Şimdi Ara

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti [Video] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
17
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi Apple ı da severiz o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peh iPhone'muş Apple'mış. Akıllı telefon sektörünün mimarı Nokia'dır. Nokia'dan önce, Nokia'dan sonra diye ayrılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

iphone 4s kullanıyorum, bi de android cihazım var vestel venüs.

abi yok naparsam yapayım ios'a alışamıyorum beni kısıtlıyor cihaz, mobil data ve 3g'yi açmak için ayarlara girmek zorunda kalıyorum sürekli ve bunun gibi şeyler

play store çöplük zannediyorum asıl çöplük appstore'muş bu kadar mı kullanışsız olur bir market..

trde değerli bu cihaz zaten, abd'de 200 mü 300 dolar mı ne

Sizin dediğiniz kontratlı fiyat normalde 750$ gibi bir fiyatı var.

• ozamanlarda askerdeki arkadaşım sivil hayatta kullandığı(iphone) ın özelliklerinden bahsedince,hadi len demiştim.
  • Kapitalizm için bir milattır bu gün.
    Feys, twit ve ayfon.
    3'ü birleştiği vakit ( ikisi de olabilir ) sosyalizm her gün zaferler kazanır ve kapitalizmi bitirir. ( Tabi ayfon almak ve twit atmak şartıyla )

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Bugüne kadar çıkmış en iyi görsel ve tararım kullanış olarak bence ıphone 5 ve 5s üzerine tanımam ıp6 ekranı ve donanım olarak ön planda ama tipten kaybediyor ıp5s'deki beyaz tasarım bence telefon dünyasında bir armağandır...

İlk iPhone 8 yıl önce bugün lanse edilmişti  [Video]

Yalniz bu ip 5

bende ıp 5 ve ıp5s dedim mesajda tasarım aynı bir ana tuş farklı ikisinde sonuç aynı zati

• iPhone 3G'de Video çekme ve MMS yollama gibi özellikler yoktu,bu iki özellik 3GS'te eklenmişti.iOS1'de App Store yoktu.

• steve jobsun her hangi bir yazılımcı yönü yoktu,sadece işi yapan insanları istediği şey doğrultusunda yönlendirip ortaya bir şeyin çıkmasını sağlıyordu yanılmıyorum değil mi ?

• Bazıları sadece apple'ı iphone olarak biliyor. 10 seneden fazladır mac kullanıyorum. ve ios'un o muhteşem sistemini çok çok önceden keşfettim. bütçem yettiği sürece hem bilgisayarda hem telefonda seçimim apple olucaktır.
  • iphone 6 fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Sidik yarışına davet ediyorsun.

Sana destan yazmak gerek . Son gelişmelerden ve istisnalardan haberin yok.

Stabil dediğin apple RAM yetmiyor.

Önden kamerayı yıllar sonra keşfetti. Tuhaftır ilk önden kameralı Iphone varken ilk çıkan Ipad lerde önden kamera yoktu. Şimdi hangi açıdan bakılırsa bakılsın mazereti yok ağlancak hale gülünür.

Harici hafıza kartı halen yok. Bluetooth u adam gibi tüm nimetleriyle kullanım desteği yok anca jailbreak ve/ veya bazı 3. parti programlarla birşeyler yapılıyor .

Apple yanlış elde yok öyle tutulmaz gibi açıklamalar yapan .

Türkiye ye Steve Jobs Suriye Ermeni kökenli oluşu dolayısıyla Türkiye olan kini ile yıllarca Apple Store lar gelmemesi ( anca öldükten sonra ) . Türkçe klavyeyi Cumhurbaşkanı kendisi de şikayetçi olduktan sonra birşeyler yapılıyor.

Apple da değiştirilebilir pil yok . Amaç yeni cihaz aldırtmak veya kendin yapsan garanti dışı yaptıırırsın .

Steve Jobs un kendi kitabında meziyetle bahsettiği REKLAM ın gücüyle senin gibi fanların türemesi çok normal beklenendir ...

Merak etme Samsung Apple dahil tüm markalardan çeşit çeşit ürün alıp aldığım ürünün eksi yanlarını da eleştiririm. Senin algın bunu yetmez . Sendeki kıt görüş veya fanlık bunu perdeliyor .

