Şimdi Ara

İlk Kez Kendim Bisiklet Alıcam Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçmiş Bayramınız Kutlu Olsun değerli forumdaşlar, ben kendi çabalarımla 4 seneye yakın thai box yapıyorum. Evimle salon arasında mesafe baya bir var. Bende zamandan kazanmak için bisiklet almayı düşünüyorum. Bu iş için 600 tl ye yakın bir para ayırdım çok zorunlu olursa 700 tl ye kadar çıkarmayı düşünüyorum. Biraz internette gezinince bu fiyat aralığında kalite olarak hep aynı tip bisikletler buldum. Sonuçta 500-600 tlye yakın bir para vericem, az değil sonuçta(kendi harçlıklarımı biriktirdiğimi düşünürsek) rastgele bir şey aığ paramı çarçur etmek istemem. Bu işi bilen hocalarım bir el atarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler

• Sehir ici kullanim agirlikli olacaksa; sehir/tur bisikleti almani oneririm. Butcene gore sifir bulmak biraz zor. Ikinci el Carraro Sportive 220 veya 224 modellerini bulabilirsin. Piyasada bol miktarda Salcano, Umit vs de bulabilirsin. Bisikletten anlamiyorsan, anlayan kisilerle almani tavsiye ederim, yoksa kandirilman kolay. 1000 TL ve ustune cikarsan sifir, giris/orta kalite bisikletler bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700lira dolaylarında fiyatı olan Salcano ng650 ve btwin 340 modeli var. bende bu 2si arasındayım. internetten alırsan hepsiburadacomda salcano bisikelt mağazası At Bisiklet %10 indirim veriyor ng650 670 liraya geliyor. bende bisiklet alacağım için araştırıyorum. ancak ben gidip gözümle görerek decatlhon mağazadan btwin 340 alacağım sanırım internetten almaya çekiniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaNOnE

700lira dolaylarında fiyatı olan Salcano ng650 ve btwin 340 modeli var. bende bu 2si arasındayım. internetten alırsan hepsiburadacomda salcano bisikelt mağazası At Bisiklet %10 indirim veriyor ng650 670 liraya geliyor. bende bisiklet alacağım için araştırıyorum. ancak ben gidip gözümle görerek decatlhon mağazadan btwin 340 alacağım sanırım internetten almaya çekiniyorum

Dediğin doğru hocam sanırsam en önemlisi kadro boyunun sana uygun olması, zaten bu modeller giriş için ve geliştirme için uygun (nette denk gelmiştim bunlara) sanırsam bende bunları alıp sonradan kendim modifiye edicem zevkime göre...
  • at sport mağazası %10 indirim kampanyasını bugün bitirmiş geçmiş olsun :)
    öyleyse ya ng750 ya btwin 340
  • Arkadaşlar cevaplayamadığım için özür dilerim. Bisikleti alalı bayağı oldu. Sahibinden Btwin 340 aldım. 650 tl civarına kaskıyla beraber aldım. Kadrı boyu olsun sürüşü olsun çok memnunum. Yalnız vites ayarları ve sesle ilgili sorunum var. İLk önce kendim tamir ettim, sonra yolda ince ayar yapasım geldi Bu sefer arka aktarıcı iptal oldu içine göçtü. Tamirciye götürdüm, yensini taktık. Bu sefer ordaki (artık bir şey demicem ) adam yok bu vitesli ses çıkartır diye hiç ince ayar yapmadan verdi. anca 2.viteste oda zor bela takılıyoruz. Arada bir 2.viteste 5ten6ya yada 6dan 7 ye geçerken atmıyor, sonradan atıyor. Ulan ben bile yaptığımda daha güzel olmuştu. Hay aklıma ediyim yok ince ayar yapıcam diye Müsait bir zamanımda (gene arka istemci göçerse diye paramda olduğunda) Oturup araştırıp tekrardan onları düzelticem.

• Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Maalesef öyle esnaflar oluyor. Siz kesinlikle aldığınız yere yani Decathlon a gidin. Size orada kesinlikle yardim ederler hatasız bir şekilde bisikleti teslim ederler. Kaldı ki sizin 2 yıl parça garanti hakkınız var. Selamlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.