Şimdi Ara

ilk karivdis upgrade denemesi. / AKARA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende geçen gün Avedon reb +1 i +3 reb. yaptım arka arkaya ama durmayı Bilemedim +4 reb.te yandı
    Arkadaşlar Size tavsiyem 1 defada en fazla +1 veya +2 reb. basın Ertesi gün basarsınız birdaha.
  • karivdis olsun veya olmasın her itemin upgrade oranı %50'dir ki

ya geçer ,, ya geçmez. 2 seçenekli bir iş %50-%50
  • quote:

Orijinalden alıntı: _iSTANBUL_1453_

karivdis olsun veya olmasın her itemin upgrade oranı %50'dir ki

Bu her +reb kademesinde gecerlimidir dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: _iSTANBUL_1453_

karivdis olsun veya olmasın her itemin upgrade oranı %50'dir ki

Bu her +reb kademesinde gecerlimidir dersin?

Rebirth item karidvis ile basıldıgında %50 dir her kademede.

Upgrade itemde kademe arttıkça % rate düşer.
  • O zaman benim gercekten cok kotu bir sansim var :D
  • quote:

O zaman benim gercekten cok kotu bir sansim var :D

%50 ye kanmayınız , rebirth item basmak upgrade itemden daha zordur bence

+8 upgrade itemi +9 a basmak için 1 işlem düşük şans uygularsın

+8 upgrade item = +5 rebirth item bunu 11e geçirmek daha ugrastırıcı ve sıkıntılı bir işlemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

O zaman benim gercekten cok kotu bir sansim var :D

%50 ye kanmayınız , rebirth item basmak upgrade itemden daha zordur bence

+8 upgrade itemi +9 a basmak için 1 işlem düşük şans uygularsın

+8 upgrade item = +5 rebirth item bunu 11e geçirmek daha ugrastırıcı ve sıkıntılı bir işlemdir

+8 'den +9 'a tek işlem ile geçirirken Trinayla beraber % 11-12 gibi bir şans oluyor sanırım.
    Ama Reb.basarken her Seferinde % 50 gibi bir şansınız oluyor ve büyük olasılıkla geçiyor,Hem istenirse +5 reb. yapmaktansa +4 reb. olarakta Gayet iyi Bonuslara ship oluyor eşyalar ve iyi bir Fiyatada Alıcı bulunabiliyor Şahsi fikrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_52

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

efege doğru demişsin erkek veya kız olma olasılıgı 50% dir 70 kez üst üste kız da doğsa bu böyledir ancak ben sana şunu sorucam oyunda sadece YANMA-YANMAMA diye 2 secenek varsa normal + basma sistemininde böyle olması gerekmezmi sence(yani +8 den +9 ada sadece YANMAK-YANMAMAK diye 2 secenek var ama YANMAK seceneginin olasılıgı daha fazla yani illa 50% ye 50% olacak diye bir kural yok!!)
    Birde mantıken bir itemin + sı yukseldikce yanma riskinin artması gerekir bence bu benim şahsi görüşüm ki suan dünyadaki + basma sistemi olan coğu online oyunda bu böyle ve mantıklı olanda bu bence (ve bana cok kuvvetli bir delil göstermediginiz sürece fikrimi değistirme düşüncesinde değilim)

İyide bir item ya geçer ya yanar

%50..

efege bu dedigini cidden mantıgın alıyormu ya sen bi aralar +9 ii bastım diye konus acmıstın ve simdi dedigine göre +8 itemi +9 yapma olasılıgı 50% aynı zamanda +4 itemi +5 yapma ihitmalide 50% değilmi o zaman sen neden +4 iiyi +5 yaptıgında +4ii yi +5 yaptım diye konu acmıyorsun sonuc olarak aynı sans değil mi senin dediğine göre? Ayrıca birde söyle düsün:
    Bir uçagın düşme veya düşmeme diye 2 olasılıgı vardır dimi ama yapılan binlerce seferde sadece bir kaç ucak düsüyor sende ucagın düsmeyle düsmeme olasılıgı eşitmi şimdi?

Yav adam espri yapıyor.İtem geçer yada yanar.%50 şans işte

güzel mantık kurmuş ama arkadaş gerçekten tebrikler

Arkadaslar olay su ornegin bir bozuk parayi havaya atiyosunuz ya tazi gelecek yada tura simdi diyelimki bozuk parayi 5kere artarda attiniz her bir atista yazi gelme olsailigi 1/2dir her islemin olasiligi ayridir anvildede durum boyle ya gecer ya gecmez ancak art arda atiyorum 3kere gecirmeye calistik bunun olasiligi 1/2.1/2.1/2=1/8dir yani sadece birkere basarsaniz1/2 olasilik 3kere ardarda basarsaniz 1/8 olasilik var her basista gecme ihtimqli dusuyor anlatabilmisimdir umarim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.