Şimdi Ara

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti [Video] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
17
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balıkları görünce eski günlerim aklıma geldi :)) Ama bir daha IOS kullanacağımı sanmıyorum. Android benim için sürekli yeni şeyler denememe fırsat veriyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

Peh iPhone'muş Apple'mış. Akıllı telefon sektörünün mimarı Nokia'dır. Nokia'dan önce, Nokia'dan sonra diye ayrılır.

Nokia'dan önce, Apple'dan sonra diye ayır bence. Apple'dan sonra Nokia dişe değer ne yaptı? Meego ve n900 ile yürümek yerine yanlış strateji ve şuan Nokia ismi Geçmiyor neredeyse. Son yaptıkları tablet fena değil ama iPad benzeri geldiği için eksi özgünlüğünü yitirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya konu şimdi 8 yıl olmuş bizim için çok önemli bir konu değil apple niye iphone 6 ve plus model zam yaptı kimse eleştiri yapmıyor zaten çakma cihazlardı üstüne fiyat arttırmak ? kaç ay oldu modeller var piyasada yıl başı kazığı olsun der gibi gerçekten ayıp konusu
    adamlar ürün tanıtımlarını çok reklam ile yapıyorlar gerçi boş iş ama olsun
    fiyatlar bu olduktan sonra kullanıcı bilinçlenmeye başladıysa firma kendi kaybeder sanki diğer ürünler ile aynı işi yapamayacam

• 8 yıl olmuş ama 8 yıldır hiç iphone sahibi olamadık

• tamam öldü vurma
  • Android'den sonra iOS'a alışması çok zor oluyor. Ben Android (XPeria) kullanıcısıyım. Arkadaşımla telefonları bir nedenden dolayı 2 günlüğüne değiştirmek zorunda kaldık. İPhone 4S'i var. Neden bilmiyorum, hiç alışamadım ona. Kullanımında çok zorlandım. 2 gün sonra o da Android'e geçecem ben dedi. iOS güzel mi diye sordum. Güzeldi de android bir başkaymış gibi bir yorum yapmıştı. Köylüye sormuşlar en güzel yemek nedir diye, o da kuru fasulye-pilav demiş. Tabi adam o güzelim yemekleri yiyemedi hiç hayatında. Bilmiyor diğer yemekleri o yüzden kuru fasulye diyor. Yese diğer yemeklerden fikri değişecek ama yiyememiş hiç. Hah, işte, iPhone güzel diyenlerin çoğu (hepsi demiyorum) daha önce hiç Android kullanmamış insanlar olduğundan Android'i iOS'tan daha kötü görüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan0903

Android'den sonra iOS'a alışması çok zor oluyor. Ben Android (XPeria) kullanıcısıyım. Arkadaşımla telefonları bir nedenden dolayı 2 günlüğüne değiştirmek zorunda kaldık. İPhone 4S'i var. Neden bilmiyorum, hiç alışamadım ona. Kullanımında çok zorlandım. 2 gün sonra o da Android'e geçecem ben dedi. iOS güzel mi diye sordum. Güzeldi de android bir başkaymış gibi bir yorum yapmıştı. Köylüye sormuşlar en güzel yemek nedir diye, o da kuru fasulye-pilav demiş. Tabi adam o güzelim yemekleri yiyemedi hiç hayatında. Bilmiyor diğer yemekleri o yüzden kuru fasulye diyor. Yese diğer yemeklerden fikri değişecek ama yiyememiş hiç. Hah, işte, iPhone güzel diyenlerin çoğu (hepsi demiyorum) daha önce hiç Android kullanmamış insanlar olduğundan Android'i iOS'tan daha kötü görüyorlar.

Şu iphone'u körü körüne övenler note 4,z3,m8,g3 vb. telefonları birazcık kullansalar anlayacaklar yanıldıklarını ama işte fanboyluk diz boyu, bende android fanıyım ama iphone'da kullandım memnun kalmadım diyemem memnum kaldım ama android'in bize sağladığı özgürlük bambaşka eskisi gibi kasma sorunlarıda yok her güncellemede daha iyi bir hal alıyor sistem.

