Şimdi Ara

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti [Video] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
17
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple hic bir zaman Steve Jobs un markasi olmadi o iPhone'lari surekli dusuk fiyatta tutmak istemisti ve karini appstoredan saglamak istiyordu boylece Dunya'nin en buyuk online magazasi olusacak ve sirketin kari yine yuksek olucakti. iPhone icin Steve'in belirledigi fiyat 100$ di bu iphone basina yalnizca 5$ demekti ama ac gozlu Apple yoneticileri buna karsi cikti ve zebaniye donusup iphone'u pahalilik zindanina attilar. (Kusura bakmayin bu kadar uzun mesaji zebanisiz birakmak olmazdi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Diktatorlugun sanal hali Steve Jobs tur.

Adamlar kendi istedikleri formatlarda dunyayi sekillendiriyorlar belli bir standart ve stabilite geliyor ama ozgurluklerden uzak ozellestirmelerden uzak tatsiz tuzsuz bir arayuz klasigi devam ediyor.

8 yildir ayni cizgi tasiyor bir yeniligi gormedik.

Gerci Iphone nun tasarimi Sony den araklanmistir .

Apple tek yeniligi kapasatif dokunmatikleri telefona getirmekti onun disinda dayatmaci standartlari ve bu standartlara ( Itune olmadan video muzik atilamamasi ) bagimli birakilmasi. Gerci alternatif cozumler programlar var ama temel mantalite ITUNES olacak ! .

Harici hafiza karti yok ...

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Ozel entegre kalemli modelleri cikmadi ...

Apple in 8 yildir neler yapmadigi ayni eksiklikleri devam ettigini gormek hos olmasa gerek .

Mesele fan lik degil . Gercekler.

Apple Adolf Hitler misali dunyayi ele gecirecek ama Hitler gibi de batacak .

Reklamin gucu kandirmaca yenilik diye aslinda hep ayni araklanmis kasa ve arayuze devam etmekte Apple firmasi .

katılıyorum, akıllı telefonum olmadığı için android i emulatörle kullanıyordum, şuan ise mecburi ip6 kullanıyorum, çok kısıtlıyor ya, kullanıcıyı.

• Cep Telefonu konusunda değil ama Apple ın Macbook serilerini patlatan ilk ürünü Sony-Apple tasarım ortaklığıdır ve ilk sürümler yanılmıyorsam Sony tesislerinde üretilmişti.Jobs kendisi diyor İpod fikrini WALKMAN den aldığını ki aynı dönem çok şık bir WALKMAN prototipi var birçok kişi bundan araklandığını söylüyor.Steve in dönemindeki Sony Ceosuyla çok yakın ilişkide olduğu ve kendisine hedef olarak ona benzettiği söylenir.Sony nin broşürlerini inceleyip kağıt ağırlığına kadar kopyaladığını kendisi söylüyor araştırın belgesellerini seyredin inceleyin. Sony Ceo su tek bir yerde destek çıkmıyor oda kamera konusu bilgisayar piyasası ve walkman tasarımını alarak Kendi sektöründe yer edindiği ancak başka bir sektörde rakip olarak istemediğini dile getirip rica ediyor. STEVE tamam diyor lakin kısa bir süre içerisinde kodak fujifilm gibi firmalarla anlaşıp Apple QuickTake adında kamerasıyla piyasaya giriyor girmesiyle çıkması bir oluyor. Biliyorsunuz ki mouse kavramı xerox ta oluşup steve in mühendislerinin geliştirdiği bir boyuta ulaşmıştır.Sony dediğiniz firma hala yeniliklerin öncüsü Film sektörü Müzik sektörü Oyun konsolu,fotoğraf makinesi(her sene bir canon,nikon giriyorsa en az 2-3 tane sony fotoğraf makinesi listede olur),kamera,Ses sistemi gibi sektörlerde birinci veya en iyi konumda konumlarda Dünyanın En iyi tv kanalları ve Canlı yayın sektöründeki büyük kanallar Trimaster Oled kullanır Renk gamı en iyi ve en gerçekci rengi veren cihazlardır.
    Telefon konusuna gelecek olursak kamerasıyla k serisi Müzik kalitesiyle Walkman serisi ayrıcalıklı bir konuma sahipti. Yakın döneme geldiğimizde ise hep bahtsızı oynadı sony dış tasarımları şık ancak işlemci yönüne geldiğimizde xperia s ve xperia ion s3 le çıktı yakın bir dönem sonra Qualcomm yeni sürümler için sürücü desteği vermeyeceğini açıkladı Birçok firma bu durumda güncelleme vermez ancak sony aosp ile güncellemelerini devam ettirdi daha sonra uyarlayıp kendi arayüzünüde verdi Xperia z ise ilk full hd su geçirmez odak hızı yüksek parlaklık değeri çıktığı dönemin en iyi cihazıydı. Cihaz çıktıktan yakın süre sonra s200,...,s800 ailesini tanıttı Qualcomm rakipleri s600 le geldiği için donanım yönünden biraz cılız dursada tasarımı harikaydı Cam elyaf poliamid le yapılmış bir kasa makaslama çekme ve sıkıştırma eğilimine diğer cihazlardan daha dayanıklıydı android 4.3 final sürümündeki stabilliği hiçbir cihazda görmedim.Z ailesi editörlerden çok yüksek not alır tasarım yönüyle de daima dikkat çekmiştir. Laf ettiğiniz firmanın isight dediğiniz kamerasını sony üretiyor ve sony ye ait sadece apple isight diyor. En son ip6 daki formuda G lensin geliştirilmiş versiyonu Sony nedendir bilmiyorum Algoritmada batıyorÖz eleştiri yapacaksanız lütfen her firmanın hakkını verin mesela Macbookları kişisel bilgisayar olarak en ideal görüyorum özellikle air

