Şimdi Ara

İlk Kendi iPhone Uygulamam App Store'da (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Owl City.

acikcasi kotu olmus bence tasarimi falan. umarim gelistirirsiniz kendinizi. tasarim olarak mesela soyle bi minimal cok hos olurhttps://itunes.apple.com/tr/app/my-wonderful-days-lite-private/id436551720?l=tr&mt=8

Güzel diyen bi çok kişide oldu ama zevkler ve renkler tartışılır tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulalim

quote:

acikcasi kotu olmus bence tasarimi falan. umarim gelistirirsiniz kendinizi. tasarim olarak mesela soyle bi minimal cok hos olurhttps://itunes.apple.com/tr/app/my-wonderful-days-lite-private/id436551720?l=tr&mt=8

meyve veren ağaç taşlanır sen söylenenleri kendini geliştirme adına dinle gerisine takılma , moral bozanların çoğu bunun nasıl yapıldığından bihaber ama şifreleme olmazsa olmaz günlük için onu unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: drarter

quote:

quote:

meyve veren ağaç taşlanır sen söylenenleri kendini geliştirme adına dinle gerisine takılma , moral bozanların çoğu bunun nasıl yapıldığından bihaber ama şifreleme olmazsa olmaz günlük için onu unutma.

Haklisin bende oyle yapiyorum, kucuk seyler moralimi bozmaz, bozsa bile sizin gibi desktek verenler cogunlukta oldukca gerisi bos.

• başarılı hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

quote:

Şu forum ne güzel de reklam için kullanılıyor. Temiz iş valla. Üyeliği al yapıştır mesajı yolla.

Kusura bakmada, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi... bilmem ne.... sen kendi reklamini yapiyorsun. Eger yaptigin uygulama varsa sende uygulamandan burdaki ios kullanan arkadaslarimiza bahsedebilirsin kimsenin rahatsiz olacagini sanmam zaten begenen begenmeyen herkesin tebrik etmesi bunu gosteriyor, yok donanimhaberin sahibi sensen konumu kapatip silebilirsin. insanlar sadece senin bu abuk mesajindan cekememezlik seziyor sanirim.

Bir mesajına bir 23 mesajlı üyeliğine baktım ve seni kaale almamaya karar verdim.

Seninde zaten beni kaale alman pek umrumda değil. Sadece saçma bir mesajına daha yanıt veriyorum.

Yukardaki bir kaç mesajı daha okusaydın, diğer üye arkadaşların, senin yazdığınla saçmaladığının farkında olduğunu görürdün. Bak senin mesaj sayında benim benim umrumda değil. Nihayetinde forumdaki tüm arkadaşlar adamlığın mesaj sayısında değil kişilikte olduğunun farkındalar ve sağolsunlar bunuda gösterdiler. Sen kendini fazla kaptırmışsın. Zira mesaj sayısı üstünlük göstegesi değil. Fazla tartışmaya gerek yok. Cevap yazmazsan hem kendini üye arkadaşlara karşı daha fazla küçük düşürmemiş olursun hemde ben memnun olurum.

*Mesaj sayının az olması foruma aplikasyonunu tanıtmak için üye olduğunu gösteriyor.
    *Beni kaale almasan cevap yazmazdın.
    *Ortada bir yara-gocunma meselesi var ki bu belli, hemen savunmaya geçtin. Çünkü ben ilk mesajımda da olduğu gibi senin bu foruma o mesaj sayınla "Aplikasyon Tanıtımına" geldiğinin belli olduğunu söylemek dışında aman mesaj sayın az; sen konuşamazsın, sen edemezsin gibi bir görüş belirtmedim, hatta izlenim bile uyandırmadım.
    Sonuç olarak foruma hiçbir katkısı olmayan, tamamen reklam amaçlı açtığın bu başlığa bu son mesajım. Görüşüm budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

başarılı hocam

Tesekkur ederim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu forum ne güzel de reklam için kullanılıyor. Temiz iş valla. Üyeliği al yapıştır mesajı yolla.

Kusura bakmada, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi... bilmem ne.... sen kendi reklamini yapiyorsun. Eger yaptigin uygulama varsa sende uygulamandan burdaki ios kullanan arkadaslarimiza bahsedebilirsin kimsenin rahatsiz olacagini sanmam zaten begenen begenmeyen herkesin tebrik etmesi bunu gosteriyor, yok donanimhaberin sahibi sensen konumu kapatip silebilirsin. insanlar sadece senin bu abuk mesajindan cekememezlik seziyor sanirim.

