Şimdi Ara

İlk Kez Pc Topluyorum Yardım Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİLİ ARKADAŞLAR YORUMLARSA SEVİNİRİM 500 TL BÜTÇEM VAR
    ELİMDE OLAN PARÇALAR
    Power Man Power Supply 350W
    Samsung Marka Hard Disk 100gb + Arkadaşım 250gb vericek ama markasını bilmiyorum
    Crea Marka Pc Kasası
    2gb Asus Ekran Kartı Model bilmiyorum arkadas vericek 200tl civarı fiyatı

Alacağım Parçalar
    1-İntel Pentium G3258 İşlemcihttp://www.vatanbilgisayar.com/intel-pentium-g3258-soket-1150-32ghz-3mb-onbellek-22nm-islemci.html 289TL

2-Corsair 4 gb ramhttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-4gb-value-ddr3-1600mhz-cl11-tek-modul-ram.html 126TL

3-Gigabyte 87TL ANAKART BULMUŞTUK FAKAT KALDIRILMIŞ

SADECE ANAKART lazım şuan 100tl max bulursak koyucam toplam 416tl oldu sistem nasıl olur sizce işimi görürmü cs go oynarım en fazla ve video editlemek için kullanıcam

• Hocam pentium alma git 3.nesil 3 al 170 200 tl arası bulursın

Anlartıda 150 ye bulursın

Bide 8 lik ram tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçem bu kadar malesef nette kasma donma yaparmı birde dediğim şeyleri yapabilirmi? yapıyosa yeter zaten
    500tl ile anakart ram işlemci bunlardan iyisi varsa alabilirim fiyat olarak daha yukarıya çıkmam malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiklal1881

Hocam bütçem bu kadar malesef nette kasma donma yaparmı birde dediğim şeyleri yapabilirmi? yapıyosa yeter zaten
    500tl ile anakart ram işlemci bunlardan iyisi varsa alabilirim fiyat olarak daha yukarıya çıkmam malesef

2.el bolumune bakınız butcce dusuk oldugu ıcın
    daha ıyısı alırsın

hangı ılde olduguna bakınız kı elden alma ımkanınız olsun
  • g4560 işlemci 265tl
    h110m anakart 220tl
    4gb ddr4 ram 130tl

anakartı ve ramleri 2.el olarak alırsan 500tl ye bu işi halledersin.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    kim pentium alacak olsa damlıyosun
    i3 aşkı var herhalde
  • Dostum saçma yorumunı kendine sakla ve admaın alıcagi pentium um parasına 3.nesil i3 satılıyor yeni nesilde pentium iyi ama eski nesillerde i3 daha iyi aynı paraya daha iyisini lamak varsa neden almasın

Evet i3 aşkı var 200 tl ye 4 çekirdek performansı veren eski nesil bi işme i varsa söylede onu alalım. Yeni nesilde pentium en iyisi ıygun fiyata i3 performansı adam yeni sistem toplamıyacagına göre eee i3 daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc topluyorum yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Dostum saçma yorumunı kendine sakla ve admaın alıcagi pentium um parasına 3.nesil i3 satılıyor yeni nesilde pentium iyi ama eski nesillerde i3 daha iyi aynı paraya daha iyisini lamak varsa neden almasın

Evet i3 aşkı var 200 tl ye 4 çekirdek performansı veren eski nesil bi işme i varsa söylede onu alalım. Yeni nesilde pentium en iyisi ıygun fiyata i3 performansı adam yeni sistem toplamıyacagına göre eee i3 daha iyi

G4560 ve h110m daha ileriye dönük olur

Öve öve bitiremediğin 3. 4. Nesil i3leri birak i3 6100 ile eşdeğer sayılır g4560

Bahsettiğin 4 core performansı da neymiş athlon x4 860k da 4 core ama hyperthreadingi olmayan bir g4520 bile onla multide eşit single corede eziyor zaten

Yeni toplamıcak demişsin adamın elinde anakart yok windows bile anakart değişince yeni pc kabul ediyor ram ve cpu zaten anakart esasında kurulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallMeHD3000 -- 19 Mart 2017; 20:28:19 >

• Hocam arkadaş bana özelden yazdı dedi elimde 500 tl var önerdigin sistem 200 tl fazla çıkıyor alamam dedi 4560 h110 ve 8gb ram önerdim alamam dedi bende bunu önerdim

Teşekkür ederim dedi ekran kartı ın tam modelini ögreniyim uyyormu uymuyormu öna göre yaparız dedi ad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 19 Mart 2017; 20:47:2 >
  • Bütçe kötü paralar boşa gidecek.

• Arkadaşın sana satacaksa buraya sorda al yoksa dost kazığı felan aman aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabgufurkan -- 19 Mart 2017; 21:43:26 >
  • Arkadaş ücretsiz vericek ekran kartını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.