Şimdi Ara

İlk Kendi iPhone Uygulamam App Store'da (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi gün app storede god of warı gördüm :D hemen indirmedim ve hiç yorum yoktu 1 saat sonra bi baktım ana avrat küfürler aboo görsen :D adam abuk subuk bişey yapmış aklıma o geldi türkler yaparsa böle yapıyor :D sen yine iyi yapmışın başarılar
  • Promo kod ver bana deneyeyim bro...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyyMayk -- 1 Ağustos 2013; 2:38:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir uygulamanın satın alınması veya indirilmesi için zeki çözümler üretmesi veya yaratıcı birşey olması gerekiyor.

Örneğin: CIA, Arazi Ol, Decibels bunlar 10 dolar da olsa alırım fakat günlük bunların arasında değil. Yani benim gibi birisinin asla almayacağı bir uygulama. Ama dediğiniz gibi bu bir ise ikincisinde farklı çözümler sunan bir uygulama bekleriz.

Bu şekilde para kazanabileceğinizi pek sanmıyorum.

YUKARIDA YAZANLARIN TAMAMI BENIM FİKRİMDİR. TAM TERSİ GÖRÜŞE SAHİP OLAN KİŞİLER OLABİLİR. HER HAKKI MÂHFUZ'DUR.
  • Şu forum ne güzel de reklam için kullanılıyor. Temiz iş valla. Üyeliği al yapıştır mesajı yolla.
  • Nacizane tavsiyelerim.

•••••icon değişmeli ve flat olmalı. Yazı barındırmamalı.
     İlk Kendi iPhone Uygulamam App Store'da

http://us.123rf.com/400wm/400/400/tele52/tele521206/tele52120600008/14165351-pen-and-notepad-icon.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 1 Ağustos 2013; 10:07:54 >

• •••isim değişmeli ve gizlilik/şifre vurgulanmali. Yabancılar sizin uygulamanızı muhtemelen nadiren satın alır. Kitleniz Türkler ve bilhassa kızlar.ulkemiz insanin %80i de ingilizce bilmez. bu yüzden "sevgili günlük", "günlüğüm" "gizli günlüğüm""şifreli günlüğüm""günlük" gibi isimler hasılatinzi tavan yaptırır.

• Merhaba
    @zaqxswcde evet ios uygulamalari mac os'da yapilmakta.

@Septams @HeyyMayk kodlari dagitali oldu baya bi guncelleme yaptiktan sonra yeni promo kod verebilirim ancak.

@takma ad haklisiniz ama uygulamalarin isimleri ayni olamaz kurali var ve denemedigim isim kalmadi bunlar hep alinmis isimler. icon degisimi soz konusu olabilir guncelleme yaptigimda. tavsiyeler icin tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Şu forum ne güzel de reklam için kullanılıyor. Temiz iş valla. Üyeliği al yapıştır mesajı yolla.

Kusura bakmada, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi... bilmem ne.... sen kendi reklamini yapiyorsun. Eger yaptigin uygulama varsa sende uygulamandan burdaki ios kullanan arkadaslarimiza bahsedebilirsin kimsenin rahatsiz olacagini sanmam zaten begenen begenmeyen herkesin tebrik etmesi bunu gosteriyor, yok donanimhaberin sahibi sensen konumu kapatip silebilirsin. insanlar sadece senin bu abuk mesajindan cekememezlik seziyor sanirim.
  • quote:

Şu forum ne güzel de reklam için kullanılıyor. Temiz iş valla. Üyeliği al yapıştır mesajı yolla.

bu forum asıl daha çok küstahlık için kullanılıyor. Emeğe saygı bitmiş.
  • umarım daha nice güzel uygulamaların altına imzanı atarsın hocam.
  • @oldboi @relaxmovie cok tesekkur ederim ikinizede
  • reklam olmasında paralı olsun çünki kimse günlüğünde reklam görmek istemez sanırım ;)

emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: furqan_deniz

reklam olmasında paralı olsun çünki kimse günlüğünde reklam görmek istemez sanırım ;)

emeğine sağlık

Tesekkurler reklam yok
  • Hocam öncelikle ellerine sağlık, güzel bir uygulama olmuş. 1 senedir IOS uygulamaları yaptığını söylemişsin, başka hangi uygulamalar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

Hocam öncelikle ellerine sağlık, güzel bir uygulama olmuş. 1 senedir IOS uygulamaları yaptığını söylemişsin, başka hangi uygulamalar var?

Tesekkurler yaptigim ve yapmakda oldugum uygulamalar sunlar

Hava durumu uygulaması (iphone - bitmek uzere %90)
    Gelişmiş pdf dergi uygulaması (universal - özel proje %90)

Günlük Günlüğüm

Benim Belediyem,
    Dilek Kaya Hotel,
    TwentySix,
    Plures,
    Ted Eskişehir (iPhone),
    Ted Eskişehir (iPad),
    Kaç Kilometre,
    Odunpazarı Evleri (iPhone),
    Odunpazarı Evleri (iPad),
    Odunpazarı Belediyesi (iPhone)
    Odunpazarı Belediyesi (iPad)
    ESOGÜ HABER,
    Odunpazarı Kütüphanesi,
    Eskişehir Kitaplığı,
    Bergama Ticaret Odasi,

Anadolu Universitesi'nin ilk uygulamasinin bi kismi,
    Anadolu Universitesi'de gorme engelliler icin sinav uygulamasi (ipad), ve
    Acik ogretim icin bina kayit uygulamasi

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulalim

quote:

Kusura bakmada, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi... bilmem ne.... sen kendi reklamini yapiyorsun. Eger yaptigin uygulama varsa sende uygulamandan burdaki ios kullanan arkadaslarimiza bahsedebilirsin kimsenin rahatsiz olacagini sanmam zaten begenen begenmeyen herkesin tebrik etmesi bunu gosteriyor, yok donanimhaberin sahibi sensen konumu kapatip silebilirsin. insanlar sadece senin bu abuk mesajindan cekememezlik seziyor sanirim.

Bir mesajına bir 23 mesajlı üyeliğine baktım ve seni kaale almamaya karar verdim.

• şifreleme özelliği programın kendisinde yok gibi görünüyor doğru mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdulalim

quote:

Bir mesajına bir 23 mesajlı üyeliğine baktım ve seni kaale almamaya karar verdim.

Seninde zaten beni kaale alman pek umrumda değil. Sadece saçma bir mesajına daha yanıt veriyorum.

Yukardaki bir kaç mesajı daha okusaydın, diğer üye arkadaşların, senin yazdığınla saçmaladığının farkında olduğunu görürdün. Bak senin mesaj sayında benim benim umrumda değil. Nihayetinde forumdaki tüm arkadaşlar adamlığın mesaj sayısında değil kişilikte olduğunun farkındalar ve sağolsunlar bunuda gösterdiler. Sen kendini fazla kaptırmışsın. Zira mesaj sayısı üstünlük göstegesi değil. Fazla tartışmaya gerek yok. Cevap yazmazsan hem kendini üye arkadaşlara karşı daha fazla küçük düşürmemiş olursun hemde ben memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: drarter

şifreleme özelliği programın kendisinde yok gibi görünüyor doğru mu?

Evet şifreleme henüz yok ama bi çok kişi istediği için eklicem.
  • acikcasi kotu olmus bence tasarimi falan. umarim gelistirirsiniz kendinizi. tasarim olarak mesela soyle bi minimal cok hos olurhttps://itunes.apple.com/tr/app/my-wonderful-days-lite-private/id436551720?l=tr&mt=8

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.