Şimdi Ara

ilk karivdis upgrade denemesi. / AKARA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birşey yakıyomusun? yoksa direk karivdislemi asılıyosun?
  • Varya insanı gaza getirmeye bayılıyorsunuz , şimdi elimde exeptional reb+4 ii var banada akşam eve gidince bastıracaksınız..reb+5 ... gerci o yanarsa quest silahımı +7 ye denerim .. oda yanarsa ds + 7 ve Lugias + 7 yi +8 e denerim .. hepside yanarsa canım sıkılır anvilinde büyüsü var o heyecan girdabına çekiyor insanı sakin olup uzak duran kazanıyor genelde bakalım akşam ola hayrola...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

Eğer yüzde 50 ise bir item yak bir karivdisle bas bir yak bir bas +21 e kadar yolu var?

O öyle değil mesela normalde basma şansı %1 se onu %1.5 yapıyo yoksa su an herkeste +21 reb itemler olurdu

Her itemi basarken %50 şansın vardır.Ya yanar ya geçer

Öyle oldugunu pek sanmıyorum öyle olsaydı +5 basma ihtimaliyle +9 a basma ihtimali olurdu ki bu sacma.Ha reb icin bahesiyosan oda abzürt eger %50 ihtimal olsaydı dediğim gibi herkesin elinde +21 itemler olurdu ve karavdis trinanın neredeyse 10 da 1 i fiyatı olmazdı biraz mantık bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Erc4nk

Varya insanı gaza getirmeye bayılıyorsunuz , şimdi elimde exeptional reb+4 ii var banada akşam eve gidince bastıracaksınız..reb+5 ... gerci o yanarsa quest silahımı +7 ye denerim .. oda yanarsa ds + 7 ve Lugias + 7 yi +8 e denerim .. hepside yanarsa canım sıkılır anvilinde büyüsü var o heyecan girdabına çekiyor insanı sakin olup uzak duran kazanıyor genelde bakalım akşam ola hayrola...

Dur sakin yapma dun aksam 3 HB 2 Hanguk 2 DS den 1 tanesini bile +4 yapamadim Magic Anvil in gicikligi tuttumu tam tutuyor. Yalniz sunu kesfettim. Basmadan once previewle birkez bak eger hemen gecmis halini gorebiliyorsan bas yok 1sn filan yada daha fazla bekliyosan Server da lag vardir buyuk ihtimal yanar itemin. Yani dun aksamki hikayem oyleydi benim. Ayroca 4 hafta oncesinde yaklasik 20GB lik item faciam dada ayni seyi yasamistim. Ondan tecrube ettim.

• arkadaslar karavdis nerden aliniyor ?
  • +11 olmadan pek para etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: NervoUsKing

arkadaslar karavdis nerden aliniyor ?

Cash ile Power Up Store dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NervoUsKing

arkadaslar karavdis nerden aliniyor ?

Kronos'da 10 m filandı sanırım diğer serverları tam bilmiyorum fakat çok farketmez.
  • Sonu hayrlı olr inş
  • quote:

quote:

Eğer yüzde 50 ise bir item yak bir karivdisle bas bir yak bir bas +21 e kadar yolu var?

O öyle değil mesela normalde basma şansı %1 se onu %1.5 yapıyo yoksa su an herkeste +21 reb itemler olurdu

Dostum bilmeden yazmışsın...Reb olayında + farketmeksizin her upgrade de karavdis ile geçme şansı %50 dir...Ama serverda +21 item dolu değil neden mi? Eline bir demir para al ve 21 defa arka arkaya tura atamayacağını görüceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

quote:

Dostum bilmeden yazmışsın...Reb olayında + farketmeksizin her upgrade de karavdis ile geçme şansı %50 dir...Ama serverda +21 item dolu değil neden mi? Eline bir demir para al ve 21 defa arka arkaya tura atamayacağını görüceksin

%50 basma oranı ne demek farkındamsnz? Art arda gelmese bile cok yüksek bir rakkam ben şahsen her seferinde sansın %50 oldugunu düsünmüyorum arkadaslar ama öyleyse hatamı kabul ederim ama hiç sanmıyorum

• Hiç mi biyoloji okumadın?

