Şimdi Ara

İlk Kez Başlamaya Değer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bu oyundan yıllar sonra haberim oldu, ilginç bir biçimde Star Wars fanı da olmama, oyunlarını da bilmeme rağmen bu oyunun varlığını çok yakın zamanda öğrendim. Şimdi durum nedir, sizce sıfırdan birisi başlayıp keyif alabilir mi?

• Vaktinde burada olup cevaplayabilmek isterdim sorunu. Yine de yazayım; olur ya belki birileri görür.

Bence keyif alabilir. Zaten PvP moduna girmedikçe başkalarıyla muhatabın olmuyor ancak yanından geçip gidiyorlar. Hikaye yoğunluklu oynadım ben, çok az PvP ya da PvE modlarına girdim. Fakat o modlardan da keyif aldım diyebilirim. 9 sınıf var, her sınıfın da (yanlış bilmiyorsam) 8 9 bölümlük bir sınıf hikayesi var. Bunun dışında gittiğiniz gezegenlerin hikaye bulunduran görevleri de oluyor; içerik bakımından kötü değil anlayacağınız. Klasik MMORPG türü bir oyun bunların dışında; Star Wars seviyorsanız bakın.

Handikap'ı olarak şunu demeliyim ki level artışınız ve akabinde bazı avantajlarınız kısıtlandırılmış olarak oynayacaksınız oyunun üyeliğini almadıkça (yine de oynamak ücretsiz). Çok büyük bir etki bırakmadı bende ama yine de hatırı sayılır bir handikap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir günde 2 denemeye girilir mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.