|
İlk Kez Başlamaya Değer Mi?
-
-
Vaktinde burada olup cevaplayabilmek isterdim sorunu. Yine de yazayım; olur ya belki birileri görür.
Bence keyif alabilir. Zaten PvP moduna girmedikçe başkalarıyla muhatabın olmuyor ancak yanından geçip gidiyorlar. Hikaye yoğunluklu oynadım ben, çok az PvP ya da PvE modlarına girdim. Fakat o modlardan da keyif aldım diyebilirim. 9 sınıf var, her sınıfın da (yanlış bilmiyorsam) 8 9 bölümlük bir sınıf hikayesi var. Bunun dışında gittiğiniz gezegenlerin hikaye bulunduran görevleri de oluyor; içerik bakımından kötü değil anlayacağınız. Klasik MMORPG türü bir oyun bunların dışında; Star Wars seviyorsanız bakın.
Handikap'ı olarak şunu demeliyim ki level artışınız ve akabinde bazı avantajlarınız kısıtlandırılmış olarak oynayacaksınız oyunun üyeliğini almadıkça (yine de oynamak ücretsiz). Çok büyük bir etki bırakmadı bende ama yine de hatırı sayılır bir handikap.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X