• Evet çok güzel günlerdi o zamanlar 1 numaraydı ondan daha iyisi yoktu. Ama yıl oldu 2015 Apple'ın artık piyasadaki telefonlarla yarışacak gücü kalmadı iyice ihtiyarladı...

SON DUANI ET APPLE ÖLÜMÜN YAKINDIR !!
  • vatbe dun gibi hatirliyorum kimse apple i bilmezken
  • Zehir gibi gençlerin iphone veya steve jobs bilgileriyle kapiscaklarina, istatistik bilim veya fizyoloji ogrenseler bu kadar gereksiz muhabbeti yaptıklarına uzulecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti  [Video]

Şunun gibi lock screen gelmedi be dünyaya. note 3 e birkaç lock screen indirdim de çakma olduğu o kadar belli ki, sildim hemen

Zen meditasyonu
  • iphone 4s kullanıyorum, bi de android cihazım var vestel venüs.

abi yok naparsam yapayım ios'a alışamıyorum beni kısıtlıyor cihaz, mobil data ve 3g'yi açmak için ayarlara girmek zorunda kalıyorum sürekli ve bunun gibi şeyler

play store çöplük zannediyorum asıl çöplük appstore'muş bu kadar mı kullanışsız olur bir market..

trde değerli bu cihaz zaten, abd'de 200 mü 300 dolar mı ne
  • over and under kullanıcısına yanıt
    Sidik yarışına davet ediyorsun.

Sana destan yazmak gerek . Son gelişmelerden ve istisnalardan haberin yok.

Stabil dediğin apple RAM yetmiyor.

Önden kamerayı yıllar sonra keşfetti. Tuhaftır ilk önden kameralı Iphone varken ilk çıkan Ipad lerde önden kamera yoktu. Şimdi hangi açıdan bakılırsa bakılsın mazereti yok ağlancak hale gülünür.

Harici hafıza kartı halen yok. Bluetooth u adam gibi tüm nimetleriyle kullanım desteği yok anca jailbreak ve/ veya bazı 3. parti programlarla birşeyler yapılıyor .

Apple yanlış elde yok öyle tutulmaz gibi açıklamalar yapan .

Türkiye ye Steve Jobs Suriye Ermeni kökenli oluşu dolayısıyla Türkiye olan kini ile yıllarca Apple Store lar gelmemesi ( anca öldükten sonra ) . Türkçe klavyeyi Cumhurbaşkanı kendisi de şikayetçi olduktan sonra birşeyler yapılıyor.

Apple da değiştirilebilir pil yok . Amaç yeni cihaz aldırtmak veya kendin yapsan garanti dışı yaptıırırsın .

Steve Jobs un kendi kitabında meziyetle bahsettiği REKLAM ın gücüyle senin gibi fanların türemesi çok normal beklenendir ...

Merak etme Samsung Apple dahil tüm markalardan çeşit çeşit ürün alıp aldığım ürünün eksi yanlarını da eleştiririm. Senin algın bunu yetmez . Sendeki kıt görüş veya fanlık bunu perdeliyor .

2. El fiyatı ne alaka? Ayrıca Apple ürünleri de sık sık yeni modeller çıkartığından Apple tüm ürünleri de çabuk değer kaybediyor .

Şişme filan dedin bunlar eskiden kaldı . Android 5 ile tamamen STOK ROM dan bitmiştir . Geçri Android 4 küsürde başlayan ART modla bu şişmeler tarih oldu . Senin bahsettiğin eski çağlardaki Android .

Ayrıca hertürlü soruna karşı çözüm var. Temel birkaç bilgiyle kendi custom rom unu dahi yapabiliyorsun. Tabi kod derleycilerrr kaynak kod iyileştirenlerin katkıları da cabası .

Android aleminde istediğin türde telefon istediğin kritere göre telefon vardır. Snapdragon lu Exynos lu ve diğer işlemcili türlü türlü varyantları olan farklı farklı marka ve modellerle seçme bolluğu varken Apple ne yapıyor ? HİÇBİRŞEY ..

Apple entegre kalemli telefon veya tableti icad edemedi . Ama rakipleri çatalla bile çalışabilecek ekranlar çıkartmıştır yıllardır ( Sony telefon ve tabletleri son yıllarad bu özellikleri var. )

Su toz dayanıklık Apple da yok ...

Oyun hamuru gibi yamulan kasası Apple da daha da kolay yamulabilir hale geldi Iphone 5 ve 5S de yamulmalar meşhur Iphone 6 ve Plus ta daha da iyi yamulmakta .

Kamerası 8 Megapiksel de iyileştirmeler yaptığını iddia etsede efektif piksel mikron kamera sensörü OIS li sonuçta VASATTIR kalitesi düşüktür .

Nabız Oksijen Saturasyon ölçer düzgün çalışmayan varsa servise gide bu tür arızalar her üründe hata payı olarak kabul ediliyor. Kronik yaygın genel bir sorun yok sensörlerinde .

Apple kamera dışındaki cam SAFİR dir sağlamdır haliyle ama safir camdan ötürü mavimsi ışık hüzmelerine Apple Safir cam olmasından ötürü NORMAL karşılamakta .

Pembelik olayı yeni kamera sensörlerinde yok .

Profesyonel uygulamalar Android market te yerini almıştır. AutoCAD türevleri ... Masaüstü arayüzünde Ofis uygulamaları ile Hancom ve nice alternatifleri veya Google nun kendi ofis suiti ... Bankacılık uygulamaları her bankanın Android uygulaması var.

Sen bana şu uygulamanın Android de denk olanı varmı veya aynısı var mı diye sor bakalım.

Öyle eskilerden geçerliliğini yitirmiş bilgiler ile gelmezsin artık buralara.

Ram temizliği gerektirmiyor . Kullanıcı kendisi temizlemek istiyor buna bile özgürlük var Android de. Android de bellek yetersiz olayı yok Adnroid kendisi idare etmekte .

