Merhaba arkadaşlar evet ilk kazamı yaptım. Araç babamın üstüne ama ben kullanıyordum hemen sadede geleyim. Dün saat altı buçuk civarı ışıklarda yavaş yavaş ilerlerken bi ara gözüm daldı ve citroen c-elysee sıfır aracımla fiat fiorino araca arkadan çarptım Hemen arabadan inip ön tarafa doğru dua ede ede gittim ve baktığımda çok çükür arabamın ön tarafında hiçbirşey yoktu. fiorinoya baktığımda hemen tamponun üstü içe göçmüştü. adam da indi aracından baktı geçmiş olsun kardeşim daldın mı felan dedi çektik kenara baktım türk telekomun aracıydı işte. arabayı kullanan abiye dedim abi gel sanayiye götürelim yaptıralım felan dedim ama ben aracı emanet aldım bi üstümü arayıp sorayım gelsin halledelim dedi. Bu üstündeki adam geldi kaza tespit tutanağı felan doldurduk sigorta halledicek. Benim sizlere sorum şu benim aracımda kasko var zaten zorunlu trafik sigortasıda var. Sigortam karşı tarafın ücretini karşılayacak buraya kadar tamam ama ben arabamı yarın öbür gün satmaya kalktığımda citroen marka araç fiat marka araca çarptı şu kadar hasar karşıladı diye görünür mü sorgulamada. Benim arabamda hiçbir şekilde hasar yok.
qlasyas555
kullanıcısına yanıt
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun evet senin trafik sigortan ödeme yapacağı için senin tramerine işleyecek, karşı tarafın kusuru olmadığı ve sigortası ödeme yapmayacağı için onada rakam yazılmaksızın sadece çarpma diye işlenir.
Yani arabada bi hasar yok çok sıkıntı olacak bir durum mu ilk defa başıma geliyor ve biraz da korku var
qlasyas555
kullanıcısına yanıt
Sıkıntı yapmaya gerek yok, adı üzerinde kaza bu bence şükretmelisin en azından senin yada bir başkasının sağlığına bir zarar gelmedi, beterin beteri var. En fazla aracın tramerine hasar kaydı işlenecek satarken ortaya çıkar sadece onun dışında problem değil. Birde trafik sigortası yenilemesinde sigorta fiyatı artar, Üzüleceğine şükretmelisin bence.