izin vermezler kimse müzik çalamaz... virüs filanda hikaye... cm security kullanılıyorsa oda uygulamaları tek tek kilitleme arama engelleme hafıza temileme arttırma sağladığından... asıl hırsız ürünü iphone...

canım spotify var tüm müzikler hazır bekliyor
    istediğim yerde oflline dinleyebiliyorum aracımda da bluetooth ile çalıyorum sorunsuz
    ben zaten iphone kişiselleştirilebilirlik açısından sorunsuz bir cihaz demedim bu açıdan özgürlük tabiki androidde
    ancak birgün düzgün telefon yaparlarsa ki htc one m9 ve düşük bir ihtimal olsa XZ4 onları bekliyorum
    şu an için en akıcı en sorunsuz iphone
    gerisi teferruat

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

hadi oradan asıl dandik olan ( DAND ) IOS otg kablo ile her klasöre girmesine izin vermezler kimse müzik çalamaz... virüs filanda hikaye... cm security kullanılıyorsa oda uygulamaları tek tek kilitleme arama engelleme hafıza temileme arttırma sağladığından... asıl hırsız ürünü iphone...

yediğin aylık haftalık cezalar yetmedi demek ki -

sen bi tur daha gez gel bakalım

• Herkes birbirini ezme çabasında yazık.
    Ios ve Android farklı iki dünya ben merakliyim ozellestiricem kurcalicam şöyle yapıcam böyle yapıcam diyosan git al bi Android istediğini yap
    Millet Android deki fazla detayı istemiyo basit olsun o An kullanırken kasmasin yeter diyo Apple fazlasıyla yapıyo bunu telefon kaliteli müşteri memnuniyeti zaten ortada

Android kısmında Samsung markası açık ve net çöp tür
    Kaliteli seri bi Android istiyosan Nexus sony ve htc hepsinden bir adım önde dayanıklılık sony den sorulur aksini kimse iddaa edemez htc nin de hakkını vermek lazım
    Samsung htc ve Sony kullanmış biri olarak bunları yazıyorum
    Lütfen ama lütfen paranız 500 600 liralık Android telefonlara kaptirmayin

İlla akıllı telefon alıcam diyosan o fiyata nokia yapmış Apple a paran mi yetmiyo serilik mi istiyosun al sana Windows Phone

Sony ye çamur aticaklar önce sony telefonu 1 hafta kullansın

• Bugüne özel sağlam bi kampanya yapsalardı bari nasiplenirdik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iphonenun getirdiği en büyük yenilik sadece dokunmatik ekrandı.
    İlk iphone yazılımsal olarak çok tırttı tabi doğal olarak.
    Apple seven ve o kadar apple kullanan biri olarak yok aga iphone olmuyor bende,android özgürlüğü,kullanılabilirliği,rahatlığı hiç bir şeyde yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Bugüne kadar çıkmış en iyi görsel ve tararım kullanış olarak bence ıphone 5 ve 5s üzerine tanımam ıp6 ekranı ve donanım olarak ön planda ama tipten kaybediyor ıp5s'deki beyaz tasarım bence telefon dünyasında bir armağandır...

Bana da televizyon kumandası gibi gelmişti ilk çıktığında.Bence çirkin eskilere göre.

En iyisi 4/4s

• http://www.haberler.com/gundem/iphone-6-cebinde-patladi-6602320

aha buda başka Apple olayı... patlamış... yine...

• apple ürünleri telefonu tableti vs. güzelde bunlarda niye geri tuşu yok alışamadım bir türlü
  • APPLE KİM NE DERSE DESİN BU İŞİN ATASIDIR FAKAT TEKNOLOJİ GELİSTİRME ADINA VE HER MODELDE DAHA İLERİ SEYLER SUNMA ADINA GERİ KALMIŞTIR ... SAMSUNH , LG , HTC , SONY VB. MARKALAR BİRCOK KONUDA İLERİDİR ; ÖRNEKLEMEK GEREKİRSE KULLANILAN İŞLEMCİLER RAM MİKTARLARI SENSORLER EKRAN TEKNOLOJİLERİ KAMERA VE GPU İŞLEMCİLERİ APPLE DAN COK İLERİDE ... MESELA SAMSUNG DAKİ KALP RİTMİNİ OLÇME AKILLI SENSORLER GÖZ EL VS. LG NİN G2 DE BAŞLATTIĞI EKRAN TEKNOLOJİLERİ VS ... APPLE AKILLI CİHAZLARIN ATASIDIR FAKAT GERİ KALMIŞTIR... ŞÖYLEKİ IPHONE 4 - 4S -5 VE 5S GİBİ FAHİŞ FİYATLARA SATTIGI CİHAZLARDA NFC GİBİ BİR TEKNOLOJİ KULLANMADI SON LANSMANDA İSE BUNU SANKİ APPLE BULUSU GİBİ ABARTARAK APPLE PAY DİYE BOYADI VE SATTI RESMEN... :) BU TEKNOLOJİ 4-5 YIL ÖNCEKİ CİHAZLARDA ZATEN MEVCUT BEN SAMSUNG S2 DE KULLANMISTIM YILLAR ÖNCE DAHA FAZLA AYRINTI VAR AMA BU KADARI YETERLİ SANIRIM ... SON OLARAK APPLE KENDİNİ NE KONUMDA GÖRÜYOR BİLMİYORUM AMA BENCE APPLE İÇİN TEK TANIMLAMA MODERN CAĞIN 3310 U ... YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU BİR AŞAĞILAMA DEĞİL ÖVGÜDÜR 3310 BİR EFSANEDİR KOLAY KOLAY ARIZA YAPMAZ KULLANIMI KOLAYDIR SADE VE ERGONOMİKTİR APPLE CİHAZLARDA BUDUR ... SAYGILAR ... APPLE YERİNE KALİTELİ ANDROİD TERCİHİMDİR NEXUS 5 KULLANICISIYIM ...