2. El fiyatı ne alaka? Ayrıca Apple ürünleri de sık sık yeni modeller çıkartığından Apple tüm ürünleri de çabuk değer kaybediyor .

Şişme filan dedin bunlar eskiden kaldı . Android 5 ile tamamen STOK ROM dan bitmiştir . Geçri Android 4 küsürde başlayan ART modla bu şişmeler tarih oldu . Senin bahsettiğin eski çağlardaki Android .

Ayrıca hertürlü soruna karşı çözüm var. Temel birkaç bilgiyle kendi custom rom unu dahi yapabiliyorsun. Tabi kod derleycilerrr kaynak kod iyileştirenlerin katkıları da cabası .

Android aleminde istediğin türde telefon istediğin kritere göre telefon vardır. Snapdragon lu Exynos lu ve diğer işlemcili türlü türlü varyantları olan farklı farklı marka ve modellerle seçme bolluğu varken Apple ne yapıyor ? HİÇBİRŞEY ..

Apple entegre kalemli telefon veya tableti icad edemedi . Ama rakipleri çatalla bile çalışabilecek ekranlar çıkartmıştır yıllardır ( Sony telefon ve tabletleri son yıllarad bu özellikleri var. )

Su toz dayanıklık Apple da yok ...

Oyun hamuru gibi yamulan kasası Apple da daha da kolay yamulabilir hale geldi Iphone 5 ve 5S de yamulmalar meşhur Iphone 6 ve Plus ta daha da iyi yamulmakta .

Kamerası 8 Megapiksel de iyileştirmeler yaptığını iddia etsede efektif piksel mikron kamera sensörü OIS li sonuçta VASATTIR kalitesi düşüktür .

Nabız Oksijen Saturasyon ölçer düzgün çalışmayan varsa servise gide bu tür arızalar her üründe hata payı olarak kabul ediliyor. Kronik yaygın genel bir sorun yok sensörlerinde .

Apple kamera dışındaki cam SAFİR dir sağlamdır haliyle ama safir camdan ötürü mavimsi ışık hüzmelerine Apple Safir cam olmasından ötürü NORMAL karşılamakta .

Pembelik olayı yeni kamera sensörlerinde yok .

Profesyonel uygulamalar Android market te yerini almıştır. AutoCAD türevleri ... Masaüstü arayüzünde Ofis uygulamaları ile Hancom ve nice alternatifleri veya Google nun kendi ofis suiti ... Bankacılık uygulamaları her bankanın Android uygulaması var.

Sen bana şu uygulamanın Android de denk olanı varmı veya aynısı var mı diye sor bakalım.

Öyle eskilerden geçerliliğini yitirmiş bilgiler ile gelmezsin artık buralara.

Ram temizliği gerektirmiyor . Kullanıcı kendisi temizlemek istiyor buna bile özgürlük var Android de. Android de bellek yetersiz olayı yok Adnroid kendisi idare etmekte .

Apple mobil ve tablet ürünlerinde en son modelleri de dahil web sayfaları arası geçiş yapıldığında sayfaları tekrardan yüklemekte . Bunlar RAM düşük olması . Web siteleri ram kullanımı arttı . Basit bir imaj depo boyutu jpeg misal ise bu RAM da BMP gibi sıkıştırılmamış olarak yer kaplar . Yani RAM de her bir imaj katlanarak şişmekte Apple da ve mevcut kullanılabilir RAM i de haliyle taşıyamaz arka planda farklı sekmelerde veya farklı uygulamalar arasında geçişte ...

Apple mobil cihazlarında gerçek çoklu uygulama görsel olarak yok. Samsung gibi uygulamalda bu var. Hatta Custom ROM lar ile bu sınırsız hale gelmekte . ( Custom vs.. apaydı bir alemdir artırıdır umuttur ) .

Apple yazılımsal destek verir birkaç eski modeline ama cihaz ne kadar eski model ise yenilikler o kadar da az içermekte. Zaten IOS en güncelli kaldırabilecek kabiliyeti yok. Sözde güncelleme alanlar pratikte ne kadar çok kasıldığı ve pil tükettiği de aşikardır ...

Apple tüketicisinden gelen talebleri yıllardır dinlemiyor.

