Herkese iyi akşamlar. 2015 Kia Sportage aracım var. Üzerinde Prina Sıvı sistem LPG var. Aracı buji degisimi ve birkaç bakım işlemi için sanayiye bırakmıştım. Aracı ertesi gün almaya gittiğimde araç çalışmadı. Takviye ile aracı çalıştırdık. Akşam aracı evin önüne park ettim. Sabah yine çalışmadı. Tekrar takviye ile çalıştırdık. Sanayiye tekrar götürdüm. Ölçüm yapıldı. Akü şarj edildi ve tekrar aracı aldım. Kaçak testinde 0,02 değeri çıkmış. Kaçak yok denildi. Aracı aldım ve işlerimi bitirip tekrar evin önüne park ettim. Ertesi gün sabah tekrar çalışmadı. Bunun üzerine dün gittim ve 70 A Mutlu akü ile değiştirdim. Üzerindeki de Bosch marka akuydu. Akü değişince artık sıkıntı olmaz diye düşünüyordum ancak bu sabah yine araç çalışmadı. 5-6 denemeden sonra zorda olsa çalıştı. Gün içinde tekrar sıkıntı olmuyor. Akşama kadar tek marşta çalışıyor. Sorunu bir türlü bulamadik. Tüp sistemine daha önce role takilmisti. Tup için gittiğimde tüpte kacak olmadigi belirtildi. Sabahlari çalışmadığı için ben kaçak olduğunu dusunuyorum ancak nereden kaynaklanıyor bulamıyoruz. Gün içinde sonraki hiçbir çalışmada sorun olmuyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim