şimdi arkdşlar jb yptm ama uygulamarı nası indircem nerden indircem bu konu hakkında hiç bi bilgim yok.. birde source adresleri var elimde onları nereye yazıpda giricem yrdımcı olursnz cok memmun edersiniz
demek ilk kez ha cydia da manage bölümü var oraya gir source bölümüne tıkla sonra edit sonra add source
bitti gitti
quote:
Orijinalden alıntı: bingo crepuscule
demek ilk kez ha cydia da manage bölümü var oraya gir source bölümüne tıkla sonra edit sonra add source
bitti gitti
saolasın. peki indirdimiz uygulamaları nası islebiliyrz bu konuda yrdımcı olablrmsn
işlemek derken
biraz açsan
silmek yani :)
haa şey yine manage bölümüne giriyorsun packes tıklıyosun orada istediğin uygulamayı editleyebiliyosun
bunun gibi bişeydi sanırım
çoook eskiden jb yapmıştım hatırımda kalanlar iştee
quote:
Orijinalden alıntı: bingo crepuscule
haa şey yine manage bölümüne giriyorsun packes tıklıyosun orada istediğin uygulamayı editleyebiliyosun
bunun gibi bişeydi sanırım
çoook eskiden jb yapmıştım hatırımda kalanlar iştee
ben daha jb yapmadım. bilmiyorum yapmasınıda. korkuyorum yapmam diye:D 3G 3.1.2 için nası JB yapılır. şimdi bi dünya yazı makale var diceksiniz de en stabil olanı hangisi. bi alt veriyosna düş falan diyolar. nası düşcem bi daha gözümde büyüyo hepsi yaa
quote:
Orijinalden alıntı: forumcuabi
ben daha jb yapmadım. bilmiyorum yapmasınıda. korkuyorum yapmam diye:D 3G 3.1.2 için nası JB yapılır. şimdi bi dünya yazı makale var diceksiniz de en stabil olanı hangisi. bi alt veriyosna düş falan diyolar. nası düşcem bi daha gözümde büyüyo hepsi yaa
ben bu konudan yrdım alarak yptım bnde snn gbydm cekınyrdm ypmktan ama yptım ve oldu
3.1.2 JailBreak
Hocam 3G 3.1.2 diyorsunuz da garantili mi cihazlar? Yani yurticinden Turkcell'den veya Vodafone'dan mi aldiniz? Kendiliginden kilitsiz mi cihaz (factory unlocked) ?
Eger oyleysewww.blackra1n.com a girin, asagidan windows isaretine tiklayin ve indirin bilgisayariniza.
Sonra telefonunuzu kabloyla baglayin (3.1.2 ve kendiliginden unlock 3G cihazinizi)
Bilgisayarinizda baska herhangi bir program acik olmasin, temiz olsun, oncesinde restart falan atmis olun
Indirdiginiz blackra1n programini acin, make it rain diyin
Birkac islem yapip telefonunuz acilacak.
Telefonunuzun masaustunde (springboard diye adlandirilir) blackra1n programi gorunecek.
Kendiliginden unlock olmayan cihazlar icin ise cok fazla bilgi vermek istemiyorum ama telefondaki blackra1n e tikladiginizda cikan 3 secenekten (Cydia, Rock, Unlock tarzinda) Cydia'yi ve Unlock'i secerseniz hem unlock hem jailbreak yapmis olursunuz. Yine de yurtdisi cihazlar bunu yapanlardan veya yonergelerinden bir kez daha okusunlar.
Ardindan Cydia'ya gerekli source'lari ekledikten sonra ya Cydia'dan uygulama yuklenebilir, ya Cydia'dan yukleyeceginiz Installous programiyla uygulamalar (oyunlar vs.) yuklenebilir, ya da bilgisayariniza indirip telefonunuza atabilirsiniz.