Sen bilmezsin nice Apple kullanıcısı S-Pen gibi Apple a entegre gelişmiş kalem desteğini red etmiştir. Harici hafıza kartı. Radyo ve daha niceleri .

Apple bunlara çözüm üretenleri de destekler ama herbiri için ya uygulama ya da aparat olarak ekstra masraf çıkartılmaktadır .

Apple diktasından ötürü Apple ürünleri hediye gelse bile nazikçe red ederim kullanmam.

Apple ı da takip ederim bu arada .

1gb ramle 3gb ramli note 4'ün takılarak açıldığı internet sayfasını o yüzden lang diye açıyor değil mi veya uygulamalar arasında geçiş yaparken donmalar olmuyor 😘

Önden kamerayı keşfetmek yerine koydu desen daha doğru olur 2010 da iPhone 4 ile ama ilk defa 2003 yılında Sony Ericssondur ön kamerayı kullanan senin takoz androidler değil hani 😝

Harici hafıza kartı ve batarya demişsin hak veririm sana da zaten 64gb bir 6 veya 6+ ın bunlara ihtiyacı yok. Note 4 ün çok övülen o dana bataryası 1.30 saat gerisinde kalıyor 6+ ın günlük kullanımda ve 64 gb da herşey için yeterli.

Bluetooth ben sadece aracımda müzik dinlerken kullanıyorum gerisi için Wi-Fi herseye yetiyor çok meraklı olan sizin kasan lagdroidlerinizi romladığınız gibi jailbreak çakar geçer

Karakterler vardı ancak klavye sonra geldi bildiğim kadarıyla ve bu sorun çözüldü ancak konuyla alakası ne anlamadım

Kıt görüş vb kelimeleri dikkatli kullan ben sana hakaret etmiyorum ve şu forumda eski nikim dahil 13 yıllık üyeyim sürüyle cep telefonunun incelemesini yaptım ve sadece yerli değil yabancı tüm kaynakları ve forumları takip ederim sakin ol arkadasım

8mp kamerası genel anlamda hala 16 ve 20mp kameralı lagdroidlerinizden daha iyi performans veriyor. Sürüyle testi var. Sony vb manuel ayar gerektiren durumlarda apple anı çoktan yakalamış oluyor. Videoda da öyle. Xz3 hala software ile düzeltilemeyen pembe çekme sorunu ve auto ayarda 8mp vere dursun iPhone bunları çoktan aşmış durumda

2. elde hadi bana inanmadın da yarın git cep telefoncuların alemine sor hangisi daha çok değer kaybediyor diye 😄

Note 3 n9000 ve n9005, note 4 geçti elimden ancak s pen kullanmadım daha doğrusu kullanırken ki yavaşlık ve özellikle evernote text edit ederken ki yavaşlık beni çileden çıkarttı

iOS kişiselleştirme ve özgürlük açısından sınırlı bunu kabul ediyorum ancak Android gibi arka planda sürüyle gereksiz çalışan uygulama Saçma sapan menüler içermemesi nedeniyle kullanımı en basit en akıcı arayüze sahip

Ben ifan falan değilim ve şu anda m9 bekliyorum çünkü bugüne kadar sense ıu kadar iosa yaklaşanı görmedim

Uzatmanın daha lüzumu da yok herşey Apaçık ortada seçimlerini de ihtiyaçlarına göre yapıyor herkes zaten 😊

Uzun zamandır ios ve android (stock) kullanan biri olarak söylüyorum gerçekten de ram,işlemci,ekran falan bunları bosverin elinize bir iPhone alınca gerçekten de kaliteyi hissediyorsunuz, verilen emeği hissediyorsunuz. Ama şöyle de bir gerçek var günün sonunda ikisi de aynı işi yapıyor ve amacı hava atmak olmayan biri uygulama kaç saniyede açılmış, yok kamerası kaç megapiksel, yok ekranı tost makinesi gibi demez zaten. Akıllı telefonu akıllı telefon olarak kullanan biri bunları kesesine göre ve ihtiyacına seçer .

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Diktatorlugun sanal hali Steve Jobs tur.

Adamlar kendi istedikleri formatlarda dunyayi sekillendiriyorlar belli bir standart ve stabilite geliyor ama ozgurluklerden uzak ozellestirmelerden uzak tatsiz tuzsuz bir arayuz klasigi devam ediyor.

