< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İLK KEZ AKBANK MÜŞTERİSİ OLANLARA ÖZEL AKBANK KART İLE 900 TL PUAN+AXESS İLE 900 TL PUAN+600 TL İND. (4. sayfa)
-
-
Üçüne de katılabilen var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank mobil üzerinden başvurdum fakat Akbank tan kimseye baglanamadkm. başvuruyu daha önce yapanlar ne kadar sürede bağlanıyor temsilciye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar sürede bağlandiıniz görüntülü görüşmeye
Axess başvurum bugün anlamsız bir şekilde reddedildi. Müsait limitim var, memur maaşım var, kredi notum en yüksekte, daha ne istiyorsunuz yahu..
Başka Red alan oldu mu? Çok kişi başvurunca pişman olup Red vermeye mi başladılar ki..
Valla hiç beklemedim hemen oldu fakat sonrası cacık. Ne arayan var ne soran. Yalan oldu kampanya.
uygulamadan başvuralım dedik şubeye çağırdı şubeden hesap açtık bu kez de kampanyalar bize çıkmadı çok saçma.
-
Temsilci ile görüştüm başvurdum fakat hesap falan açılmadı bu kampanyaya katılım olmayacak gibi gözüküyor. Kart sözleşmesi kapıya gelecekmiş. Onun da tarihi Haziran ayi. İnşallah kampayadsn faydalanirim
Bugün tenezzül edip aradılar ben de istemediğimi söyledim. Kampanya süresi geçti çünkü dedim siz bilirsiniz deyip kapattılar 😁
Beklenen müşteri sayısına ulaştılar herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: The_Shark
Bugün sözleşmem onaylanmış, fakat hiçbir kampanyayı göremiyorum. Nerede bunlar biri yazabilir mi?Axess mobil yüklemeniz gerekebilir... Orada gözükür tahminimce...
benim sözleşme hala onaylanmadı... Ay bitecek neredeyse hala bekliyoruz...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ser_kan55Axess mobil yüklemeniz gerekebilir... Orada gözükür tahminimce...
benim sözleşme hala onaylanmadı... Ay bitecek neredeyse hala bekliyoruz...
Alıntıları GösterHiç bi uygulamada gözükmüyor. Sözleşme onaylandı, yine yok. Mh aradım, siz hedef müşterilerde gözükmüyorsunuz dedi, kayıt açtı. Bekliyorum.
Beni de axess 900 e almadılar
quote:
Orijinalden alıntı: Japonya
Beni de axess 900 e almadılarHocam ben nisan ayında başvurdum, mayısta geldi kart, total 4-5 kampanya var nisan-mayıs aylarını kapsayan. 1 tanesine bile almamışlar böyle saçmalık olmaz. 1 tanesi bile gözükse valla bu kadar sinir olmayacağım. 1 tane ya. O bile yok.
Kayıt açıp peşine düşün hocam onun dışında arkadaşların dedikleri gibi muhtemelen hedefledikleri sayıya ulaştılar
Keyifleri bilir
Tek bir kart ile harcama yapıp 3 kampanyadan yararlanabiliyor muyuz yoksa hepsi farklı kartlar mı
-
Bende de kampanya gözükmüyor. Başvuralı 15 gün oldu. Kayıt açtım 10 gündür cevap yok. Kampanyanın süresi dolacak
Bende sadece cebe inen kart kampanyası var. Televizyonda reklamı dönen kampanya yok , başvurmadan hemen önce şimdi başvurun 600 tl indirim kazanın yazmasına rağmen 600 tl indirim kampanyası da yok
Akbanktan müşteri ol a tıkladığımda Tc ve numara yazdiktan sonra küçük aksaklik oldu subeye gidin diyor. 3 farklı telefonda denedim. Tamamen hikaye subeye gitmeden müşteri olmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X