• Android fanboylar basmış burayı. Apple 3gyi aldığımda millet aval aval bakıyordu. O zaman için bir devrim niteliğindeydi. Bir şeyi de kabul edin. Size bol kasmalı telefonlar

• video sonlara doğru yamuldu
    izlemedim sonuna tıkladım

ama rekabet için iyi oluyor bu tür şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Android'den sonra iOS'a alışması çok zor oluyor. Ben Android (XPeria) kullanıcısıyım. Arkadaşımla telefonları bir nedenden dolayı 2 günlüğüne değiştirmek zorunda kaldık. İPhone 4S'i var. Neden bilmiyorum, hiç alışamadım ona. Kullanımında çok zorlandım. 2 gün sonra o da Android'e geçecem ben dedi. iOS güzel mi diye sordum. Güzeldi de android bir başkaymış gibi bir yorum yapmıştı. Köylüye sormuşlar en güzel yemek nedir diye, o da kuru fasulye-pilav demiş. Tabi adam o güzelim yemekleri yiyemedi hiç hayatında. Bilmiyor diğer yemekleri o yüzden kuru fasulye diyor. Yese diğer yemeklerden fikri değişecek ama yiyememiş hiç. Hah, işte, iPhone güzel diyenlerin çoğu (hepsi demiyorum) daha önce hiç Android kullanmamış insanlar olduğundan Android'i iOS'tan daha kötü görüyorlar.

Şu iphone'u körü körüne övenler note 4,z3,m8,g3 vb. telefonları birazcık kullansalar anlayacaklar yanıldıklarını ama işte fanboyluk diz boyu, bende android fanıyım ama iphone'da kullandım memnun kalmadım diyemem memnum kaldım ama android'in bize sağladığı özgürlük bambaşka eskisi gibi kasma sorunlarıda yok her güncellemede daha iyi bir hal alıyor sistem.

Aynen. Onu demek istemiştim. Adam apple çok iyi diyor. Kaç kere Android kullandın diyorum, 0 diyor. Nasıl bu yorumu yapıyorsun o zaman? Ya diyor, işte ben apple'dan memnunum. O yüzden hiç Android'e geçmedim. Geçmeyi de düşünmüyorum, çünkü apple iyi. Yaw kardeşim sana apple kötü diyen oldu mu? Bu nasıl bir iPhone aşkıdır, nasıl bir tutkudur. Adamı resmen ele geçirmiş apple... Dediğin gibi o eski kasma sorunları da bitti. Ama hala daha apple apple apple diye direniyorlar. Yazık hakikaten o insanlara.

• Vaybe ne günlerdi , Nokia 6630 um kırılmış yeni telefon arayışı içindeydim,iphone diye telefon çıkarıyor apple bi bakim dedim, iş yerinde tanıtım videosunu izlediğimde ohaaa dedim bu çığır açacak bir telefon.
    Ozamanın en iyisi Nokia N95 5 mp telefonu vardı ve bu dandik telefon arkadaşım ozamanın parası ile düşünün 1,500 TL Ödemişti. Yani ozamanda deli paralar ödeniyordu arkadaşlar.
    Ben ozaman ABD den getirttim 649USD di yanılmıyorsam ve ozamanın dolar kuru ile 800 küsür TL ye gelmişti.
    Telefonu aldığımda sim kilitliydi ve forumlarda jailbreak+unlock işlemleri konuşulmaya başlandı , ozaman donanim haber forumunda 5 -10 kişiydik bu topickde Uygulama geliştiricilerden ardı ardına yeni app ler gelmeye başlıyor çevrendekilerle bunları paylaşınca milletin ağzı açık kalıyordu forumdada paylaşımlar yapılıyordu.

Derken 2008 ve 3G modeliyle artık Türkiyede de iphone dönemi başlamış oldu.
    O zamanda N95 i olanlar iphone u eleştiriyordu halbuki iphone 1.8 mp kamerası nokianın 5mp kamerasına 5 basan bir görüntü kalitesi vardı. Ama ozamanda nokiacılar bizim hafıza kartımız arttırılabiliyor pil değiştirilebiliyor yorumları yapıyorlardı resim atmak kolay gibi şeylerdi. Bana resmen çin malı telefon gibi geliyordu nokia
    Iphone 3G çıkınca da artık factory unlock olmuyordu yanında gevey sim turbosim gibi ek parçalar takmak gerekiyordu ama her sürümde sıkıntıydı. Forumda yurtdışından toplu getirtme konuları açılıyordu. Ben 3G den sonrada birdaha telefon yenilemedim taaaa şimdiye kadar ve plusla artık yine uzun dönem giderim diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye4141

