Şimdi Ara

İLK KEZ AKBANK MÜŞTERİSİ OLANLARA ÖZEL AKBANK KART İLE 900 TL PUAN+AXESS İLE 900 TL PUAN+600 TL İND. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
20
Favori
17.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozann

Online işlem hatası verenler ilk etaptaki iki kullanım izninin de tikli olduğunu kontrol edin. Ben öyle yapınca son adıma kadar geldim ama görüşmede bağlantı sorunu vs dedi iki kez olmadı. Sonra deneyin dediler.

İphone 6 ile kac defa denedim olmadı resimi cekemedi kimliğin dakikalarca surdu, tekrar denedik o da dakikalarca cesit cesit denedik olmadi. Benim telefona xiaomi 8 lite ye kurdum denedik, bicimsiz halinde bile ilk seferde resimi cekebilip oldu. O yüzden telefonla da alakali oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece tosla hesabım var, daha önce akbanktan hesap açtırmadım hiç. Ama online maalesef çalışmıyor, şubeye gitmeniz lazım diyor. Müşteri hizmetleri yoğunluktan dedi ama sanmıyorum. Babamın tcsi ile deniyim dedim, görüşme için sistem ilerledi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_nash kullanıcısına yanıt

Hocam ben eşime, kendime denedim olmadı.

ios ve androidle de denedim, onda da olmadı.

hep aynı, küçük bi aksilik yaşıyoruz mesajı.

• Takip
  • mmavcu kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleriyle görüştüm şimdi. Daha önce adıma akbanktan bir para yatmış, isim soyisim bilgisi olduğundan sistem izin vermiyormuş. Şubeye gidip tel vs. eksik bilgileri güncellemek gerekiyormuş. Bu sefer de şubeden başvurunca kampanyadan yararlanamama durumu olur mu diye sordum. Hesap açıp online bankacılık tanımlatın, kredi kartı başvurusunu ordan yapmayın dedi. Açıkçası kampanya koşullarıyla çelişkili geldi verilen bilgi, hesabı online görüşmeyle açmak gerekli diyor çünkü.

• Buna benzer konu zaten var mıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim. Sanki benim de mesajlarım vardı. Ama aramaya üşendim. Neyse... Deneyimlerimi aktarayım.

- Tosla var, bu kampanyalara dahil olur muyum?
    + Evet. İlk kez "Akbanklı" olacaksınız çünkü.

- Kayıt adımları... ?
    + Nüfus cüzdanını arkalı önlü tara, NFC ile okut, görüntülü görüş ve başvuruyu tamamla. Sonrasında onay geliyor.

- Kart olmadan alışveriş?
    + Evet.

- Kart kaç günde geliyor?
    + 5 günde geldi.

- Kart hemen aktif mi?
    + Şifre belirle, ATM'de işlem yap, ilk alışverişi şifreli yap ve aktif oluyor.

- NFC için de ilk alışverişte şifre...
    + Evet, gerekliymiş.

Ek: Hem Akbank hem de Axess aldım. 1. ve 2. kampanyalara dahil oldum. 3. kampanya nedense dahil olmadı. Müşteri hizmetlerine sordum. Cevap vermek yerine ilk iki linki atıp bunlara dahilsiniz dediler. 3. kampanya konusunda bilgisi olan beni alıntılarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmuhendis -- 13 Mayıs 2021; 22:20:7 >

• iskocya İ kullanıcısına yanıt

"Üstelik Axess veya Wings Kredi Kartı sahibi olan müşterilerimiz 1 yıl kart ücreti ödemiyor."

1 yıl sonra ödüyor demiyor. 1 yıl ödemiyor diyor. İkinci yıl iki kart ücreti isteyeceğini teyit ettiniz mi?

• mrmuhendis kullanıcısına yanıt
    Kart ücreti belli. İkinci sene kart ücreti olacağı kesin. 2 tane ödenir mi bilmiyorum. Sormadım.

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 2 tane olmaz. Zaten ben kendi adıma bir yıl kullanacağım sonra iptal edeceğim. Her internete %10, her NFC'ye %5+%3, her haftasonu 200/20 gibi çıkan bütün kampanyaları kullanırım. Sonra uygun olmazsa iptal :)

• 3. Şık wings başvurusam bütün kampanyalardan faydalanabiliyor muyuz yani toplamda %16 puanmı oluyor

• s_nash kullanıcısına yanıt

çok saçma değil mi? Yapacaksan düzgünce yapsana şu kampanyayı...

• görüntülü görüşme ile hesap actim kart geldi 5 gun oldu teslim alali ama akbank mobilde hic bir islem yapiyotum nereye bassam imzaladiginiz sözleşme üzerinde çalışıyoruz hatası geliyor ekrana ilk açanlarda bu olay başına gelrn var mi kaç gün suruyor bu durum normal Akbank kart gondermisler dijitale donusturecem yapamıyorum bu hatadsn dolayi

• Eski kimlik kartı olmuyor diyenler vardı eski kimlikimlik kartla müşteri olabilen var mı?

• Takipte kalalım.

• Başvurduk bakalım. Kredi kartı sonraki işmiş önce hesap kartı gelecek bekleyin dediler. Şayet olursa axess mi wings mi makbul arkadaşlar.

• karasac K kullanıcısına yanıt

Eski kimlik kartıyla da oluyor Hocam. Kimlik fotoğrafını çekmenizi istiyorlar.

• by-cansuyu kullanıcısına yanıt

Hocam aynı durum benimde başıma geldi. 2 haftada ancak sözleşme onaylandı

• mrmuhendis kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar ikinci ve üçüncü kampanyalar beraber olmuyor mu acaba ? 2 Ve 3 ü beraber yapan var mı?

• Başvurumu tamamladım, kredi kartı başvurusu da onaylandı ama aktif kampanyalarımda hala sadece yüzde 2 olan ilk kampanya görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkankrc32 -- 14 Mayıs 2021; 15:6:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexalon

Başvurduk bakalım. Kredi kartı sonraki işmiş önce hesap kartı gelecek bekleyin dediler. Şayet olursa axess mi wings mi makbul arkadaşlar.

Akbank mobilden bütün adımları tamamladınız mı acaba, ben başvuruyorum TC ve Tel yazdım çıkan 2 tiki seçtim basıyorum bir sıkıntı var şubeye gelmeniz gerekli diyor. Siz de bu durum hiç yaşanmadı mı acaba...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.