Bir mesajına bir 23 mesajlı üyeliğine baktım ve seni kaale almamaya karar verdim.

Seninde zaten beni kaale alman pek umrumda değil. Sadece saçma bir mesajına daha yanıt veriyorum.

Yukardaki bir kaç mesajı daha okusaydın, diğer üye arkadaşların, senin yazdığınla saçmaladığının farkında olduğunu görürdün. Bak senin mesaj sayında benim benim umrumda değil. Nihayetinde forumdaki tüm arkadaşlar adamlığın mesaj sayısında değil kişilikte olduğunun farkındalar ve sağolsunlar bunuda gösterdiler. Sen kendini fazla kaptırmışsın. Zira mesaj sayısı üstünlük göstegesi değil. Fazla tartışmaya gerek yok. Cevap yazmazsan hem kendini üye arkadaşlara karşı daha fazla küçük düşürmemiş olursun hemde ben memnun olurum.

*Mesaj sayının az olması foruma aplikasyonunu tanıtmak için üye olduğunu gösteriyor.
    *Beni kaale almasan cevap yazmazdın.
    *Ortada bir yara-gocunma meselesi var ki bu belli, hemen savunmaya geçtin. Çünkü ben ilk mesajımda da olduğu gibi senin bu foruma o mesaj sayınla "Aplikasyon Tanıtımına" geldiğinin belli olduğunu söylemek dışında aman mesaj sayın az; sen konuşamazsın, sen edemezsin gibi bir görüş belirtmedim, hatta izlenim bile uyandırmadım.
    Sonuç olarak foruma hiçbir katkısı olmayan, tamamen reklam amaçlı açtığın bu başlığa bu son mesajım. Görüşüm budur.

1.si ben donanim haberi lise sondan bu yana 8 yildir kullaniyorum.
    2.si benim foruma ne zaman uye oldugum ve hangi mesaji yazdigim seni ilgilendirmez.
    3.su beni kaala almadigini soyleyen sensin, ben senin gibi birinin beni kaale almamasinin benim umrumda olmadigini soyledim.
    4.su insanlar senden izin alicak degil uye olup paylasim yapmak icin.
    5.si insanlar bir sorunlarini cozmek icin uye olup konua aciyorlar bu forumun amacidir seni ilgilendirmez, aksi taktirde insanlar once uye olup en az 1 sene bekledikten sonra konu acsinlar senin mantigina gore.
    6.si tekrar ediyorum mesaj sayisi hava atma sebebi degil ve olamaz, bu senin kisilik meselen, senin disinda cok fazla kisinin umrunda oldugunuda sanmiyorum.
    7.si ilk mesajinda tam olarak o sekilde demek istedin ve tekrar soyluyorum sacmaladigin icin hem ben hem diger bir kac arkadas sana tepki gosterdi.
    8.si biseylerden gocunan sensin ki sacmaladin, uyelerin sana tepki gostermesine karsin sacmalamalara devam edip duruyorsun tabiki cevap verecegim.
    9.su yaptigi hatadan ozur dilemek erdemdir hatani bile bile saldiri piskolojisi ile haraket etmense yanlis. son olarak dedigini yapip en azindan sacma bi sekilde laf sokma cabasinda olmazsan kendini daha fazla kucuk dusurmemis olursun.

• Evet yukarıda ki bazı arkadaşlarında belirttiği gibi uygulama simgesini değiştirseniz iyi olur hoş durmuyor ve bu simge satın alımı oldukça etkiler diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş ellerine sağlık. başlangıç olarak ben çok beğendim.
    hem iphone hem de ipad'de çeşitli ajandalarımı var benim. bunun için 30-40 dolar para harcamışımdır.
    sıkça not alan biriyim. bunların icloud ile senkron olmasına ayrıca dikkat ediyorum. cihazlar arasında kolaylık oluyor. buna dikkat etmen hoşuma gitti.

yalnız tek bir olumlu eleştirim olacak, yazıların arka fonları. bunları biraz daha soft seçersen daha iyi olacağına şüphem yok.

bir de şöyle bir yazılımı deneyibilirsin:
    to-do list ve ajanda barındıran, tabi cihazın takvimi ile senkron olacak şekilde. ayrıca icloud'un yanına ek olarak dropbox eklentili olarak.

