1 ay sonra iptal ettiler 8300 küsür iade aldılar, hesap ve kmh açtığımızla kaldık. denizbank pişmanlıktır |
İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon (24. sayfa)

-
-
Sebep nedir sizce ? Eft tarihleri mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır para da yatırdım müsteri hizmetleri de bir şey diyemedi, şubeniz bilir sebebini diye geçiştirdiler. Ayrıca eft tarihini bir gün kaçırsak yine iptal ediyorlarmış sanırım aynı ay içinde eft yapmak yeterli olmuyormuş
-
Hesaba parayı atıyorum promosyon detayında hesap aç diyor halen nasıl çözülür ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 aydır otomatik ödemede olan fatura bu ay ödenmemiş, mobildenizden baktığımda kayıtlı otomatik ödemeniz bulunmamaktadır yazıyor, bunlar promosyonu iptal edebilmek adına bahane yaratmak için talimatı da iptal etmiş sanırım, otomatik ödemeyi tekrar verdim yine de promosyonu iptal edecekler mi göreceğiz. Nasıl bir bankaysa artık.
-
benim de kampanya kazanımı geri almışlar. konuyla alakalı nereye şikayet edeceğiz müşteri olma tarihinden itibaren 30 gün baz almışlar. 30 gün olayını hiç bahsetmediler üstüne basa basa ay içerisinde hangi gün yatırırsanız yatırın dediler. şikayet metni oluşturup şikayetçi olan arkadaşlar örnek metin ve sözleşme örneğiyle özelden yazabilirlerse memnun olurum. 3 ay ödeme yapmıştım 44 gün ve 5 gün arayla göndermişim ama o zaman bişey olamamış şuan 30 günü aştığım için neyse
-
Benimde iptal etmişler. Eğer nereye başvuracağımızla ilgili bir bilgi bulursanız paylaşır mısınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya devam ediyormu arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e devletten bankalar birliğine başvurabilirsiniz
-
Ya arkadaşlar iptal edilenler şöyle bir savunmada bulunsunlar; madem 30 günü geçirmeyin diyorlar ya. Şöyle bir senaryo olsun diyelim siz 1 Mart'ta parayı göndermiş olun. 30. gün 31 Mart oluyor. Yani aynı ay içinde 2 kere para göndermek zorunda kalıyorsunuz ve bu 31 gün olan bütün aylar için geçerli olur. Size sundukları bahane tamamen mantık hatası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 18 Nisan 2025; 2:14:51 >
30 Nisan'a kadar olması lazım
Arkadaşlar 1 nisan da müşteri olundu şartlar sağlandı ödül alındı fatura talimatı verildi , ancak fatura 20 sinden sonra kesiliyor ve son ödeme tarihi Mayıs'a sarkıyor Nisan ayında fatura ödenmemis oluyor , bu durumda problem olurmu ne yapmak gerekiyor
Su içersen bile bu kampanyayı iptal ederler, maksat bahane... Halen katılmak isteyenleri de anlamıyorum bu arada. Görüyorsunuz arkadaşlar, bu kadar iptaller yaşanıyor sadece uğraşıyorsunuz, buna değmez.
Diğer arkadaşlara ithafen de yazayım; Bddk başvuruyu dikkate almadı. Hakem heyeti süreci halen devam etmekte. Tüm eş dostu da uyardım bu bankayla çalışılmaz diye, uzak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LomLick -- 20 Nisan 2025; 21:30:15 >
Merhaba. Bankalardan kayıt vs bilgilerimizi sildirebilir miyiz. Dilekçe versek . Var mı daha. Önce böyle bir şey yapan . Örneğin garanti bankasında benim kimlik iletişim bilgilerim kalsın istemiyorum.
Benim şikayet olumsuz sonuçlanmıştı. Sonra tekrar çemkirerek şikayet kaydı oluşturdum. Kendlniz dedimiz ay içinde herhangi bir gün olur diye dedim. 2 hafta oldu hala dönüş yok. Ara ara incelememiz devam ediyor diye dönüyorlar. Bakalım ne olacak sonu?
Var tabi ki şubeden yapın
Denizbankta ilk kez kredi kartı çıkardım 15 bin faizsiz 3 ay taksile nakit avans kampanyası için fakat olumsuz. Şikayet kaydı oluşturdum kampanya tanımlandı dediler yok müşteri hizmetlerini aradım bugün tanımlanacak dediler yok bu nasıl iş ya koskoca banka çocuk mu kandırıyorsunuz rezillik. Bugün arayacam kapattıracam kartı böyle iş mi olur. Şikayet varda bir sürü benzer şikayet var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EZEREY -- 22 Nisan 2025; 10:25:32 >
Parayı yatırdığınız ay ve günü belirleyip bir sonraki aya geçtiğinde o günden daha erken yatırırsanız hiç iptal olmaz korkmayın
Benimki de iptal olmuş hesap -7500 civarı borç gözüküyor. Kampanya tutarını geri almaknistiyor yani. Sizde de hesap eksiye mi düştü?
-
Merhaba, Nisan ayında 100 bin göndermiş miydin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X