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Cep Telefonu konusunda değil ama Apple ın Macbook serilerini patlatan ilk ürünü Sony-Apple tasarım ortaklığıdır ve ilk sürümler yanılmıyorsam Sony tesislerinde üretilmişti.Jobs kendisi diyor İpod fikrini WALKMAN den aldığını ki aynı dönem çok şık bir WALKMAN prototipi var birçok kişi bundan araklandığını söylüyor.Steve in dönemindeki Sony Ceosuyla çok yakın ilişkide olduğu ve kendisine hedef olarak ona benzettiği söylenir.Sony nin broşürlerini inceleyip kağıt ağırlığına kadar kopyaladığını kendisi söylüyor araştırın belgesellerini seyredin inceleyin. Sony Ceo su tek bir yerde destek çıkmıyor oda kamera konusu bilgisayar piyasası ve walkman tasarımını alarak Kendi sektöründe yer edindiği ancak başka bir sektörde rakip olarak istemediğini dile getirip rica ediyor. STEVE tamam diyor lakin kısa bir süre içerisinde kodak fujifilm gibi firmalarla anlaşıp Apple QuickTake adında kamerasıyla piyasaya giriyor girmesiyle çıkması bir oluyor. Biliyorsunuz ki mouse kavramı xerox ta oluşup steve in mühendislerinin geliştirdiği bir boyuta ulaşmıştır.Sony dediğiniz firma hala yeniliklerin öncüsü Film sektörü Müzik sektörü Oyun konsolu,fotoğraf makinesi(her sene bir canon,nikon giriyorsa en az 2-3 tane sony fotoğraf makinesi listede olur),kamera,Ses sistemi gibi sektörlerde birinci veya en iyi konumda konumlarda Dünyanın En iyi tv kanalları ve Canlı yayın sektöründeki büyük kanallar Trimaster Oled kullanır Renk gamı en iyi ve en gerçekci rengi veren cihazlardır.
    Telefon konusuna gelecek olursak kamerasıyla k serisi Müzik kalitesiyle Walkman serisi ayrıcalıklı bir konuma sahipti. Yakın döneme geldiğimizde ise hep bahtsızı oynadı sony dış tasarımları şık ancak işlemci yönüne geldiğimizde xperia s ve xperia ion s3 le çıktı yakın bir dönem sonra Qualcomm yeni sürümler için sürücü desteği vermeyeceğini açıkladı Birçok firma bu durumda güncelleme vermez ancak sony aosp ile güncellemelerini devam ettirdi daha sonra uyarlayıp kendi arayüzünüde verdi Xperia z ise ilk full hd su geçirmez odak hızı yüksek parlaklık değeri çıktığı dönemin en iyi cihazıydı. Cihaz çıktıktan yakın süre sonra s200,...,s800 ailesini tanıttı Qualcomm rakipleri s600 le geldiği için donanım yönünden biraz cılız dursada tasarımı harikaydı Cam elyaf poliamid le yapılmış bir kasa makaslama çekme ve sıkıştırma eğilimine diğer cihazlardan daha dayanıklıydı android 4.3 final sürümündeki stabilliği hiçbir cihazda görmedim.Z ailesi editörlerden çok yüksek not alır tasarım yönüyle de daima dikkat çekmiştir. Laf ettiğiniz firmanın isight dediğiniz kamerasını sony üretiyor ve sony ye ait sadece apple isight diyor. En son ip6 daki formuda G lensin geliştirilmiş versiyonu Sony nedendir bilmiyorum Algoritmada batıyorÖz eleştiri yapacaksanız lütfen her firmanın hakkını verin mesela Macbookları kişisel bilgisayar olarak en ideal görüyorum özellikle air

Yav kardeş sony kim apple kim ? Dünyanın bir çok yerinde sony diye bir marka bilmiyordur kimse bundan emin olabilirsin.bu arada suan ki durumu içler acısı.

seni 3 evetle uğuruyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Bugüne kadar çıkmış en iyi görsel ve tararım kullanış olarak bence ıphone 5 ve 5s üzerine tanımam ıp6 ekranı ve donanım olarak ön planda ama tipten kaybediyor ıp5s'deki beyaz tasarım bence telefon dünyasında bir armağandır...