örneklerden ben çok beğendiğim awesome note var. o kadar karmaşık değil de daha minimalist ve soft çizgiler eşliğinde.
    eminim iyi olacaktır.

devam etmelisin. tebrikler!
  • @TheTurkAdam07 sonraki guncellemede iconu degistiricem artik sart oldu

@mtanhu tesekkur ederim tum yorumlarin icin. bir iki uygulamam var elimde kisa sureli. sonra gunlukte tasarim ve kullanimda bazi degisklikler var aklimda. bunlari yaparken dediklerini dikkada alicam sonrasinda daha guzel bi app ortaya cikacagindan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Denemedim ama güzel gözüküyor.
    Yalnız bir sorum olacak. Aynı işi gören bedava programlar var. Seninki neden paralı ?

adam çakal da ondan renkdaş..
    Sen fazla şaapma..

• Hayırlı olsun, başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

quote:

Yalnız bir sorum olacak. Aynı işi gören bedava programlar var. Seninki neden paralı ?

Sen fazla şaapma..

Anlasilan bi isten anlamayan insanlar hakaret duzeyine gelicek sekilde konusabiliyorlar. ama kimsenin cahilligi beni baglamaz. olumlu yada olumsuz her turlu elestiriye guzel bir dille anlatildigi taktirde acigim. hakaret yerine asaglayici olmak yerine derdinizi acikca anlatirsaniz herkez icin daha faydali olur. bu yaptiginiz sadece sizi kucuk dusurur. cok sukur kimseye veremeyecegim bi hesabim yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

quote:

Sen fazla şaapma..

Anlasilan bi isten anlamayan insanlar hakaret duzeyine gelicek sekilde konusabiliyorlar. ama kimsenin cahilligi beni baglamaz. olumlu yada olumsuz her turlu elestiriye guzel bir dille anlatildigi taktirde acigim. hakaret yerine asaglayici olmak yerine derdinizi acikca anlatirsaniz herkez icin daha faydali olur. bu yaptiginiz sadece sizi kucuk dusurur. cok sukur kimseye veremeyecegim bi hesabim yok.

Bide zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor..

Burası reklam yeri değil
    ve benzer uygulamalar ücretsiz

gören özgün bişey yapmış sanacak.

Bildiğin çakallık başka bişey değil.

Hocam başka kapıya burdan size ekmek çıkmaz..

• daha sade bişeyler yapabilirdin
  • daha farklı
  • siz gereksizlere bakmayın... olayın reklam yapmak olmadığı aşikar da işte beyin bedava...bi yerden başlamışsınız ne mutlu. umarım devamı gelir.

unutmayın. meyve veren ağaç taşlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

siz gereksizlere bakmayın... olayın reklam yapmak olmadığı aşikar da işte beyin bedava...bi yerden başlamışsınız ne mutlu. umarım devamı gelir.

unutmayın. meyve veren ağaç taşlanır

Teşekkür ederim çok doğru söylediniz. Bir uygulama yaptım ve bunu paylaşmak istiyorum, herkes görsün istiyorum. Ama bunu anlamayanlar var. Anlamayabilirler yada basit düşündükleri için anlayamayabilirlerde ama abuk subuk laf atmaları ilginç. Eğitimde yansıtma denilen bir şey var eğitimciler iyi bilir kendinde olan bir şeyi başkasında görme durumu. Herkesi kendileri gibi zannediyorlar bunlarda. Ama mesajların tamamına yakını destek yorumları olduğu için bunları takmaya gerek yok. Ne adamlar var işte Allah akıl fikir versin sadece.
  • eline sağlık genel itibariyle güzel olmuş ama paralı yapmak yerine bedava yapıp değişik yazı stilleri veya emotionslarla uygulama içi satın alma koyabilirmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentThreat

eline sağlık genel itibariyle güzel olmuş ama paralı yapmak yerine bedava yapıp değişik yazı stilleri veya emotionslarla uygulama içi satın alma koyabilirmişsin

Tesekkur ederim, extra ozellikleri ucretsiz olarak koymak istiyorum ve free bi versiyonda yapmayi. Ilgine tekrar tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.