Şimdi Ara

İLK KEZ AKBANK MÜŞTERİSİ OLANLARA ÖZEL AKBANK KART İLE 900 TL PUAN+AXESS İLE 900 TL PUAN+600 TL İND. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
20
Favori
17.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Japonya

Sonraki 2 kampanyadan birini veriyor ikisine dahil etmez

hocam ztn iyi olan 900tl %10 kampanyası,

ama sorun ben şubeden müşteri oldum,

şimdi karta basvuracagım.

• Kart teslim edildi, halen sozlesme üzerinde kontrol sağlıyoruz diyor. Axess mobilde kart aktif gözüküyor ancak 1200 TL chippara kampanyası yok. Kayıt açtırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 11 Haziran 2021; 11:21:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Kart teslim edildi, halen sozlesme üzerinde kontrol sağlıyoruz diyor. Axess mobilde kart aktif gözüküyor ancak 1200 TL chippara kampanyası yok. Kayıt açtırdım.
    Aynı hatayı annemde tam 20 gün verdi sonra şubeye gidip sözleşme işini halletti meğer sorun kuryenin sözleşme işini yapmamış olmasından imiş tabii o zamana kadar bütün kampanyalar uçtu gitti sizde kuryede sözleşme hatası falan yok ise açılması lazım yani bir bilgi eksikliği falan

• Şaka gibi olay ya resmen

Bu arada dijital kullanım zorunlu mu? Çünkü kart başvurusu yaparken dijital kullanım açılsın diye birşey sormadı bana.

• quote:

Şaka gibi olay ya resmen

Bu arada dijital kullanım zorunlu mu? Çünkü kart başvurusu yaparken dijital kullanım açılsın diye birşey sormadı bana.
    Kampanyalar için zorunlu diye biliyorum (şu son kampanyalar dijital kart için) anneme de sormadılar kart geldikten sonra (şubede işlemleri gerçekleştirdikten sonra) dijitale açtı ama iş işten geçti

• Ben dijital kullanımı şimdi Axess mobil üzerinden açtım. Halen 1200 chippara gorunmuyor.

Sanırım ortada kaldık.

• The_Shark T kullanıcısına yanıt
    Bu ne demek şimdi? İLK KEZ AKBANK MÜŞTERİSİ OLANLARA ÖZEL AKBANK KART İLE 900 TL PUAN+AXESS İLE 900 TL PUAN+600 TL İND.

• rica ederim diğerleri kadar derken aslında baya avantajlı ama işte daha önce müşteri olduğun için sana avantajlı olmuyor malesef

• Durum nedir?

• quote:

Bu ne demek şimdi?

Maalesef bana da aynı yanıtı verdiler. Ben ümidi kestim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynisini anneme yaptilar kart yenilene ile akbank kart geldi fakat dijitale acilinca kamp görünüyormuş sanirim söyleyen bile olmadi kurye mh falan sonra dij actik ama kamp görünmedi mh kayit actim sonra bu cvp gelmia maille ozel musteri kamp suresi bitmis vs

Ne yapılmaya çalışıyor anlamadim kendim akbank müşterisi degilim bu kamp yararlanmak icin karti kuryeden beklemek zorunda miyim ve kamp gorunmezse bosa musteri olmus olacagim kamp sanirim 30 hazirana o yuzden yetismez mi islemler bekleyelim mi? 😕

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 16 Haziran 2021; 13:0:38 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    😮 Meslektaşım online banka hesabi aciliyor mu artik deniz, vakif, ykb, akbank kart ve axess, garanti acmak istediklerim hangileri oluyor cvp doner misin?

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Açma hocam hedeflerine ulaşmışlar daha vermiyorlar. Nereye şikayet edebiliriz bunları?

• Nasil yani reklam verdiler o kadar suresi de var neden verilmiyor musteri yapmak icin mi bu dalavere 😡 annemin kartini dijitale gec cevirince kacti zaten gerci yeni must degildi ama o eski 600 900tl eskilere de oluyordu demi? 😕

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Deniz,ykb,akbank tan görüntülü görüşme ile internet üzerinden müşterisi oldum vadesiz hesabım açıldı kartlarda geldi kullanıyorum.

• 5 dk sürmedi kartım cıktı, hesaba gerek kalmadı.

sadece platin kart verdiler sanırım aidatı daha fazla.

umarım kampanyada sorun yaşamam.

kampanyaya dahil olup olmadığımı nerden anlayabilirim dostlar.

bir de platinum aidatı daha pahalı malum ama ne artısı var standart axesse göre?

konuyu açan arkadaş teşekkürler.

Hayatımda akbankın kapısından girmedim ama hedef listede değilmişim. 2 işgününde bakacaklarmış muhtemelen olmayacak, kartı kullanmadan kapatacağım ve denizbanka bakacağım sanırım

🤨

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 17 Haziran 2021; 20:4:34 >
  • kartı aldık,

akbank müşterisi olduk,

vadesiz hesabımız var,

şimdi kredi kartı için kılı kırk yardırıyorlar, müşteri temscilerinin bişiyden haber iyok.

amaç müşteri sayısını arttırmak.. kredi kartını belki de hiç vermeyecekler bariz belli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Haziran 2021; 0:38:6 >
  • çözemediler sorunu, yalancı bir banka imiş velhasıl akbank

kapattım kartı hiç kullanmadan.

kolay gelsin

• bu kampanya temmuzda da devam eder mi acaba.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.