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti  [Video]

Hiç de güzel durmuyor bence. Altında üstünde otoban gibi boşluk var. Asıl tasarım budur

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti  [Video]

Bende bu HTC leri beğenmiyorum 2.el malı gibi duruyor hele o kameranın ortada sırıtması bir felaket

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Aynen. Onu demek istemiştim. Adam apple çok iyi diyor. Kaç kere Android kullandın diyorum, 0 diyor. Nasıl bu yorumu yapıyorsun o zaman? Ya diyor, işte ben apple'dan memnunum. O yüzden hiç Android'e geçmedim. Geçmeyi de düşünmüyorum, çünkü apple iyi. Yaw kardeşim sana apple kötü diyen oldu mu? Bu nasıl bir iPhone aşkıdır, nasıl bir tutkudur. Adamı resmen ele geçirmiş apple... Dediğin gibi o eski kasma sorunları da bitti. Ama hala daha apple apple apple diye direniyorlar. Yazık hakikaten o insanlara.

4sten farkli bi cihaza gecerse(xperia z,htc one,galaxy s veya note serileri gibi) ekrandan etkilenir birazda hizdan, o yuzden degismek ister. Iphone ne kadar kullanim acisindan daha basit ve kolay olsa da androide gore, o ekran yetmiyordu. Suan iphone 6 ekran boyutu olarak gayet iyi. Sistem zaten akici ve stabil. Arayuz, kullanim vb hersey basit ve kolay. Kimine gore android daha iyi geliyodur kimine gore ios. Ben telefonumu alayim mesaj sosyal medya gorusme internet arada bi oyun oynim, baska seylerle ugrasmiyim kolay ve basit olsun diyen biri gitsin iphone alsin. Minimum 3sene kullanir, satarkende rakiplerine gore daha iyi bir fiyata satar. Bir de su ozgurluk ozgurluk dediginiz nedir? Simdi diyecek ki itunes bagimlisi, bulutut bile yok .s.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasto Lorde -- 10 Ocak 2015; 14:52:49 >

• ilk kazık bugün atıldı
  • tasarım olarak 4s gibisi gelmedi bence
  • iphone candyr
  • 4 ve 5s. Kullanmış ve arada androide geçmiş biri olarak diyorum ki havada karada denizde her zaman ve heryerde ios ve iphone rehberin açış süresi yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Rioxis

bizim dükkanda 800 liraya çalışan bi adamda vardı.
    İlk onda kullanmıştım. Hayretler içinde kaldıydık hepimiz :D

Vayy be eski günler ne güzeldi kredi kartıyla 12 veya 24 taksitle alıyorduk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Diktatorlugun sanal hali Steve Jobs tur.

Adamlar kendi istedikleri formatlarda dunyayi sekillendiriyorlar belli bir standart ve stabilite geliyor ama ozgurluklerden uzak ozellestirmelerden uzak tatsiz tuzsuz bir arayuz klasigi devam ediyor.

8 yildir ayni cizgi tasiyor bir yeniligi gormedik.

Gerci Iphone nun tasarimi Sony den araklanmistir .

Apple tek yeniligi kapasatif dokunmatikleri telefona getirmekti onun disinda dayatmaci standartlari ve bu standartlara ( Itune olmadan video muzik atilamamasi ) bagimli birakilmasi. Gerci alternatif cozumler programlar var ama temel mantalite ITUNES olacak ! .

Harici hafiza karti yok ...

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Ozel entegre kalemli modelleri cikmadi ...

Apple in 8 yildir neler yapmadigi ayni eksiklikleri devam ettigini gormek hos olmasa gerek .

Mesele fan lik degil . Gercekler.

Apple Adolf Hitler misali dunyayi ele gecirecek ama Hitler gibi de batacak .

Reklamin gucu kandirmaca yenilik diye aslinda hep ayni araklanmis kasa ve arayuze devam etmekte Apple firmasi .

adamlar telefonun çabuk bozulmaması için yapıyor bunları. yazdığın o kadar şeyin tek cevabı var oda telefona dışarıdan gelecek müdahaleler orjinalliğini bozuyor bu sebeple telefon sapıtıyor. android telefonlarında derdi bu. bunu anlamış olman lazım. tam olarak iphone düşmanlığı besliyorsun sanırım :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.