Şimdi Ara

İlk Kendi iPhone Uygulamam App Store'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 1 yılı aşkındır iOS uygulamaları yapmaktayım. Kendim için yaptığım ilk uygulamam bi günlük uygulaması.
    Umarım beğenirsiniz.

https://itunes.apple.com/us/app/diary-diary/id653380726?l=us&ls=1&mt=8

Günlük uygulaması ile günlüğünüz her an yanınızda. Artık düzenli ve kolay bir şekilde istediğiniz zaman günlüğünüzü yazabilirsiniz. Günlükleriniz hem uygulama içinde hemde iCloud’da saklandığı için yazdıklarınızın siz istemedikçe kaybolma riski yoktur. Önemli günlerinizi işaretleyip sonradan daha hızlı ulaşabilirsiniz. Takvimle istediğiniz bir güne anında gidebilir, arama özelliği ile tüm günlüğünüzde arama yapabilirsiniz.

* Uygulama içi yedekleme
    * Önemli günler
    * Arama
    * Takvim
    * Nerede yazdım
    * Şık sayfa çevirme
    * iCloud

** iPad versiyonu ve yeni sürpriz özellikler yakında

• Denemedim ama güzel gözüküyor.
    Yalnız bir sorum olacak. Aynı işi gören bedava programlar var. Seninki neden paralı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Denemedim ama güzel gözüküyor.
    Yalnız bir sorum olacak. Aynı işi gören bedava programlar var. Seninki neden paralı ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavenofskull

quote:

+1

Bende şu resimdekinden olmadığı için mesela veya örneğin iCloud olduğu için restore yaptığınızda günlüklerin kaybolma riski olmamasından, belki daha fazla emek harcanıp daha şık yapıldığı için mesela...

• quote:

Emek harcandığı için emeğinin karşılığını almak istediği için olabilirmi
    devoloper hesabı açıp uygulamayı appstore da yayınlatmak için bile para ödeniyor o kadar basit değil bu işler bir yerden bir geliri olması lazım. Devoloperların uygulama içi satın alma da yoksa e paralı şekilde kullanıma sunması normal bence sevgiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama ikonunu kesinlikle değiştirmelisiniz, uygulama tercihinde çok farkettiğini belirtmeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Emek harcandığı için emeğinin karşılığını almak istediği için olabilirmi
    devoloper hesabı açıp uygulamayı appstore da yayınlatmak için bile para ödeniyor o kadar basit değil bu işler bir yerden bir geliri olması lazım. Devoloperların uygulama içi satın alma da yoksa e paralı şekilde kullanıma sunması normal bence sevgiler

Teşekkür ederim. Dediğiniz her cümlenin altına imzamı atarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Uygulama ikonunu kesinlikle değiştirmelisiniz, uygulama tercihinde çok farkettiğini belirtmeliyim.

Çevremde arkadaşlarım genel olarak beğenmişti ama başka seçeneklerde var hazırda, ilerde değiştirebilirim. Teşekkürler
  • Güzel düşünmüşsün ama arayüzde birkaç eksik var gibi geldi bana onları da zamanla geliştireceğine inanıyorum başarılar

• tasarım biraz sade olmuş ama yinede güzel
  • Teşekkür ederim. Sade tasarımlar daha çok beğeniliyor geneldeo yüzden sade yapmaya özen gösteriyorum. Yeni özelliklerde var aklımda onlarıda ekleyip güncelleyeceğim zamanla.
  • Sade tasarım güzel olmuş ho
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucukluAşure

Sade tasarım güzel olmuş ho

Teşekkürler sevindim beğendiğinize
  • Hayırlı olsun pc geçince bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Hayırlı olsun pc geçince bakayım

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulalim

Merhaba 1 yılı aşkındır iOS uygulamaları yapmaktayım. Kendim için yaptığım ilk uygulamam bi günlük uygulaması.
    Umarım beğenirsiniz.

Günlük uygulaması ile günlüğünüz her an yanınızda. Artık düzenli ve kolay bir şekilde istediğiniz zaman günlüğünüzü yazabilirsiniz. Günlükleriniz hem uygulama içinde hemde iCloud’da saklandığı için yazdıklarınızın siz istemedikçe kaybolma riski yoktur. Önemli günlerinizi işaretleyip sonradan daha hızlı ulaşabilirsiniz. Takvimle istediğiniz bir güne anında gidebilir, arama özelliği ile tüm günlüğünüzde arama yapabilirsiniz.

* Uygulama içi yedekleme
    * Önemli günler
    * Arama
    * Takvim
    * Nerede yazdım
    * Şık sayfa çevirme
    * iCloud

Ilk aklıma gelen şifreleme var mı oldu. Yoksa koyup uygulamayı geliştirebilirsiniz. Bence günlük konusunda veri gizliliği önemli ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: benim2

quote:

Orijinalden alıntı: abdulalim

Merhaba 1 yılı aşkındır iOS uygulamaları yapmaktayım. Kendim için yaptığım ilk uygulamam bi günlük uygulaması.
    Umarım beğenirsiniz.

* Uygulama içi yedekleme
    * Önemli günler
    * Arama
    * Takvim
    * Nerede yazdım
    * Şık sayfa çevirme
    * iCloud

Ilk aklıma gelen şifreleme var mı oldu. Yoksa koyup uygulamayı geliştirebilirsiniz. Bence günlük konusunda veri gizliliği önemli ;)

uygulamaya ayarlar menüsü ekleyeceğim, bunda şifre etkinleştirme dahil bazı özel ayarlar olucak

• Oyunda bekleriz hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Oyunda bekleriz hocam :)

Düşünüyorum aslında ama uzun iş, vakit ayırıcak kadar para lazım :)) Ama hertürlü uygulama yaparım
  • Hayırlı olsun hocam tebrik ederim bol kazançlar
    bu arada Promo code yok mu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.