Şimdi Ara

İlk Kez Ehliyet Alacak Kişinin Yapması Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç kullanmayı bilen ve direksiyon dersini en basit şekilde geçebilen bir kişi en kısa zamanda ve hangi yolları sırasıyla izleyerek ehliyet alabilir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Elektironik sınava girmeni tavsiye ederim hemen sonucu örenirsin ve biraz daha işlemin hızlanır eyer tekte geçersen daha iyi kalırsan 1 ay felan beklersin sınavı direksiyonun iyise tek de geçersin ben 1.sınavda 92 adım direksiyon dersinde tek de geçtim vergi harç emniyet üçretini ödedikten sonra aldım.İlk Kez Ehliyet Alacak Kişinin Yapması Gerekenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecanyurt

Elektironik sınava girmeni tavsiye ederim hemen sonucu örenirsin ve biraz daha işlemin hızlanır eyer tekte geçersen daha iyi kalırsan 1 ay felan beklersin sınavı direksiyonun iyise tek de geçersin ben 1.sınavda 92 adım direksiyon dersinde tek de geçtim vergi harç emniyet üçretini ödedikten sonra aldım.İlk Kez Ehliyet Alacak Kişinin Yapması Gerekenler

Faydali bilgiler icin tesekkur ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektronik Sınava müracaat edebilirsin, fakat oda şuan İstanbulda ki merkezler en erken 21/05/2017 13:00 a randevu veriyor ( ki zaten yazılı sınav 20/05/2017 de )
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba61010

Elektronik Sınava müracaat edebilirsin, fakat oda şuan İstanbulda ki merkezler en erken 21/05/2017 13:00 a randevu veriyor ( ki zaten yazılı sınav 20/05/2017 de )

Hocam bu bahsettiginiz sinav en son asama mi ilk asama mi oluyor ? Yani bundan once kursa yazilip direksiyon sinavini gecmis olma sarti var mi ? Yani prosedur nasil isliyor sirasiyla. Ve son olarak bu sinavin diger normal sinavdan farki ehliyetin kart seklinde geliyor olmasi mi ?

Tesekkurler.

• das Beste vom Besten kullanıcısına yanıt
    hocam ben cevap veriyim isterseniz.

Bahsedilen sınav teorik sınav yazılı veya e -sınav olarak girebilirsiniz isteğe göre .

Bu aşamayı geçtikten sonra direksiyon sınavına giriyorsunuz şehir içi akan trafikte onu da geçerseniz dosyanız hazırlanıyor emniyete harçları vs yatırıp alıyorsunuz ehliyeti.

Eğer aklınıza takılan bir şey olursa mesaj atabilirsiniz.

• taha_kilic T kullanıcısına yanıt
    hangi sınava girmek daha mantıklı olur? e-sınav ile yazılı arasındaki fark nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam tesekkur ederim.

• ottcci O kullanıcısına yanıt
    hocam e sınav daha mantıklı bence ben yazılı sınava girdim ama e sınavda sonucunuzu hemen öğreniyorsunuz yazılı sınavda 2 hafta sürüyor açıklanması elektronik ortamda işaretleyerek yaparım diyorsanız e sınava girin yok ben kitapçığı önüme alacağım kalemle işaretlemek istiyorum diyorsanız yazılı sınava da girebilirsiniz .

peki bu e-sınav için belli merkezlere mi gidiliyor yoksa evden/işten girilebiliyor mu?

• ottcci O kullanıcısına yanıt
    belirli bir merkez var sınav için orada giriyorsunuz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.