Şimdi Ara

ilk karivdis upgrade denemesi. / AKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Satılmazsa +11 e kadar yolu var ^^

yorumlara teşekkürler

Edit: +7 oldu>>

Edit: +8 oldu>>

1 günlük bu kadar yeter...devamı yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UniX~ -- 17 Şubat 2010; 0:10:09 >

• tebrikler inşallah reb +11 de yaparsın
  • Hayırlı olsun Devam devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wacd

Hayırlı olsun Devam devam
    Bu karivdis işi banada çok mantıklı geliyor. Rebirth ticaretine başlayacağım büyük ihtimalle. Mesela en son Giga +1 Rebirh'i karivdis ile öylesine denedim, +3 oldu bıraktım. Değeri nerden baksan 3-4 gb artmış oldu. Birde upgrade oranının artı kaç olursa olsun, %50 olması heyecan yaratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wacd

Hayırlı olsun Devam devam
    +11 e item yükselten üstadlarımızdan upgrade taktikleri bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Bu karivdis işi banada çok mantıklı geliyor. Rebirth ticaretine başlayacağım büyük ihtimalle. Mesela en son Giga +1 Rebirh'i karivdis ile öylesine denedim, +3 oldu bıraktım. Değeri nerden baksan 3-4 gb artmış oldu. Birde upgrade oranının artı kaç olursa olsun, %50 olması heyecan yaratıyor.

itemin bide yanma kısmı var =D

Aman Allah korusun xD düşünsenize +10 rb den sonra yükseltirken yandığını..

alt f4....

• quote:

Orijinalden alıntı: UniX~

quote:

alt f4....

Alıntıları Göster
    Risk her zaman vardır. Elemanın biri Glave Rebirth +10 yaktı, geçirirken. Aynı kişi de bir ara Giga +12 Rebirth vardı. Adamlar +11 itemi riske ediyorlar, ben +5 rebirh'i neden riske etmeyeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: UniX~

quote:

alt f4....

Alıntıları Göster
    Upgrade işinde üstad müstad yok bence,sadece elinden geleni yaptığına inanmak isteyen birinin bulduğu bir hurafe.

Hurafe diyorum ama ben upgrade basarken item yakarak basıyorum,çünkü ben de elimden geleni yaptığıma,anvilin kötü gününde olduğuna inanmak istediğim için.

İnşallah +11 olur, başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Upgrade işinde üstad müstad yok bence,sadece elinden geleni yaptığına inanmak isteyen birinin bulduğu bir hurafe.

Hurafe diyorum ama ben upgrade basarken item yakarak basıyorum,çünkü ben de elimden geleni yaptığıma,anvilin kötü gününde olduğuna inanmak istediğim için.

Alıntıları Göster
    Ben +3 RB raptoru cat diye +5RB yaptim. Ertesi gun deneyim dedim +6 olmadi yandi. Uzulmedim ama %50 oran gercekten beni cok heyecanlandiriyor.
    Basarkende taktigim yillardir hic degismedi.
    Sag Tik Item, Sag Tik Scroll,(varsa Sag Tik Trina yada Kadivri), Confirm, OK

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Ben +3 RB raptoru cat diye +5RB yaptim. Ertesi gun deneyim dedim +6 olmadi yandi. Uzulmedim ama %50 oran gercekten beni cok heyecanlandiriyor.
    Basarkende taktigim yillardir hic degismedi.
    Sag Tik Item, Sag Tik Scroll,(varsa Sag Tik Trina yada Kadivri), Confirm, OK

Alıntıları Göster
    Geçenlerde blade axe reb+4 gördüm pazarda 75m sudan ucuz,alıyım çerez niyetine basayım dedim reb8 e kadar gitti reb9 olmadı,dursana be adam 75m e aldığım silah 10 gb ye yaklaşmış, rebirth olayında bastıktan sonra durmasını bilmek gerek çünkü sonu yok (Sonu yoktan kastım -reb30 a kadar kimsenin gidebileceğini düşünmüyorum) o yüzden kararında bırakmak kazandırır.. Bol şans

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

önden item yakma işi biraz değişik geliyor

neden derseniz çünkü sarı dönen an'lar var ve o an'ı yakaladığınızda ne basarsanız basın yanmıyor

çok item bastım/yaktım bu kanıya vardım.

bekleyerek o anı bulduğumuzda hiç item yakmadan yapabileceğimizi düşünüyorum

go go go +11 ^^

• quote:

Risk her zaman vardır. Elemanın biri Glave Rebirth +10 yaktı, geçirirken. Aynı kişi de bir ara Giga +12 Rebirth vardı. Adamlar +11 itemi riske ediyorlar, ben +5 rebirh'i neden riske etmeyeyim?

Konunun yanlış yerde oldugunun farkında degilmisiniz.İlla şikayet mi etmemiz lazım taşınması için.Biraz da siz sagduyu gösteriniz artık şu bölüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Konunun yanlış yerde oldugunun farkında degilmisiniz.İlla şikayet mi etmemiz lazım taşınması için.Biraz da siz sagduyu gösteriniz artık şu bölüme.

Alıntıları Göster
    +kaç olursa olsun %50 mi yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

Karivdis ile evet
  • Sabit konu olarak hf satışının olduğu forumdan çok fazla şey bekliyorsun romster dostum

Geçmiş olsun oyunada forumada..

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkergokban

quote:

Karivdis ile evet

Kavidris + trina kullanınca durum değişiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

quote:

Karivdis ile evet

karivdis zaten rebirt trinasıdır yani tekrar trina kullanmazsın benim bildigim
  • quote:

quote:

quote:

Karivdis ile evet

Karivdis yanında trina kullanamazsın.Rebirth itemlere trina yerine karivdis kullanılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

quote:

quote:

Karivdis ile evet

Karivdis yanında trina kullanamazsın.Rebirth itemlere trina yerine karivdis kullanılıyor

Alıntıları Göster
    2 dk önce murky reb +2 3e atarken yandı ardından raptor reb+2 3 e atarken yandı,şimdi uğraş dur zararı çıkarmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

2 dk önce murky reb +2 3e atarken yandı ardından raptor reb+2 3 e atarken yandı,şimdi uğraş dur zararı çıkarmak için

Alıntıları Göster
    rebirth olayında gerçekten cok para var..karivdissiz bile bassan 3de1 şans var..penaltı atışı gibi ya sağa atlıcan ya sola ya da ortada durcan karivdis olayında eğer inanırsan gerçekten geçiyor mistik olaylar yaşıyorum rebirth upgradekesin geçmez dediğim bütün itemler geçmedi geçicek ulan bu item dediklerimde de %90 geçiyor..bir keresinde karivdisle rb raptor +1 i +9 rebirthe kadar götürdüm..Sonra sattım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.