karivdis normal nps den mi aliyor normal upgrade scrolumu karivdis ile bastigimiz itemlerde gecme orani herzaman % 50 mi
tesekkurler.
rb +8 oldu >>
ss geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: UniX~
rb +8 oldu >>
ss geliyor.
Hayırlı olsun.Güzel gidiosun
11 e az kaldı
satarım 21gb den
Ha gayret
Su isin sırrını biri bana da öğretsin hayırlı olsun devam devam
Az önce konudan gaza gelip ii mi rb +4 denedim. Yandı. Tövbe bir daha.
quote:
Orijinalden alıntı: AnimoSity
Dostum geçmiş olsun. herşeyde bi hayır vardır.
+5 rebirth den sonra daha rahat geçiyor diye duymuştum ama doğrumudur bilmiyorum
ayriyetten Silahı sattım bir dahaki upgrade de görüşmek üzere ^^
İnş +21 Olur İsterim yanı..
Blade Exe Güzel İtem yauf
Nazarmi degdi nedir bu aksam 3 HB 2 Hanguk 2 DS den 1 tanesini bile +4 yapamadim :D
quote:
gecmis olsun kardes.Bu islerde gaza gelmemek lazim. lag yokken anvil tam sari dondugu zaman rebirt+5 shardi attim.+6 oldu.ertesi gun ayni sekilde bir daha attim.+7 oldu.ertesi gun karivdisle ayni sekilde attim +8 oldu.ondan sonrada +9'a basmak icin attim confirm dedim okeyleyemedim.yemedi daha dogrusu:D
quote:
Orijinalden alıntı: :BLooD:
quote:
gecmis olsun kardes.Bu islerde gaza gelmemek lazim. lag yokken anvil tam sari dondugu zaman rebirt+5 shardi attim.+6 oldu.ertesi gun ayni sekilde bir daha attim.+7 oldu.ertesi gun karivdisle ayni sekilde attim +8 oldu.ondan sonrada +9'a basmak icin attim confirm dedim okeyleyemedim.yemedi daha dogrusu:D
yememesi daha iyi olmuş
güzel atağı vardır bence kullan ^^
Ben de iyi gaza geldim, İb ve Eb var, denesem mi ikisini de kararsız kaldım.
Eğer yüzde 50 ise bir item yak bir karivdisle bas bir yak bir bas +21 e kadar yolu var?
quote:
Orijinalden alıntı: j4kkas
Eğer yüzde 50 ise bir item yak bir karivdisle bas bir yak bir bas +21 e kadar yolu var?
O öyle değil mesela normalde basma şansı %1 se onu %1.5 yapıyo yoksa su an herkeste +21 reb itemler olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Validat3
quote:
Orijinalden alıntı: j4kkas
O öyle değil mesela normalde basma şansı %1 se onu %1.5 yapıyo yoksa su an herkeste +21 reb itemler olurdu
Her itemi basarken %50 şansın vardır.Ya yanar ya geçer
+ larina goremi % leri belli? Bilen varsa yazabilirmi?
Sevdim bu rebirthi ben Dün Gece Arkadaşın Charına Girdim Dedi Hb +5 Reb Var Satamıyorum Bankada Karidvis olacak vur gitsin kanka dedi 2 maul yaktım cat diye geçti char bulacam şimdi başlıcam reb upg ye