Apple mobil ve tablet ürünlerinde en son modelleri de dahil web sayfaları arası geçiş yapıldığında sayfaları tekrardan yüklemekte . Bunlar RAM düşük olması . Web siteleri ram kullanımı arttı . Basit bir imaj depo boyutu jpeg misal ise bu RAM da BMP gibi sıkıştırılmamış olarak yer kaplar . Yani RAM de her bir imaj katlanarak şişmekte Apple da ve mevcut kullanılabilir RAM i de haliyle taşıyamaz arka planda farklı sekmelerde veya farklı uygulamalar arasında geçişte ...

Apple mobil cihazlarında gerçek çoklu uygulama görsel olarak yok. Samsung gibi uygulamalda bu var. Hatta Custom ROM lar ile bu sınırsız hale gelmekte . ( Custom vs.. apaydı bir alemdir artırıdır umuttur ) .

Apple yazılımsal destek verir birkaç eski modeline ama cihaz ne kadar eski model ise yenilikler o kadar da az içermekte. Zaten IOS en güncelli kaldırabilecek kabiliyeti yok. Sözde güncelleme alanlar pratikte ne kadar çok kasıldığı ve pil tükettiği de aşikardır ...

Apple tüketicisinden gelen talebleri yıllardır dinlemiyor.

Sen bilmezsin nice Apple kullanıcısı S-Pen gibi Apple a entegre gelişmiş kalem desteğini red etmiştir. Harici hafıza kartı. Radyo ve daha niceleri .

Apple bunlara çözüm üretenleri de destekler ama herbiri için ya uygulama ya da aparat olarak ekstra masraf çıkartılmaktadır .

Apple diktasından ötürü Apple ürünleri hediye gelse bile nazikçe red ederim kullanmam.

Apple ı da takip ederim bu arada .

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Şu videoyu DH sevabına Türkçe Altyazı ekleyemez mi? Internette sadece 9 dakikalık Bölümü'nün çevirisi var.

Süper olurdu. Bizde konuşulanları anlardık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Cep Telefonu konusunda değil ama Apple ın Macbook serilerini patlatan ilk ürünü Sony-Apple tasarım ortaklığıdır ve ilk sürümler yanılmıyorsam Sony tesislerinde üretilmişti.Jobs kendisi diyor İpod fikrini WALKMAN den aldığını ki aynı dönem çok şık bir WALKMAN prototipi var birçok kişi bundan araklandığını söylüyor.Steve in dönemindeki Sony Ceosuyla çok yakın ilişkide olduğu ve kendisine hedef olarak ona benzettiği söylenir.Sony nin broşürlerini inceleyip kağıt ağırlığına kadar kopyaladığını kendisi söylüyor araştırın belgesellerini seyredin inceleyin. Sony Ceo su tek bir yerde destek çıkmıyor oda kamera konusu bilgisayar piyasası ve walkman tasarımını alarak Kendi sektöründe yer edindiği ancak başka bir sektörde rakip olarak istemediğini dile getirip rica ediyor. STEVE tamam diyor lakin kısa bir süre içerisinde kodak fujifilm gibi firmalarla anlaşıp Apple QuickTake adında kamerasıyla piyasaya giriyor girmesiyle çıkması bir oluyor. Biliyorsunuz ki mouse kavramı xerox ta oluşup steve in mühendislerinin geliştirdiği bir boyuta ulaşmıştır.Sony dediğiniz firma hala yeniliklerin öncüsü Film sektörü Müzik sektörü Oyun konsolu,fotoğraf makinesi(her sene bir canon,nikon giriyorsa en az 2-3 tane sony fotoğraf makinesi listede olur),kamera,Ses sistemi gibi sektörlerde birinci veya en iyi konumda konumlarda Dünyanın En iyi tv kanalları ve Canlı yayın sektöründeki büyük kanallar Trimaster Oled kullanır Renk gamı en iyi ve en gerçekci rengi veren cihazlardır.
    Telefon konusuna gelecek olursak kamerasıyla k serisi Müzik kalitesiyle Walkman serisi ayrıcalıklı bir konuma sahipti. Yakın döneme geldiğimizde ise hep bahtsızı oynadı sony dış tasarımları şık ancak işlemci yönüne geldiğimizde xperia s ve xperia ion s3 le çıktı yakın bir dönem sonra Qualcomm yeni sürümler için sürücü desteği vermeyeceğini açıkladı Birçok firma bu durumda güncelleme vermez ancak sony aosp ile güncellemelerini devam ettirdi daha sonra uyarlayıp kendi arayüzünüde verdi Xperia z ise ilk full hd su geçirmez odak hızı yüksek parlaklık değeri çıktığı dönemin en iyi cihazıydı. Cihaz çıktıktan yakın süre sonra s200,...,s800 ailesini tanıttı Qualcomm rakipleri s600 le geldiği için donanım yönünden biraz cılız dursada tasarımı harikaydı Cam elyaf poliamid le yapılmış bir kasa makaslama çekme ve sıkıştırma eğilimine diğer cihazlardan daha dayanıklıydı android 4.3 final sürümündeki stabilliği hiçbir cihazda görmedim.Z ailesi editörlerden çok yüksek not alır tasarım yönüyle de daima dikkat çekmiştir. Laf ettiğiniz firmanın isight dediğiniz kamerasını sony üretiyor ve sony ye ait sadece apple isight diyor. En son ip6 daki formuda G lensin geliştirilmiş versiyonu Sony nedendir bilmiyorum Algoritmada batıyorÖz eleştiri yapacaksanız lütfen her firmanın hakkını verin mesela Macbookları kişisel bilgisayar olarak en ideal görüyorum özellikle air

