< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İLK KEZ AKBANK MÜŞTERİSİ OLANLARA ÖZEL AKBANK KART İLE 900 TL PUAN+AXESS İLE 900 TL PUAN+600 TL İND. (7. sayfa)
-
-
18 Haziran'da yeni kimlik kartimla mobilden goruntulu gorusme ile Akbank musterisi oldum. Sozlesmeleri mobil subeden onayladim. Kartim dijital kullanma acildi hemen kullanmaya basladim. Hem 1.200 hem de 900 TL puan kampanyalarından yararlaniyorum ancak 600 TL indirim kampanyasi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yakınım kampanya kapsamında akbank müşterisi ve axess kredi kartı sahibi oldu. Bir aydır herhangi bir kampanya görünmüyor. Akbank insanlarla dalga mı geçiyor acaba? Ya da katılım görünmüyor mu nedir olay anlamış değilim. Bilen biri bilgi paylaşırsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Hocam slmlar online dijital kimlikle basvurunca mi cikiyor kamp subeden yapsak sorun olur mu
Kk aldin ama 600tl ind düşmedi mi
Sirf konuda bazı kisilere verilmediginden ve anneme akbank kart olarak yenilenip tanimlanmadigindan bekledim bu ay basvursam mi
dijital kimlik ile daha kolay sanirim hemen cikar mi kimlik nasil alirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne oldu hocam senin basvuru mh sikayet actin mi
Hocam akbank kamp ve deniz icin 1200tl kk indirim oldu mu peki
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Hocam slmlar online dijital kimlikle basvurunca mi cikiyor kamp subeden yapsak sorun olur mu
Kk aldin ama 600tl ind düşmedi mi
Sirf konuda bazı kisilere verilmediginden ve anneme akbank kart olarak yenilenip tanimlanmadigindan bekledim bu ay basvursam mi
dijital kimlik ile daha kolay sanirim hemen cikar mi kimlik nasil alirim?Akbank mobil uygulamasını yükleyip Akbank'li olmak istiyorum seçeneği üzerinden ilerledim. Bazi bilgileri girdim canli gorusmeyi yaptim ve sonra musteri sozlesmelerini onaylayip kartlari djital kullanima acip surec tamamlandı. Subden degil mobilden basvurana bu kampanyalar. Ben subeden yapıp risk almak istemedim. 600 TL indirim gelmedi, sanirim o Akbank'li olup da mobilden kredi kartina basvuranlara özel bir kampanya. Ben daha yeni musteri oldum. Çok da o indirimi sorgulamadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Iyi de kampanyalar gorundu mu hemen cogu cikmadi kamp diyor
Peki dijital tc kimlikle mi basvurdun
Şuan sendeki banka karti mi yani fiziki gelmeden kullanıma acildi mi
Bugün banka çökmüş. Oh olsun A.K. Bankasına.
Kampanyaya başvurdum 4 kere axess başvurumu reddettiler, boşuna kredi notum da düştü onlar yüzünden.
quote:
Orijinalden alıntı: Böcekli sümükBugün banka çökmüş. Oh olsun A.K. Bankasına.
Kampanyaya başvurdum 4 kere axess başvurumu reddettiler, boşuna kredi notum da düştü onlar yüzünden.
Evet şu anda sorun var. Müşteri hizmetlerine bile erişemiyorsunuz.
Kredi kartı başvurularının olumsuz sonuçlanması kredi notuna herhangi bir etkisi yoktur.
Kredi kayıt bürosu tarafından teyit edildi bilgi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sırf şu yanlış bilgi yüzünden her başvuruda zaten diğer kartlar full havuzu kaplıyor mudur diye düşünüp başvurmuyordum. Bunu da bana bireysel müşteri temsilcisi aktarmıştı..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X