Şimdi Ara

ilk kez jb yaptm oldu ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkdşlar jb yptm ama uygulamarı nası indircem nerden indircem bu konu hakkında hiç bi bilgim yok.. birde source adresleri var elimde onları nereye yazıpda giricem yrdımcı olursnz cok memmun edersiniz

• demek ilk kez ha cydia da manage bölümü var oraya gir source bölümüne tıkla sonra edit sonra add source

bitti gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingo crepuscule

demek ilk kez ha cydia da manage bölümü var oraya gir source bölümüne tıkla sonra edit sonra add source

bitti gitti

saolasın. peki indirdimiz uygulamaları nası islebiliyrz bu konuda yrdımcı olablrmsn

• işlemek derken

biraz açsan
  • silmek yani :)
  • haa şey yine manage bölümüne giriyorsun packes tıklıyosun orada istediğin uygulamayı editleyebiliyosun

bunun gibi bişeydi sanırım

çoook eskiden jb yapmıştım hatırımda kalanlar iştee
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingo crepuscule

haa şey yine manage bölümüne giriyorsun packes tıklıyosun orada istediğin uygulamayı editleyebiliyosun

bunun gibi bişeydi sanırım

çoook eskiden jb yapmıştım hatırımda kalanlar iştee

oldu tşkler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben daha jb yapmadım. bilmiyorum yapmasınıda. korkuyorum yapmam diye:D
    3G 3.1.2 için nası JB yapılır. şimdi bi dünya yazı makale var diceksiniz de en stabil olanı hangisi.
    bi alt veriyosna düş falan diyolar. nası düşcem bi daha gözümde büyüyo hepsi yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcuabi

ben daha jb yapmadım. bilmiyorum yapmasınıda. korkuyorum yapmam diye:D
    3G 3.1.2 için nası JB yapılır. şimdi bi dünya yazı makale var diceksiniz de en stabil olanı hangisi.
    bi alt veriyosna düş falan diyolar. nası düşcem bi daha gözümde büyüyo hepsi yaa

http://forum.donanimhaber.com/m_35053351/tm.htm

ben bu konudan yrdım alarak yptım bnde snn gbydm cekınyrdm ypmktan ama yptım ve oldu
  • 3.1.2 JailBreak

Hocam 3G 3.1.2 diyorsunuz da garantili mi cihazlar? Yani yurticinden Turkcell'den veya Vodafone'dan mi aldiniz? Kendiliginden kilitsiz mi cihaz (factory unlocked) ?

Eger oyleysewww.blackra1n.com a girin, asagidan windows isaretine tiklayin ve indirin bilgisayariniza.

Sonra telefonunuzu kabloyla baglayin (3.1.2 ve kendiliginden unlock 3G cihazinizi)

Bilgisayarinizda baska herhangi bir program acik olmasin, temiz olsun, oncesinde restart falan atmis olun

Indirdiginiz blackra1n programini acin, make it rain diyin

Birkac islem yapip telefonunuz acilacak.

Telefonunuzun masaustunde (springboard diye adlandirilir) blackra1n programi gorunecek.

Blackra1n'e tiklayin, Cydia'yi secin ve yukleyin.

Islem tamamdir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kendiliginden unlock olmayan cihazlar icin ise cok fazla bilgi vermek istemiyorum ama telefondaki blackra1n e tikladiginizda cikan 3 secenekten (Cydia, Rock, Unlock tarzinda) Cydia'yi ve Unlock'i secerseniz hem unlock hem jailbreak yapmis olursunuz. Yine de yurtdisi cihazlar bunu yapanlardan veya yonergelerinden bir kez daha okusunlar.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ardindan Cydia'ya gerekli source'lari ekledikten sonra ya Cydia'dan uygulama yuklenebilir, ya Cydia'dan yukleyeceginiz Installous programiyla uygulamalar (oyunlar vs.) yuklenebilir, ya da bilgisayariniza indirip telefonunuza atabilirsiniz.

• resimli ve türkçe anlatım içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_35550121/tm.htm
    altına da bi teşekkür yazsan yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.