kız erkek cocuk olurken sans %50 adamın 50 tane kızı olsun simdi dogacak cocugun kız veya erkek olması gene %50
  • efege doğru demişsin erkek veya kız olma olasılıgı 50% dir 70 kez üst üste kız da doğsa bu böyledir ancak ben sana şunu sorucam oyunda sadece YANMA-YANMAMA diye 2 secenek varsa normal + basma sistemininde böyle olması gerekmezmi sence(yani +8 den +9 ada sadece YANMAK-YANMAMAK diye 2 secenek var ama YANMAK seceneginin olasılıgı daha fazla yani illa 50% ye 50% olacak diye bir kural yok!!)
    Birde mantıken bir itemin + sı yukseldikce yanma riskinin artması gerekir bence bu benim şahsi görüşüm ki suan dünyadaki + basma sistemi olan coğu online oyunda bu böyle ve mantıklı olanda bu bence (ve bana cok kuvvetli bir delil göstermediginiz sürece fikrimi değistirme düşüncesinde değilim)
  • quote:

efege doğru demişsin erkek veya kız olma olasılıgı 50% dir 70 kez üst üste kız da doğsa bu böyledir ancak ben sana şunu sorucam oyunda sadece YANMA-YANMAMA diye 2 secenek varsa normal + basma sistemininde böyle olması gerekmezmi sence(yani +8 den +9 ada sadece YANMAK-YANMAMAK diye 2 secenek var ama YANMAK seceneginin olasılıgı daha fazla yani illa 50% ye 50% olacak diye bir kural yok!!)
    Birde mantıken bir itemin + sı yukseldikce yanma riskinin artması gerekir bence bu benim şahsi görüşüm ki suan dünyadaki + basma sistemi olan coğu online oyunda bu böyle ve mantıklı olanda bu bence (ve bana cok kuvvetli bir delil göstermediginiz sürece fikrimi değistirme düşüncesinde değilim)

İyide bir item ya geçer ya yanar

%50..

• quote:

quote:

efege doğru demişsin erkek veya kız olma olasılıgı 50% dir 70 kez üst üste kız da doğsa bu böyledir ancak ben sana şunu sorucam oyunda sadece YANMA-YANMAMA diye 2 secenek varsa normal + basma sistemininde böyle olması gerekmezmi sence(yani +8 den +9 ada sadece YANMAK-YANMAMAK diye 2 secenek var ama YANMAK seceneginin olasılıgı daha fazla yani illa 50% ye 50% olacak diye bir kural yok!!)

%50..

efege bu dedigini cidden mantıgın alıyormu ya sen bi aralar +9 ii bastım diye konus acmıstın ve simdi dedigine göre +8 itemi +9 yapma olasılıgı 50% aynı zamanda +4 itemi +5 yapma ihitmalide 50% değilmi o zaman sen neden +4 iiyi +5 yaptıgında +4ii yi +5 yaptım diye konu acmıyorsun sonuc olarak aynı sans değil mi senin dediğine göre? Ayrıca birde söyle düsün:
    Bir uçagın düşme veya düşmeme diye 2 olasılıgı vardır dimi ama yapılan binlerce seferde sadece bir kaç ucak düsüyor sende ucagın düsmeyle düsmeme olasılıgı eşitmi şimdi?

• quote:

quote:

quote:

%50..

efege bu dedigini cidden mantıgın alıyormu ya sen bi aralar +9 ii bastım diye konus acmıstın ve simdi dedigine göre +8 itemi +9 yapma olasılıgı 50% aynı zamanda +4 itemi +5 yapma ihitmalide 50% değilmi o zaman sen neden +4 iiyi +5 yaptıgında +4ii yi +5 yaptım diye konu acmıyorsun sonuc olarak aynı sans değil mi senin dediğine göre? Ayrıca birde söyle düsün:
    Bir uçagın düşme veya düşmeme diye 2 olasılıgı vardır dimi ama yapılan binlerce seferde sadece bir kaç ucak düsüyor sende ucagın düsmeyle düsmeme olasılıgı eşitmi şimdi?

Yav adam espri yapıyor.İtem geçer yada yanar.%50 şans işte

• quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

quote:

quote:

%50..

Yav adam espri yapıyor.İtem geçer yada yanar.%50 şans işte

güzel mantık kurmuş ama arkadaş gerçekten tebrikler

• Yansada tırt item olduğu için iyi seçim yapmışsın. +9 da 20 25 gb eder heralde ? Yanar ama büyük ihtimalle.
  • Bence bu anvil tam bir pisikopat
    1-memati
    2-anvil
    bu alemde tek geçerim XD ikiside çok sakat yürek meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniX~

+11 e item yükselten üstadlarımızdan upgrade taktikleri bekliyorum

varmı upgrade in bi taktiği
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.