8 yildir ayni cizgi tasiyor bir yeniligi gormedik.

Gerci Iphone nun tasarimi Sony den araklanmistir .

Apple tek yeniligi kapasatif dokunmatikleri telefona getirmekti onun disinda dayatmaci standartlari ve bu standartlara ( Itune olmadan video muzik atilamamasi ) bagimli birakilmasi. Gerci alternatif cozumler programlar var ama temel mantalite ITUNES olacak ! .

Harici hafiza karti yok ...

Onden kamerasi yoktu .

Radyosu hic olmadi ...

Ozel entegre kalemli modelleri cikmadi ...

Apple in 8 yildir neler yapmadigi ayni eksiklikleri devam ettigini gormek hos olmasa gerek .

Mesele fan lik degil . Gercekler.

Apple Adolf Hitler misali dunyayi ele gecirecek ama Hitler gibi de batacak .

Reklamin gucu kandirmaca yenilik diye aslinda hep ayni araklanmis kasa ve arayuze devam etmekte Apple firmasi .

Yüzüme soylesene

• Dokunmatik ekranli telefonlar iphoneden once de vardi ama res. ekran olduklari için kapas. ekran gibi hassasiyetleri yoktu. Kullanmak için kalem şartti.

S200 prophet windows mobile 5 işletim sistemli bi dokunmatik telefon ve iphoneden eski. Ama şu da bir gerçek iphone ile gerçek dokunmatik telefon deneyimi başladı.

• BABANA SOR BAKAYIM SONY Yİ Mi APPLE IMI BİLİYOR HATTA YAŞIN KÜÇÜKSE DEDENİN BİLE bileceği tek marka şu dediğini bir editörün yanında desen bu lafından sonra ağzınla kuş tutsan dediğin hiçbir lafı iplemezler. Milletin ağzının suyunun aktığı hiçkimsenin bütçesinin yetmediği trinitro tvler müzik çalarlar, walkmanler en kötü bir kasedin üstündeki sony ibaresi kardeşim sony yaptığı tek filmle milyar dolar kar ediyor senin gibi insanlar yüzündende Bravia ve xperia bölümü kar açıklayamıyor. Hiç kimse Sony yi bilmezmiş Playstation desen 80 den sonraki jenerasyon un bilmemesi için yaşamaması lazım

• Sen varken herşey güzeldi be steve reyiz kilit ekranının sesini ios un tasarımını özledik sen gittin apple gaylere homolara kaldı...

• zaten piyasada olan "ipod touch" ürününe sadece telefon eklentisi yapıp 3 katı fiyata satan, titan zincirlerine veya tarikatlara benzettiğim bir yapıyla müşterilerilerine inanç / ideoloji savunur gibi ürün savunduran bir firmanın ürünü olan iphone çıkalı 8 yıl olmuş ha!

düşündürücü...

• İlk çıktığında abim almıştı çok güzeldi o dönemler herkese hava atıyordum şimdi herkesin elinde bir iphone bi cazibesi kalmadı

• iOS 8 ve iPhone 6 lari gördükçe gerçekten Jobs'u çok arıyorum. olsaydı böyle birşeye kesinlikle müsade etmezdi. Mekanı cennet olsun inşallah.

• Değişen bişey yok donanım olarak hala dandik.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

BABANA SOR BAKAYIM SONY Yİ Mi APPLE IMI BİLİYOR HATTA YAŞIN KÜÇÜKSE DEDENİN BİLE bileceği tek marka şu dediğini bir editörün yanında desen bu lafından sonra ağzınla kuş tutsan dediğin hiçbir lafı iplemezler. Milletin ağzının suyunun aktığı hiçkimsenin bütçesinin yetmediği trinitro tvler müzik çalarlar, walkmanler en kötü bir kasedin üstündeki sony ibaresi kardeşim sony yaptığı tek filmle milyar dolar kar ediyor senin gibi insanlar yüzündende Bravia ve xperia bölümü kar açıklayamıyor. Hiç kimse Sony yi bilmezmiş Playstation desen 80 den sonraki jenerasyon un bilmemesi için yaşamaması lazım

knk benim sonyden tek hatırladığım 2004 senesinde alıp 2005te tüpü biten tv'mizdi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.