Bugün hesap numaramı aldım ama şubeden. zaten ilk kampanya uyduruk ona katılamam subeden oldugu için. şimdi axess basvurumu internetten yaparsam diger 2 linkteki kampanyadan yaralanabiliyor muyum? ilk hesabı nerden actıgım önemli deigldir sanırım. tabi ev hanımı isem çıkmayabilir ? |
İLK KEZ AKBANK MÜŞTERİSİ OLANLARA ÖZEL AKBANK KART İLE 900 TL PUAN+AXESS İLE 900 TL PUAN+600 TL İND. (5. sayfa)
-
-
Mobilden akbank müşterisi olmak için telefonda nfc özelliği olması sart mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ykanarya
Mobilden akbank müşterisi olmak için telefonda nfc özelliği olması sart mıevet. kartı okutuyorsun. nfc varsa max 5dk sürüyor müşteri olma işlemleri
-
Annem Nisan ayında Akbank müşterisi oldu ve telefonunda nfc yoktu gerçi sözleşme olayları falan uğraştı baya (kurye yüzünden şubeye gitmek zorunda kalmıştı) ama ben nfc gerekli değil diye biliyorum lakin nfc ile daha pratik oluyor o ayrıquote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMevet. kartı okutuyorsun. nfc varsa max 5dk sürüyor müşteri olma işlemleri
Alıntıları Göster
Onun telefonunda NFC yoktu, şimdi kurye ile sözleşme imzalamamız gerektigini söylüyorlar.
NFC olsa idi sözleşmeye gerek kalmayacak mıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 11 Haziran 2021; 11:35:52 >
Aynen öyle oldu annemde de ama kurye sözleşme hatası yüzünden kart açılmadı açılmadığı için şubeye gidip şubede sözleşme işlerini halletti bu sorun yüzünden de kampanyalara da katılamadıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61
Onun telefonunda NFC yoktu, şimdi kurye ile sözleşme imzalamamız gerektigini söylüyorlar.
NFC olsa idi sözleşmeye gerek kalmayacak mıydı?
Kuryenet ile göndermişler hocam kartı. Bugün Kuryenet'e ulaşmamıştır paketiniz diyor. Bakalım ne olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 9 Haziran 2021; 12:28:1 >
Biz tam 25 gün açılmasını bekledik mh aramasaydık sözleşme yüzünden kartın açılmadığını öğrenemeyecektik sürekli hata veriyordu müşteri olurken nfc gerekmiyor diye biliyorum ama nfc ile müşteri olurken çok avantajlı oluyorquote:
Kuryenet ile göndermişler hocam kartı. Bugün Kuryenet'e ulaşmamıştır paketiniz diyor. Bakalım ne olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Can851
Annem Nisan ayında Akbank müşterisi oldu ve telefonunda nfc yoktu gerçi sözleşme olayları falan uğraştı baya (kurye yüzünden şubeye gitmek zorunda kalmıştı) ama ben nfc gerekli değil diye biliyorum lakin nfc ile daha pratik oluyor o ayrı
Alıntıları Göster2 gün önce müşteri oldum mobil üzerinden. önce kimlik ön-arka resim çektiriyor. sonra da telefonu nfc ye okutma adımı geliyor. sonra da selfie çektirip görüntülü konuşma başlatıyor. daha sonra denizbank dan hesap açtım orada aynı şekilde ilerledi. bu şekilde hesap açma olayı çok iyi olmuş 5dk sürmüyor
-
30 Nisan'da kayit olduk kart oldu siz dahil degilsiniz dediler kartı kapattım her gün arıyorlar açmıyorum. Oysa daha önce kartım yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii belki sistem değişmiş olabilir dediğim gibi annem 28 Nisan da müşteri oldu o zaman daha yeni sistem yürürlüğe girmemişti (1 Mayıs) o zaman da nfc zorunluluğu şartı koymuş olabilirler belki ama gerçekten NFC şu zamanlarda bulunmaz nimet bile olabilirquote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM2 gün önce müşteri oldum mobil üzerinden. önce kimlik ön-arka resim çektiriyor. sonra da telefonu nfc ye okutma adımı geliyor. sonra da selfie çektirip görüntülü konuşma başlatıyor. daha sonra denizbank dan hesap açtım orada aynı şekilde ilerledi. bu şekilde hesap açma olayı çok iyi olmuş 5dk sürmüyor
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sonraki 2 kampanyadan birini veriyor ikisine dahil etmez
quote:
Orijinalden alıntı: Can851
Tabii belki sistem değişmiş olabilir dediğim gibi annem 28 Nisan da müşteri oldu o zaman daha yeni sistem yürürlüğe girmemişti (1 Mayıs) o zaman da nfc zorunluluğu şartı koymuş olabilirler belki ama gerçekten NFC şu zamanlarda bulunmaz nimet bile olabilir
Alıntıları Gösterolabilir. bu tip durumları tahmin ettiğim için sistem otursun diye bekledim hemen hesap açmadım
-
Doğru mu anladım? NFC olursa eğer sözleşme imzalamaya gerek yok, direk Akbank mobil'i kullanabiliyoruz?
Şuanda NFC yok ve şubeye erişmek için imzalamanız gerekiyor demekte.
quote:
Doğru mu anladım? NFC olursa eğer sözleşme imzalamaya gerek yok, direk Akbank mobil'i kullanabiliyoruz?
Şuanda NFC yok ve şubeye erişmek için imzalamanız gerekiyor demekte.evet. nfc li telefonumdan 5dk da müşteri oldum. müşteri olduktan sonra akbank mobile girdim. sözleşmeleri onayladım, en son da dijital kart istiyor musunuz diye bişey sordu galiba. evet dedim. o kadar. telefonunuzda nfc yoksa ondan olmuyor olabilir.
-
Pekii baska birinin nfcli telefona akbank mobili indirip müsteri olunur mu acaba. Mobil bankacılık uygulamanın indiği no bşka başvuranın nosu başka olsa şeklinde.
Online şekilde yeni akbanklı+axessli olmama rağmen nisandan beri olan hiçbir kampanyadan yararlandırmadılar. Mh kayıt açtı, o da red geldi. Bütün kriterleri sağlamama rağmen durum bu. Akbankla olan deneyimim tam bir rezalet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bankakartıyla 2 aydır puan alamıyorum artık kırmızı uygulama mortingen mi ?
-
yes. p1c oldu malesef burda çok yazıldı adamlar açığı kapadı :d
-
ben bddk'a şikayetimi oluşturdum bekliyorum şaka gibi 3 kampanyanın 2'si televizyon reklamlarda var ama dahil değilsiniz diyorlar neye göre değiliz diyrum cevap vermiyorlar. madem dahil değiliz neden kapsamlı bir reklam politikası veriyorsunuz .Cidden rezalet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 9 Haziran 2021; 19:29:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X