Şimdi Ara

İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Fernado-35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
53
Favori
28.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarım saat 1 saat sonra yeşil tik oldu kendiliğinden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    30 dk içinde

• Görüntülü görüşme sırasında telefonun şarjı bitti şimdi yeniden girdiğimde sürekli hata veriyor.Mh biz müdahale edemeyiz diyor.Şubeye gittim.Şubedekiler uygulamadan müşteri olacaksınız diyor.Olamaıyorum hata veriyor diyorum.Biz bilemeyiz diyorlar.Ne kadar lanet bir bankaymış bu

• Bir saat içinde yattı promosyon. Görüntülü müşteri olma adımında KMH açıldı ve fatura talimatını aldı. Sonrasında hesaba parayı gönderdim. Sms geldi ve ödül yattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamaya kimlik no doğum tarihi ve cep tel giriyorum."üzgünüz beklemediğimiz bir hata oluştu.Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz " şeklinde uyarı çıkıyor sürekli.Çözümü var mıdır bunun bilen bir arkadaşımız var mı?

• glory34 kullanıcısına yanıt

Bildiğin resmen bu cevabı verdiler hocam. "Honor'da görüntülü görüşme sorunu yaşıyoruz" dedi arayan personel. NFC kısmında hiçbir sorun olmuyor, görüntülü konuşmaya geçmiyor. Onlar da dediğiniz çözümü önerdi, "başka bir telefon kullanın" dediler. Ama bu sorunu çözememeleri, bu teknoloji çağında çok komik geliyor insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 30 Ocak 2025; 23:51:7 >
  • bence bilerek çözmüyorlar.Herkesin faydalanmasını istemiyorlar demekki

• Dün müşteri oldum. Müşteri hizmetleri vasıtasıyla değil de uygulamadan kendim çekerim diye düşündüm. Dün 20 bine 3 taksit sıfır faiz görünüyordu ancak bugün görünmüyor. Oysaki kampanya linkine göre devam ediyor olması lazım.

• denizbank kivrandirdi valla mobile giriş yaptırmıyor zararlı yazılım vs olabilir telefon sifirlicaksn bilmem ne yokmu bunun yolu 😕

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    benimde aynı durum nasil cozdunuz

• Şubatta devam edecek mi bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Dün müşteri oldum. Müşteri hizmetleri vasıtasıyla değil de uygulamadan kendim çekerim diye düşündüm. Dün 20 bine 3 taksit sıfır faiz görünüyordu ancak bugün görünmüyor. Oysaki kampanya linkine göre devam ediyor olması lazım.

Güncelleme:

Müşteri temsilcisi kanalıyla krediyi kullandım.

115 TL tahsis ücreti 80 TL de hayat sigortası çıktı.

• KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt
    Valla ben çözemedim şubeye gidip blokeyi kaldırdım. telefonda zararlı sayılabilecek birkaç uygulama sildim tekrar yükledim yine aynı şekilde engel yedim. Bugün tekrardan şubeden bloke kaldırdım kullanmadığım eski bir telefonuma yükleyip öyle hallettim yarım saat içinde promosyon yüklendi. Telefonum yurtdışından alınma onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum

• JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    vallahi komedi ya bende aynılarını yaptım telefonu mu aticam sizin uygulamaya girmek için dedim kadına en son haklısın diyor 10tane banka uygulaması kullanıyorum hiç başıma böyle bisey gelmedi telefon da temiz promosyon alamadm bunların yüzünden uygulamaya bile giremedm daha

• Son gün 28 şubat yazmışsınız kanpanya şartlarında hangi tarihte başlamak üzere yazıyor? Ocakta üye olup parayı göndermeyen yararlanabilir ni?

• alfacimbom kullanıcısına yanıt
    Ocakta müşteri olduysan ilk parayı 30 gün içinde yatırmanı bekliyorlar. Başvuru üzerinden 30 gün geçmediyse Şubatta da yatırabilir ve ödülünü alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Kampanya 28 Şubat'a kadar uzatılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sayaç var mı geçen ayı tamamladığımıza dair acaba

• çok fazla detayı var birde bu tutarları neden uçurmaya başladı bankalar,100k sanki 10kmış gibi kampanya yapıyorlar oradan buradan toplanır o para ama tutarlar çok uçuk..  

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.