Şimdi Ara

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti [Video] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
17
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye4141

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Cep Telefonu konusunda değil ama Apple ın Macbook serilerini patlatan ilk ürünü Sony-Apple tasarım ortaklığıdır ve ilk sürümler yanılmıyorsam Sony tesislerinde üretilmişti.Jobs kendisi diyor İpod fikrini WALKMAN den aldığını ki aynı dönem çok şık bir WALKMAN prototipi var birçok kişi bundan araklandığını söylüyor.Steve in dönemindeki Sony Ceosuyla çok yakın ilişkide olduğu ve kendisine hedef olarak ona benzettiği söylenir.Sony nin broşürlerini inceleyip kağıt ağırlığına kadar kopyaladığını kendisi söylüyor araştırın belgesellerini seyredin inceleyin. Sony Ceo su tek bir yerde destek çıkmıyor oda kamera konusu bilgisayar piyasası ve walkman tasarımını alarak Kendi sektöründe yer edindiği ancak başka bir sektörde rakip olarak istemediğini dile getirip rica ediyor. STEVE tamam diyor lakin kısa bir süre içerisinde kodak fujifilm gibi firmalarla anlaşıp Apple QuickTake adında kamerasıyla piyasaya giriyor girmesiyle çıkması bir oluyor. Biliyorsunuz ki mouse kavramı xerox ta oluşup steve in mühendislerinin geliştirdiği bir boyuta ulaşmıştır.Sony dediğiniz firma hala yeniliklerin öncüsü Film sektörü Müzik sektörü Oyun konsolu,fotoğraf makinesi(her sene bir canon,nikon giriyorsa en az 2-3 tane sony fotoğraf makinesi listede olur),kamera,Ses sistemi gibi sektörlerde birinci veya en iyi konumda konumlarda Dünyanın En iyi tv kanalları ve Canlı yayın sektöründeki büyük kanallar Trimaster Oled kullanır Renk gamı en iyi ve en gerçekci rengi veren cihazlardır.
    Telefon konusuna gelecek olursak kamerasıyla k serisi Müzik kalitesiyle Walkman serisi ayrıcalıklı bir konuma sahipti. Yakın döneme geldiğimizde ise hep bahtsızı oynadı sony dış tasarımları şık ancak işlemci yönüne geldiğimizde xperia s ve xperia ion s3 le çıktı yakın bir dönem sonra Qualcomm yeni sürümler için sürücü desteği vermeyeceğini açıkladı Birçok firma bu durumda güncelleme vermez ancak sony aosp ile güncellemelerini devam ettirdi daha sonra uyarlayıp kendi arayüzünüde verdi Xperia z ise ilk full hd su geçirmez odak hızı yüksek parlaklık değeri çıktığı dönemin en iyi cihazıydı. Cihaz çıktıktan yakın süre sonra s200,...,s800 ailesini tanıttı Qualcomm rakipleri s600 le geldiği için donanım yönünden biraz cılız dursada tasarımı harikaydı Cam elyaf poliamid le yapılmış bir kasa makaslama çekme ve sıkıştırma eğilimine diğer cihazlardan daha dayanıklıydı android 4.3 final sürümündeki stabilliği hiçbir cihazda görmedim.Z ailesi editörlerden çok yüksek not alır tasarım yönüyle de daima dikkat çekmiştir. Laf ettiğiniz firmanın isight dediğiniz kamerasını sony üretiyor ve sony ye ait sadece apple isight diyor. En son ip6 daki formuda G lensin geliştirilmiş versiyonu Sony nedendir bilmiyorum Algoritmada batıyorÖz eleştiri yapacaksanız lütfen her firmanın hakkını verin mesela Macbookları kişisel bilgisayar olarak en ideal görüyorum özellikle air

Yav kardeş sony kim apple kim ? Dünyanın bir çok yerinde sony diye bir marka bilmiyordur kimse bundan emin olabilirsin.bu arada suan ki durumu içler acısı.

Ciddimisin hocam ??

Tabisi tatlım neden sordun ki?

• bodyman700 B kullanıcısına yanıt
    5 Eylül 2007 -iPod Touch
    29 Haziran 2007 -iPhone

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos kullanan adam jb yapmıyorsa telefondan anlamıyordur, 'akıllı ' telefonda tek yaptığı da mesajlaşmak, internete girmek, arama yapmaktır. Neden daha fazlasını yapmıyorsun demeye hakkım yok tabi.
    Ama madem sadece bunları yapıyorsun daha düşük model iphone al demeye hakkım var sanırım, amaç hava atmak değilse.
    Bende ipad air var, tek yaptığım fotoğraf bakmak. Cidden donanımdan anlayan, kurcalayan benim, senin gibi adamlara gelmez stock ios.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 10 Ocak 2015; 1:39:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, Steve reyizi gördüm duygulandım, üşüyoruz reyiz...

Bu arada Android galp ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Kim ne derse desin GMD

• quote:

Orijinalden alıntı: Hound Dog

İlk iPhone 8 8 yıl önce bugün lanse edilmişti diye okudum

bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

İos kullanan adam jb yapmıyorsa telefondan anlamıyordur, 'akıllı ' telefonda tek yaptığı da mesajlaşmak, internete girmek, arama yapmaktır. Neden daha fazlasını yapmıyorsun demeye hakkım yok tabi.
    Ama madem sadece bunları yapıyorsun daha düşük model iphone al demeye hakkım var sanırım, amaç hava atmak değilse.
    Bende ipad air var, tek yaptığım fotoğraf bakmak. Cidden donanımdan anlayan, kurcalayan benim, senin gibi adamlara gelmez stock ios.

Belkide kullandigi kredi karti bilgilerini banka hesaplarini vs ozel bilgileri korsan yazilimla ugrasan adamlarin eline gecirmek istemedigi icin jb yapmiyordur?

• gene sidik yarışı olmuş ama bence iphone telefon dünyasında bir çığır açmıştı.
  • iphone 8 ne ara çıktı
  • Bir devrimin başlangıcıydı sonra fandeoidler türedi :)

• iphone öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Diktatorlugun sanal hali Steve Jobs tur.

Adamlar kendi istedikleri formatlarda dunyayi sekillendiriyorlar belli bir standart ve stabilite geliyor ama ozgurluklerden uzak ozellestirmelerden uzak tatsiz tuzsuz bir arayuz klasigi devam ediyor.

8 yildir ayni cizgi tasiyor bir yeniligi gormedik.

Gerci Iphone nun tasarimi Sony den araklanmistir .

Apple tek yeniligi kapasatif dokunmatikleri telefona getirmekti onun disinda dayatmaci standartlari ve bu standartlara ( Itune olmadan video muzik atilamamasi ) bagimli birakilmasi. Gerci alternatif cozumler programlar var ama temel mantalite ITUNES olacak ! .

Harici hafiza karti yok ...

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Ozel entegre kalemli modelleri cikmadi ...

Apple in 8 yildir neler yapmadigi ayni eksiklikleri devam ettigini gormek hos olmasa gerek .

Mesele fan lik degil . Gercekler.

Apple Adolf Hitler misali dunyayi ele gecirecek ama Hitler gibi de batacak .

Reklamin gucu kandirmaca yenilik diye aslinda hep ayni araklanmis kasa ve arayuze devam etmekte Apple firmasi .

araklama işletim sistemiyle, en son işlemcilerle ve 3gb ram'le bile akıcı performans vermekten uzak

pembe çeken, kasa kenarları açık, su geçiren, lafın gelişi OIS'e sahip ancak hareketli videolarda bunu gösteremeyen karanlık ortamda yüksek noise'li kameraya sahip

her kasada kendini tekrarlayan adam gibi parmak izi sensörü olmayan, arkadaki emanet nabız ve O2 saturasyon sensörleri çalışmayan

birkaç ay içinde şişen ve takılan, devamlı arka planda ram temizliği gerektiren

uygulamaları ve oyunları uyarlanmış ve pratiklikten uzak

ikinci eli para etmeyen lagdroid cihaz almaktansa piyasanın kralını, en stabil, akıcı ve kalitelisini alırım