Yav kardeş sony kim apple kim ? Dünyanın bir çok yerinde sony diye bir marka bilmiyordur kimse bundan emin olabilirsin.bu arada suan ki durumu içler acısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Bugüne kadar çıkmış en iyi görsel ve tararım kullanış olarak bence ıphone 5 ve 5s üzerine tanımam ıp6 ekranı ve donanım olarak ön planda ama tipten kaybediyor ıp5s'deki beyaz tasarım bence telefon dünyasında bir armağandır...

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti  [Video]

Yalniz bu ip 5

ip5 ile 5s arasında görüntü farkı yok zaten

• İlk çıktığında iphone taşları yerinden oynatmıştı ama bana göre iphone 4s'ten sonrası batmaya başladı ve hala fiyatını hak edecek bir telefon yapamıyor hele yazılımsal konuda herşey kısıtlı uygulamalarda androidde ücretsiz olan uygulamar paralı bir iphone ya da ipadi bilgisayara bağladığında itunes olmazsa nerdeyse hiç bir işlem yapmana izin vermiyor şarj süreleri çok yerlerde bence şu saatten sonra apple ürünleri o kadar fiyatını hak etmiyor

• Yok artık fanboyluğun bu kadarı kaç yıllık sony i yeni yetme apple ile karşılaştırıyor adama bak
    Apple'ın ürünlerini hayal edemeyen insanlar en azından bir pilin üstünde sony nin adını görmüştür.
    Apple'ı steve jobs adam etmiştir,steve jobstan sonra yenilikçi değil, rakiplerinin arkasında kalan, steve jobs zamanında adam edilen bir işletim sistemini kullanarak telefon satan,gözü para ve istihbarattan başka birşey görmeyen klasik bir firma düzeni kalmıştır.Kimse bana bunun aksini kanıtlayamaz.apple dünkü çocuk, bir telefonla yükseldi diye batmayacak zannetmeyin,bak nokiaya yılların deviremediği nokia symbian,meego,windows phone arasında eridi gitti.hisseleri bir günde eriyip gider ansızın..Apple'ın sonuda bundan farklı olmayacak ahada buraya yazıyorum.Artık o klavyeni bırakabilirsin fanboy aklının yetmediği konulara yorma kafanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 9 Ocak 2015; 21:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye4141

