Merhabalar, çok yakında ilk kürüme gireceğim testo p + masteron p olarak. Fakat yağ oranım %19-21 civarı. Sizce bu yağ oranı uygun mudur? |
Bildirim
Merhabalar, çok yakında ilk kürüme gireceğim testo p + masteron p olarak. Fakat yağ oranım %19-21 civarı. Sizce bu yağ oranı uygun mudur? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
küre girmek yerine sarms kullanmayi dusundunuz mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
düşündüm sarmsa vereceğim paraya küre girmek daha mantıklı+verimli |
aynı kürdeyim şuan, 500entt 200 mast. güzel verim alıyorum. kafaya koyduysan bu kür ile başlaman guzel olacaktır hafiften. sonra ztn 2. kürünü istersen bolde vs ekleyip tam yaparsın. bunu deneme gibi gör. |
yağ oranıyla kas geliştirme ne alaka?? eddie hall diye bir adam var eger bilirsen. adam dunyanın en guclu adamı, 20 yıldır sporcu ama göbegi var yag oranı yuksek. adam belki cok zayıftı ve takıntı oldu kilo alıp kas yaptı, vermeye calısmadı. hepsini geçtim kendi hayatı, sağlığı, hedefleri ,isteğine ne diye gelip ahmak dersin? sanane? bilgin varsa ilçlar hakkında önerini yap, yok ise ahmak deme klavye başında millete. |