• quote:

Orijinalden alıntı: future81

APPLE KİM NE DERSE DESİN BU İŞİN ATASIDIR FAKAT TEKNOLOJİ GELİSTİRME ADINA VE HER MODELDE DAHA İLERİ SEYLER SUNMA ADINA GERİ KALMIŞTIR ... SAMSUNH , LG , HTC , SONY VB. MARKALAR BİRCOK KONUDA İLERİDİR ; ÖRNEKLEMEK GEREKİRSE KULLANILAN İŞLEMCİLER RAM MİKTARLARI SENSORLER EKRAN TEKNOLOJİLERİ KAMERA VE GPU İŞLEMCİLERİ APPLE DAN COK İLERİDE ... MESELA SAMSUNG DAKİ KALP RİTMİNİ OLÇME AKILLI SENSORLER GÖZ EL VS. LG NİN G2 DE BAŞLATTIĞI EKRAN TEKNOLOJİLERİ VS ... APPLE AKILLI CİHAZLARIN ATASIDIR FAKAT GERİ KALMIŞTIR... ŞÖYLEKİ IPHONE 4 - 4S -5 VE 5S GİBİ FAHİŞ FİYATLARA SATTIGI CİHAZLARDA NFC GİBİ BİR TEKNOLOJİ KULLANMADI SON LANSMANDA İSE BUNU SANKİ APPLE BULUSU GİBİ ABARTARAK APPLE PAY DİYE BOYADI VE SATTI RESMEN... :) BU TEKNOLOJİ 4-5 YIL ÖNCEKİ CİHAZLARDA ZATEN MEVCUT BEN SAMSUNG S2 DE KULLANMISTIM YILLAR ÖNCE DAHA FAZLA AYRINTI VAR AMA BU KADARI YETERLİ SANIRIM ... SON OLARAK APPLE KENDİNİ NE KONUMDA GÖRÜYOR BİLMİYORUM AMA BENCE APPLE İÇİN TEK TANIMLAMA MODERN CAĞIN 3310 U ... YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU BİR AŞAĞILAMA DEĞİL ÖVGÜDÜR 3310 BİR EFSANEDİR KOLAY KOLAY ARIZA YAPMAZ KULLANIMI KOLAYDIR SADE VE ERGONOMİKTİR APPLE CİHAZLARDA BUDUR ... SAYGILAR ... APPLE YERİNE KALİTELİ ANDROİD TERCİHİMDİR NEXUS 5 KULLANICISIYIM ...

5s-6 kullanıcısıyım -

nexus parmak izli cihaz cıkarsın denemek icin alacagım -

saf temiz düzgün sorunsuz android tek o cihazlardaymış sanırım herkes aynı şeyi diyor -

diğer markalar için ; 6 ay sonra rehbere 4 sn sonra giren, fotoğrafı 3 sn sonra çeken bi cihaza para verecek kadar ahmak değilim daha

• SAMSUNG NEXUS S, GALAXY NEXUS , LG NEXUS 4 HEPSİNİ KULLANDIM SUAN NEXUS 5 KULLANIYORUM İNANIN SUAN ANDROİD EKOSİSTEMİNDEKİ EN MUKEMMEL CİHAZLAR ... PİYASADAKİ EN İYİ CİHAZDA ANDROİD 4.2.2 VARKEN (ÖRNEĞİN SAMSUNG NOTE 3) BEN 4.4.4 KULLANIYODUM SUAN YAKLASIK Bİ AYDAN FAZLA ZAMANDIR ANDROİD 5 LOLLİPOP KULLANIYORUM GECEN BİR GÜNCELLEME DAHA ALDIM ANDROİD 5.0.1 OLDU İNANILMAZ STABİL VE HIZLI ... EN İYİ ANDROİD NEXUS LARDA ... SAF ANDROİD ... SAYGILAR
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.