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Cep Telefonu konusunda değil ama Apple ın Macbook serilerini patlatan ilk ürünü Sony-Apple tasarım ortaklığıdır ve ilk sürümler yanılmıyorsam Sony tesislerinde üretilmişti.Jobs kendisi diyor İpod fikrini WALKMAN den aldığını ki aynı dönem çok şık bir WALKMAN prototipi var birçok kişi bundan araklandığını söylüyor.Steve in dönemindeki Sony Ceosuyla çok yakın ilişkide olduğu ve kendisine hedef olarak ona benzettiği söylenir.Sony nin broşürlerini inceleyip kağıt ağırlığına kadar kopyaladığını kendisi söylüyor araştırın belgesellerini seyredin inceleyin. Sony Ceo su tek bir yerde destek çıkmıyor oda kamera konusu bilgisayar piyasası ve walkman tasarımını alarak Kendi sektöründe yer edindiği ancak başka bir sektörde rakip olarak istemediğini dile getirip rica ediyor. STEVE tamam diyor lakin kısa bir süre içerisinde kodak fujifilm gibi firmalarla anlaşıp Apple QuickTake adında kamerasıyla piyasaya giriyor girmesiyle çıkması bir oluyor. Biliyorsunuz ki mouse kavramı xerox ta oluşup steve in mühendislerinin geliştirdiği bir boyuta ulaşmıştır.Sony dediğiniz firma hala yeniliklerin öncüsü Film sektörü Müzik sektörü Oyun konsolu,fotoğraf makinesi(her sene bir canon,nikon giriyorsa en az 2-3 tane sony fotoğraf makinesi listede olur),kamera,Ses sistemi gibi sektörlerde birinci veya en iyi konumda konumlarda Dünyanın En iyi tv kanalları ve Canlı yayın sektöründeki büyük kanallar Trimaster Oled kullanır Renk gamı en iyi ve en gerçekci rengi veren cihazlardır.

Yav kardeş sony kim apple kim ? Dünyanın bir çok yerinde sony diye bir marka bilmiyordur kimse bundan emin olabilirsin.bu arada suan ki durumu içler acısı.

Ciddimisin hocam ??

• bugün Hatay Dörtyol un düşman işgalinden kurtuluşu. Konu ile alakası yok hatırlatmak istedim. Teknoloji sitelerini az çok takip edenler apple ın herşeyini bilirler. Fakat kendi ülkelerinden haberleri yok. Özellikle tarih açısından. Kısaca teknolojik bir yeniliğe imza atmak geliştirmek başarıdır. Fakat ülke kurtarmak daha büyük başarıdır. İlerlemenin önündeki en büyük engel cehalet ve önyargıdır. Bu ülkede bol miktarda mevcut. Şimdi millet amerikan malları için birbirini kırmaya devam etsin.

• Sade tasarımı ve ios işletim sistemi zirveye taşıdı Apple'ı.

• Demek ki 8 senede hiç birşey değişmemiş
  • Apple'ın çöküş dönemine 5 yıl kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Sidik yarışına davet ediyorsun.

Sana destan yazmak gerek . Son gelişmelerden ve istisnalardan haberin yok.

Stabil dediğin apple RAM yetmiyor.

Önden kamerayı yıllar sonra keşfetti. Tuhaftır ilk önden kameralı Iphone varken ilk çıkan Ipad lerde önden kamera yoktu. Şimdi hangi açıdan bakılırsa bakılsın mazereti yok ağlancak hale gülünür.

Harici hafıza kartı halen yok. Bluetooth u adam gibi tüm nimetleriyle kullanım desteği yok anca jailbreak ve/ veya bazı 3. parti programlarla birşeyler yapılıyor .

Apple yanlış elde yok öyle tutulmaz gibi açıklamalar yapan .

Türkiye ye Steve Jobs Suriye Ermeni kökenli oluşu dolayısıyla Türkiye olan kini ile yıllarca Apple Store lar gelmemesi ( anca öldükten sonra ) . Türkçe klavyeyi Cumhurbaşkanı kendisi de şikayetçi olduktan sonra birşeyler yapılıyor.

Apple da değiştirilebilir pil yok . Amaç yeni cihaz aldırtmak veya kendin yapsan garanti dışı yaptıırırsın .

