Şimdi Ara

İlk mesaj...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzunca bir süre forumda sadece "izleyici" olarak bulunduktan sonra artık "katılımcı" olmanın zamanının geldiğini düşünerek üye oldum. Sanırım bunun diğer bir sebebi de yaklaşık 6 aylık bir araştırma - inceleme dönemi ardından yani alacağım TV ile ilgili kararımı oluşturmuş olmamdı. Son adaylar Philips 42PFL9632D ile Pioneer PDP-4280 / PDP-428 modelleriydi ve sonunda Pioneer da karar kıldım. Karar sürecinde internette oldukça fazla araştırma yaptım , HD referans görüntülerle karşılaştırma yapmanın yanıltıcı olduğunun farkında olarak mağazalarda da cihazları inceledim ama bu forumun da kararımın oluşmasına ciddi anlamda katkısı olduğunu belirtmeliyim. Sonuçta doğrudan kullanıcı yorumlarını -hem de bu işle ciddi biçimde ilgilenen ve bundan aynen benim gibi keyif alan kullanıcılar- öğrenmek önemliydi. Önümüzdeki ay yeni Pio'mu alıncaya kadar da forumu izlemeye devam edeceğim açıkcası ; malum , parayı ödeyip cihazı almadıkça sorular bitmiyor şu anda PDP-428 / PDP-4280 ve XA / XD arasındaki farklılıkları tam olarak anlamaya ve karar vermeye çalışıyorum.

Hepinize sevgiler , Pio Plazma keyfi yaşayan sizlerin arasına katılmak için sabırsızlanıyorum

Güncelleme : Bu mesajın aslında "Pioneer Plazma Ansiklopedisi" başlığı altındaki mesajlara katılacağını bekliyordum ama yeni bir konu açmışım , amacım bu değildi açıkcası. Birileri yardımcı olabilir mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoKardeslik -- 3 Aralık 2007; 9:47:22 >

• PIONEER ANSİKLOPEDİSİ tüm sorularının cevabını verecektir.

Çok tecrübe ve paylaşımın olduğu bölüm , emek ve zaman verilerek hazırlanmış PIONEER sevenlerince faydalanın.
  • Acemilik işte :) mesajı sizin de belirttiğiniz bölüme ekledim. "Konu kirliliği" yaratmamak adına yanlışlıkla açtığım konunun kapatılması için ilgililerin yardımlarını rica ediyorum.

teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.