RIP STEVE JOBS

Küçük ekran iyidir deyip büyük ekranlı telefon çıkararak tükürdüğünü yalayan,
    Nfc yi sanki bir yenilikmiş gibi sunan
    Bükülen
    Micro sd desteği olmayan,
    Web browser ında 10 küsürden fazla sekme açılamayan
    Jb olmadan özelleştirilemeyen
    Fiyatı ateş pahası olan telefonlar almaktansa,yarı fiyatındaki androidimi alır yoluma devam ederim desem;
    Sizin yorumunuz gibi mantıksız ve saçma olmaz mıydı? Bardağın boş kısmını gördüğümüz kadar dolu kısmını da görerek eleştiri yaparsak eleştirimizin daha yapıcı olacağını düşünüyorum

ben gerçekleri yazdım
    elimden tüm üst düzey android ve wp cihazlar geçti
    kullanmadığım kalmadı
    en son note 4'e 1 gün dayanabildim
    şu anda iphone 6 var ve bana fazlasıyla yetiyor
    çoğu insanın yukarıda bahsettiklerinin hiçbirine ihtiyacı yok
    fiyat/performans bazında haklısın kazık
    kişiselleştirilememesi cabası
    en çok htc one m8 yaklaştı şu iphone'a
    m9'dan umutluyum gerisi teferruat gözümde

Note 4,iphone 6 ve 6 plustan daha hızlı.Ayfonun stabilitesi eskidendi.Android çok gelişti çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImSoFancy -- 10 Ocak 2015; 4:32:38 >

• quote:

Adamlar kendi istedikleri formatlarda dunyayi sekillendiriyorlar belli bir standart ve stabilite geliyor ama ozgurluklerden uzak ozellestirmelerden uzak tatsiz tuzsuz bir arayuz klasigi devam ediyor.

Apple tek yeniligi kapasatif dokunmatikleri telefona getirmekti onun disinda dayatmaci standartlari ve bu standartlara ( Itune olmadan video muzik atilamamasi ) bagimli birakilmasi. Gerci alternatif cozumler programlar var ama temel mantalite ITUNES olacak ! .

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Apple in 8 yildir neler yapmadigi ayni eksiklikleri devam ettigini gormek hos olmasa gerek .

Reklamin gucu kandirmaca yenilik diye aslinda hep ayni araklanmis kasa ve arayuze devam etmekte Apple firmasi .

Silikon vadisini izleyen buraya gelip, 3 gram ufkuyla teknoloji hakkinda yorum yapiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• her yil ayni haber

• Yazik DH ye!!! Bence sitenin adinin Donanim olan kismini değiştirip Apple Haber yapin, Mesut Cevik Apple karşıtı bi haber yapti o gunden bu yana yalakalikta sınır tanimadan Apple kullanicilarina özel haberler yapiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tnctrk -- 10 Ocak 2015; 9:30:58 >
  • Devrimin başlangıcı.

Ben,Steve kitabını okumanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Bugüne kadar çıkmış en iyi görsel ve tararım kullanış olarak bence ıphone 5 ve 5s üzerine tanımam ıp6 ekranı ve donanım olarak ön planda ama tipten kaybediyor ıp5s'deki beyaz tasarım bence telefon dünyasında bir armağandır...

Hiç de güzel durmuyor bence. Altında üstünde otoban gibi boşluk var. Asıl tasarım budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Silikon vadisini izleyen buraya gelip, 3 gram ufkuyla teknoloji hakkinda yorum yapiyor

Silikon Vadisi neyse bilmiyorum donanımhaber forumdan benim fikirlerimden analizlerimden faydalanmış olabilirler .

Şuda bir gerçek 2 kere 2 4 eder . Şimdi bunu Apple reklamla tanıtsa matematik hocaları rahatlar .

Apple araklamacı ve diktacı .

Bir de su götürmez iyi pazarlamacı ve reklamcı .

Reklamın gücü adına fanboylar piyasada cirit atıyor polemik dahi yapıyorlar .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.