Steve Jobs un kendi kitabında meziyetle bahsettiği REKLAM ın gücüyle senin gibi fanların türemesi çok normal beklenendir ...

Merak etme Samsung Apple dahil tüm markalardan çeşit çeşit ürün alıp aldığım ürünün eksi yanlarını da eleştiririm. Senin algın bunu yetmez . Sendeki kıt görüş veya fanlık bunu perdeliyor .

2. El fiyatı ne alaka? Ayrıca Apple ürünleri de sık sık yeni modeller çıkartığından Apple tüm ürünleri de çabuk değer kaybediyor .

Şişme filan dedin bunlar eskiden kaldı . Android 5 ile tamamen STOK ROM dan bitmiştir . Geçri Android 4 küsürde başlayan ART modla bu şişmeler tarih oldu . Senin bahsettiğin eski çağlardaki Android .

Ayrıca hertürlü soruna karşı çözüm var. Temel birkaç bilgiyle kendi custom rom unu dahi yapabiliyorsun. Tabi kod derleycilerrr kaynak kod iyileştirenlerin katkıları da cabası .

Android aleminde istediğin türde telefon istediğin kritere göre telefon vardır. Snapdragon lu Exynos lu ve diğer işlemcili türlü türlü varyantları olan farklı farklı marka ve modellerle seçme bolluğu varken Apple ne yapıyor ? HİÇBİRŞEY ..

Apple entegre kalemli telefon veya tableti icad edemedi . Ama rakipleri çatalla bile çalışabilecek ekranlar çıkartmıştır yıllardır ( Sony telefon ve tabletleri son yıllarad bu özellikleri var. )

Su toz dayanıklık Apple da yok ...

Oyun hamuru gibi yamulan kasası Apple da daha da kolay yamulabilir hale geldi Iphone 5 ve 5S de yamulmalar meşhur Iphone 6 ve Plus ta daha da iyi yamulmakta .

Kamerası 8 Megapiksel de iyileştirmeler yaptığını iddia etsede efektif piksel mikron kamera sensörü OIS li sonuçta VASATTIR kalitesi düşüktür .

Nabız Oksijen Saturasyon ölçer düzgün çalışmayan varsa servise gide bu tür arızalar her üründe hata payı olarak kabul ediliyor. Kronik yaygın genel bir sorun yok sensörlerinde .

Apple kamera dışındaki cam SAFİR dir sağlamdır haliyle ama safir camdan ötürü mavimsi ışık hüzmelerine Apple Safir cam olmasından ötürü NORMAL karşılamakta .

Pembelik olayı yeni kamera sensörlerinde yok .

Profesyonel uygulamalar Android market te yerini almıştır. AutoCAD türevleri ... Masaüstü arayüzünde Ofis uygulamaları ile Hancom ve nice alternatifleri veya Google nun kendi ofis suiti ... Bankacılık uygulamaları her bankanın Android uygulaması var.

Sen bana şu uygulamanın Android de denk olanı varmı veya aynısı var mı diye sor bakalım.

Öyle eskilerden geçerliliğini yitirmiş bilgiler ile gelmezsin artık buralara.

Ram temizliği gerektirmiyor . Kullanıcı kendisi temizlemek istiyor buna bile özgürlük var Android de. Android de bellek yetersiz olayı yok Adnroid kendisi idare etmekte .

Apple mobil ve tablet ürünlerinde en son modelleri de dahil web sayfaları arası geçiş yapıldığında sayfaları tekrardan yüklemekte . Bunlar RAM düşük olması . Web siteleri ram kullanımı arttı . Basit bir imaj depo boyutu jpeg misal ise bu RAM da BMP gibi sıkıştırılmamış olarak yer kaplar . Yani RAM de her bir imaj katlanarak şişmekte Apple da ve mevcut kullanılabilir RAM i de haliyle taşıyamaz arka planda farklı sekmelerde veya farklı uygulamalar arasında geçişte ...

Apple mobil cihazlarında gerçek çoklu uygulama görsel olarak yok. Samsung gibi uygulamalda bu var. Hatta Custom ROM lar ile bu sınırsız hale gelmekte . ( Custom vs.. apaydı bir alemdir artırıdır umuttur ) .

Apple yazılımsal destek verir birkaç eski modeline ama cihaz ne kadar eski model ise yenilikler o kadar da az içermekte. Zaten IOS en güncelli kaldırabilecek kabiliyeti yok. Sözde güncelleme alanlar pratikte ne kadar çok kasıldığı ve pil tükettiği de aşikardır ...

Apple tüketicisinden gelen talebleri yıllardır dinlemiyor.

Sen bilmezsin nice Apple kullanıcısı S-Pen gibi Apple a entegre gelişmiş kalem desteğini red etmiştir. Harici hafıza kartı. Radyo ve daha niceleri .

Apple bunlara çözüm üretenleri de destekler ama herbiri için ya uygulama ya da aparat olarak ekstra masraf çıkartılmaktadır .

Apple diktasından ötürü Apple ürünleri hediye gelse bile nazikçe red ederim kullanmam.

Apple ı da takip ederim bu arada .

1gb ramle 3gb ramli note 4'ün takılarak açıldığı internet sayfasını o yüzden lang diye açıyor değil mi veya uygulamalar arasında geçiş yaparken donmalar olmuyor 😘

Önden kamerayı keşfetmek yerine koydu desen daha doğru olur 2010 da iPhone 4 ile ama ilk defa 2003 yılında Sony Ericssondur ön kamerayı kullanan senin takoz androidler değil hani 😝

Harici hafıza kartı ve batarya demişsin hak veririm sana da zaten 64gb bir 6 veya 6+ ın bunlara ihtiyacı yok. Note 4 ün çok övülen o dana bataryası 1.30 saat gerisinde kalıyor 6+ ın günlük kullanımda ve 64 gb da herşey için yeterli.

Bluetooth ben sadece aracımda müzik dinlerken kullanıyorum gerisi için Wi-Fi herseye yetiyor çok meraklı olan sizin kasan lagdroidlerinizi romladığınız gibi jailbreak çakar geçer

Karakterler vardı ancak klavye sonra geldi bildiğim kadarıyla ve bu sorun çözüldü ancak konuyla alakası ne anlamadım

Kıt görüş vb kelimeleri dikkatli kullan ben sana hakaret etmiyorum ve şu forumda eski nikim dahil 13 yıllık üyeyim sürüyle cep telefonunun incelemesini yaptım ve sadece yerli değil yabancı tüm kaynakları ve forumları takip ederim sakin ol arkadasım

8mp kamerası genel anlamda hala 16 ve 20mp kameralı lagdroidlerinizden daha iyi performans veriyor. Sürüyle testi var. Sony vb manuel ayar gerektiren durumlarda apple anı çoktan yakalamış oluyor. Videoda da öyle. Xz3 hala software ile düzeltilemeyen pembe çekme sorunu ve auto ayarda 8mp vere dursun iPhone bunları çoktan aşmış durumda

2. elde hadi bana inanmadın da yarın git cep telefoncuların alemine sor hangisi daha çok değer kaybediyor diye 😄

Note 3 n9000 ve n9005, note 4 geçti elimden ancak s pen kullanmadım daha doğrusu kullanırken ki yavaşlık ve özellikle evernote text edit ederken ki yavaşlık beni çileden çıkarttı

iOS kişiselleştirme ve özgürlük açısından sınırlı bunu kabul ediyorum ancak Android gibi arka planda sürüyle gereksiz çalışan uygulama Saçma sapan menüler içermemesi nedeniyle kullanımı en basit en akıcı arayüze sahip

Ben ifan falan değilim ve şu anda m9 bekliyorum çünkü bugüne kadar sense ıu kadar iosa yaklaşanı görmedim

Uzatmanın daha lüzumu da yok herşey Apaçık ortada seçimlerini de ihtiyaçlarına göre yapıyor herkes zaten 😊

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.